Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, Έχω εγκαταστήσει το bitcomet, το azureus και το μtorrent και όλα πήγαν καλά (μέχρι εδώ). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα!! Δεν βρίσκουν τους seeders. Τί να κάνω; Γιατί έχω βρει κάποια καλά torrent και δεν μπορώ να τα κατεβάσω.
Bougas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ποσα τορρεντ εχεις δοκιμασει να κατεβασεις? παιζει ρολο και το site,πχ το BIT-torr...... θελει το δικο του προγραμα. αλλα θελουν το azureous η το bitlord. μηπως τα αρχεια τορρεντ ειχαν τη συμανση Ρ,που ειναι private tracker? πιθανος το προβλημα σου να μπορει να λυθει μονο με pm.οποτε θες στηλε μου. Edit:μπορει να σου λεει το site πχ. 10 seeds,αλλα να μην υπαρχει κανενας.
Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Από το site που βρίσκω τα torrent, έχω κατεβάσει πολλές φορές από το εργaστήριο της σχολής και με τους τρεις client που σου είπα. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.
Bougas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 κανε edit το site γρηγορα,γιατι θα φας ΒΑΝ. ΥΓ.γι'αυτο σου ειπα στηλε pm. σβησε το site
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εχεις ανοιξει τις πορτες στο Router σου και στο Firewall σου? Αν δε το εχεις κανει μπλοκαρονται και δε πιανεις την ταχυτητες καλες. 95% αυτο σου συμβαινει, ποιο Router και πιο Firewall εχεις?
Zderg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πρόβλημα ήταν το firewall. Είχε block all σε αυτά τα προγράμματα. Ευχαριστώ και πάλι.
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 εγω εχω το crypto της Forthnet και κατεβαζει με 1kb me to mtorrent τι ρυθμισεις να κοιταξω?
asmilon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Σου αναβει το πρασινο λαμπακι κατω στο Utorrent? Ή ειναι κιτρινο/κοκκινο? Αν συμβαινει το δευτερο τοτε μαλλον το firewall σου μπλοκαρει την συνδεση...
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 πρασινο ειναι αλλα κατεβαζει απελπιστικα αργα σορρυ τωρα ειδα τον οδηγο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153644 και θα προσπαθησω να βγαλω ακρη απο κει
asmilon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Ε τοτε φταιει το torrent που διαλεξες. Να επιλεγεις torrents με πολλους seeders και με καλη αναλογια σε leechers...
Eusebius Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 To PortForward.com (για το 320) λέει ότι πρέπει να βάλεις πρώτα Σταθερή IP στο κομπιούτερ σου και μετά να προωθήσεις τις πόρτες.
adi32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ναι ευχαριστω το ειδα αλλα αυτο εχει σχεση με τo rapidshare? γιατι αλλαζω συνεχεια ip me disconnect για να κατεβαζω απο κει
asmilon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αλλη η τοπικη σου ΙΡ (αυτη που ρυθμιζεις για στατικη) και αλλη η ΙΡ που παιρνεις απο τον ISP σου, αυτη στην αποδιδει αυτος καθε φορα που συνδεεσαι στο Ιντερνετ...
panoramix13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 exo to utorent alla otan to anoigo na katebesei den mporo na mpo sto internet na serfaro den mou anoigei tis selides an kserei kapoios giati to kanei ayto as me boithiseis eyxaristo poly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.