apopetro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Γεια σας έχω το Nec - ND 3540a στο site της nec γράφει ότι τα 4.7 gb dvd τα γράφει σε 16 χ. πήρα 16 χ της tdk και πήγα με το νερο να τα γραψω (έκδοση 6.3.1.25) και βγάζει ταχύτητα μέχρι 12 χ. Και κατι άλλο: Κάνω backup των αρχείων μου. τα tdk πόσο καιρό διαρκούν και σε πόση ταχύτητα πρέπει να τα γραφω γιατί κάποιος μου είπε να τα γραφεισ 4 χ γιατί αλλιώς μπορεί να διαβάζονται από το δικό σου υπολογιστή και όχι από άλλους. εγώ τα έγγραψα σε 6 χ υπάρχει πρόβλημα? ευχαριστώ πολύ
blackwar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Η ταχύτητα που σου δίνει το drive εξαρτάται από το εκαστοτε firmware και τα δισκάκια ποιον media code έχουν. Δοκίμασε να κάνεις update στο firmware με επίσημο ή ανεπίσημο (από τους Liggy and Dee http://liggydee.cdfreaks.com/page/ ) Και βαλε την τελευταία έκδοση του Nero 6 (6.6.1.4) Τέλος για τα δισκάκια TDK δεν έχω γνώμη γιατί πλέον δεν τα χρησιμοποιώ, αλλά καλό είναι να τα γραφείς στην μίση από την ονομαστική τους ταχύτητα (όχι απαραίτητο πάντα μιας και παίζουν πολλοί παράγοντες)
giorgos th. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Τέλος για τα δισκάκια TDK δεν έχω γνώμη γιατί πλέον δεν τα χρησιμοποιώ, αλλά καλό είναι να τα γραφείς στην μίση από την ονομαστική τους ταχύτητα (όχι απαραίτητο πάντα μιας και παίζουν πολλοί παράγοντες) mpa den nomizo.exo pano apo 300 dvd+ TDK 8x kai einai ola grammena 8x xoris Pi-Po sfalmata.
felikas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μήπως έχεις συνδεδεμένο το NEC στην ίδια καλωδιοταινία με καμιά άλλη συσκευή; Aν ναι, άλλαξέ το, βάλτο μόνο του και θα έχεις 16x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.