Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 επισης ειχε πει οτι δεν ειχε σεπτεμβριο. αρχισε απο τον Οκτωβριο ή απλα εκεινο το μηνα δεν βρηκε κανεναν; Ίσως τότε να έμαθε για την ασθένειά της.
sotris99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μα το εξηγεί στην ταινία. Δεν το κάνει συνέχεια σα καμιά στερημένη.
Luxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 απλα το λεω, επειδη στις περιληψεις σε διαφορα sites λενε οτι το κανει απο συνηθεια εδω και καιρο.
sotris99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ναι το κάνει αλλά έχει και διαλείμματα... Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν λίγο προκατηλημμένος με την ταινία... Δεν τα μπορώ τα πολύ αισθηματικορομαντικά movies. Ευχαριστώ την Cristina που με παρακίνησε να τη δω (θυμάσαι?), γιατί πρόκειται για υπέροχη ταινία... όπως και τα τραγούδια που συνοδεύουν τις σκηνές της...
Cristina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ναι το κάνει αλλά έχει και διαλείμματα... Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν λίγο προκατηλημμένος με την ταινία... Δεν τα μπορώ τα πολύ αισθηματικορομαντικά movies. Ευχαριστώ την Cristina[/color'] που με παρακίνησε να τη δω (θυμάσαι?), γιατί πρόκειται για υπέροχη ταινία... όπως και τα τραγούδια που συνοδεύουν τις σκηνές της... Το είχα σχεδόν ξεχάσει... Πράγματι, για το είδος της κι εγώ την θεωρώ πολύ καλή ταινία... Και αν είσαι σε σχετικό mood σε αγγίζει ιδιαίτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.