Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός ήχου

apopetro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ρωτήσει άπειρες φορές και δεν έχω πάρει μία αξιόλογη απάντηση. Έχω το soundforge 8 + noise reduction πώς μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να καθαρίσω μουσική από κασέτες, να γράψω δισκους βινυλιου και να καθαρισω τη μουσικη τους και να καθαρισω μερικα live κομμάτια.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Με αυτα δε ξερω αλλα αν μπορεις να βρεις το Adobe Audition 2.0 που ειναι το παλιο Cool Edit Pro, τοτε θα κανεις τη δουλεια σου πολυ καλα! Εχει και noise/hiss reduction για κασετες αλλα και Clik/Pop Eliminator!

Δημοσ.

Στα Audition & Wavelab, λογικά θα είναι το ίδιο, έχει επιλογή να κάνεις sample τον θόρυβο. Με λίγα λόγια, στην αρχή του κομματιού που έχεις περάσει από κασέτα ή δίσκο θα υπάρχει ένα κομμάτι που θα είναι μόνο θόρυβος. Sample αυτό σαν noise και μετά μπορείς να εφαρμόσεις το noise reduction με βάση το δείγμα σε όλο το κομμάτι. Μου έχει δουλέψει ικανοποιητικά τις περισσότερες φορές.

Δημοσ.

καλα ολα αυτα,αλλα μην φανταστεις φιλε apopetro τιποτ;α τρομερα αποτελεσματα.

κανουν καλη δουλεια,αλλα δεν μπορει κανενα προγραμα να αφερεσει 100% τον θορυβο,παραμονο να σου βελτιοποιησει την ποιοτητα του αρχειου σου,και να σου αφαιρεσει μεγαλο μερος του θορυβου.

Δημοσ.

ego sou ixa apadisi telia file mou... :)

hehe

vasika use ta waves vst plug-in...to x-noise... dialegis mia perioxi pou den pezi to komati kai exi mono thorivo kai meta patas learn ...eee kai meta to efarmozis gia olo to track...

afta

Δημοσ.
Έχω ρωτήσει άπειρες φορές και δεν έχω πάρει μία αξιόλογη απάντηση.

Όταν οι απαντήσεις που λαμβάνεις είναι κατώτερες του αναμενόμενου και των απαιτήσεών σου, οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες:

1) Ανοίγεις την εξαιρετική μηχανή αναζήτησης που φέρει το όνομα Google ή όποια άλλη σε βολεύει και ξεκινάς την ανεύρεση των πληροφοριών από μόνος σου, παίρνοντας την τύχη σου στα χέρια σου. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως υπάρχουν δεκάδες tutorials και guides για αυτό που σε απασχολεί και το μόνο εύκολο είναι να βρεις κάποιον που να ικανοποιεί τις ανάγκες σου.

2) Εγγράφεσαι σε μια σχετική σχολή, ώστε να βρεις την κατάρτιση που αναζητάς από καθηγητές πεπειραμένους και γνώστες του χώρου. Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά τι διάολο...όλο και κάποια αξιόλογη απάντηση θα λάβεις. Σε συνδυασμό δε με βιβλία που κυκλοφορούν στο εμπόριο, θα κατορθώσεις να φτάσεις κι ο ίδιος σε τέτοιο επίπεδο που θα "γεμίσεις" το κενό που υφίσταται στο Insomnia στην απάντηση τέτοιων αποριών.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κανένα επαγγελματικό πρόγραμμα για τον καθαρισμό παλιών κομματιών;

Δεν ξέρω αν είναι επαγγελματικό (μάλλον είναι...) αλλά σίγουρα κάνει εξαιρετική δουλειά:

Diamond Cut Audio 6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...