Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για δημιουργια δικτυου

astrea966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα προσφατα ενα ασυρματο μοντεμ-ρουτερ της 3com και θα ηθελα τη βοηθεια σας για να μοιρασω μια συνδεση adsl αναμεσα στο pc μου και στο λαπτοπ.το pc το εχω συνδεσει μεσω ethernet με τις παρακατω ρυθμισεις.

ip adress: 192.168.1.10

subnet: 255.0.0.0

default gateway:192.168.1.1

προτιμωμενος διακομιστης dns :80.76.39.10

εφεδρικος διακομιστης dns: 80.76.33.227

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο laptop ωστε να μπορω να τα εχω και τα δυο ταυτοχρονα συνδεμενα στο internet και να εχω και δικτυο μεταξυ του laptop και του pc.το laptop θελω να το συνδεω μεσω του ασυρματου δικτυου

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ip adress: 192.168.1.11

subnet: 255.0.0.0

default gateway:192.168.1.1

προτιμωμενος διακομιστης dns :80.76.39.10

εφεδρικος διακομιστης dns: 80.76.33.227

symfona me ta legomena soy sto laptop prepei valeis auta.

Δημοσ.

ευχαριστω ρε παιδια.θα το δοκιμασω και βλεπουμε.απο firewall εχω το agnitum outpost.πιστευω να μη μου δημιουργησει προβλημα.

Δημοσ.
ευχαριστω ρε παιδια.θα το δοκιμασω και βλεπουμε.απο firewall εχω το agnitum outpost.πιστευω να μη μου δημιουργησει προβλημα.

klise oti firewall exeis kai afou ola pezoun kanonika ta energopoiieis meta.

Δημοσ.

το internet δουλεψε τελεια αλλα δεν μπορεσα να συνδεθω με το pc.απενεργοποιησα και το firewall αλλα τιποτα.μηπως εχει σχεση το οτι προσπαθω να συνδεθω με την ασυρματη καρτα δικτυου?

Δημοσ.

ping απο το pc στο laptop και αντιστροφα κανεις?

επισης αναρρωτιεμαι γιατι εχεις κανει supernetting και το γυρισες το δικτυο σου σε /8...

Δημοσ.
ping απο το pc στο laptop και αντιστροφα κανεις?

επισης αναρρωτιεμαι γιατι εχεις κανει supernetting και το γυρισες το δικτυο σου σε /8...

προσπαθησα να κανω ping απο το laptop στο pc και το αποτελεσμα ειναι αυτο:

γινεται ping στο 192.168.1.10 με 32 bytes δεδομενων:

εξαντληθηκε το χρονικο οριο της αιτησης.

στατιστικα στοιχεια ping για 192.168.1.10:

πακετα:απεσταλμενα = 4, ληφθεντα = 0, απολεσθεντα = 4, (απωλεια 100%)

τι εννοεις με το superneting?αν εννοεις τα dns μου τα εχει δωσει η vivodi που ειναι και ο provider μου

Δημοσ.
oti exeis dosei subnet mask 255.255.255.248 malon enoei i apo oti ida exeis dosei 255.0.0.0.kanto 255.255.255.0

το εκανα και αυτο αλλα παλι τιποτα.ιντερνετ εχω κανονικα και στο laptop και στο pc.αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να δω το ενα με το αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...