Προς το περιεχόμενο

Κατανάλωση πόρων απο find

hexadecimal0f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πρόβλημα το οποίο είχα και στα SUSE 9.0

Σε ξεκάρφωτες στιγμές τρέχει η find και μου καταναλώνει το 100% της ισχύς της CPU (επιβεβαιωμένο απο top και superkaramba)και αναγκάζομαι κάθε φορά να τη κάνω kill.

Δεν έχω προγραμματίσει να τρέχει αυτή η εντολή απο κανα άλλο πρόγραμμα.

Καμια ιδέα?

Ά κάτι που ίσως βοηθήσει.Την εντολή την καλεί ο χρήστης nobody.

Δημοσ.

Find ή updatedb; Το δεύτερο το βάζουν πολλές distro σαν cron job για να υπάρχει ενημερωμένη βάση για την εντολή locate.

Δημοσ.

Για να το εχει επιβεβαιωσει με top μαλλον θα ειναι οπως το λεει.

Παραξενο.Θυμιζει virus σε windows.:)

Ο nobody χρηστης παντως υπαρχει απο default, τωρα το τι ρολο βαραει ας εξηγησει καποιος που ξερει.

Δημοσ.

Όταν σου το ξανακάνει το πρόβλημα τρέξε σε μια κονσόλα ps -AcwH για να δείς ποιο process ξεκινάει το fond που σου τρώει τη μνήμη. Κοίταξε και τα cron jobs μπας και υπάρχει κάτι εκεί που τρέχει μιά φορά την ημέρα. Μετά τα ξαναλεμε.

Δημοσ.
Find ή updatedb; Το δεύτερο το βάζουν πολλές distro σαν cron job για να υπάρχει ενημερωμένη βάση για την εντολή locate.

H find ειναι.

@ Nullscanακριβώς πριν διαβάσω το post σου την έκανα kill:?Όταν μου ξανατρέξει η find θα τρέξω την top με τους διακόπτες που είπες και θα σου πώ. Το cron είνα καθαρο.

@χαχα1982 Θέλω να αποφύγω να απεγκαταστήσω το Kate. Αν δεν υπάρχει άλλη λύση βέβαια θα το κάνω.Σευχαριστώ.

Δημοσ.
H find ειναι.

@ Nullscanακριβώς πριν διαβάσω το post σου την έκανα kill:?Όταν μου ξανατρέξει η find θα τρέξω την top με τους διακόπτες που είπες και θα σου πώ. Το cron είνα καθαρο.

@χαχα1982 Θέλω να αποφύγω να απεγκαταστήσω το Kate. Αν δεν υπάρχει άλλη λύση βέβαια θα το κάνω.Σευχαριστώ.

Μην απεγκαταστήσεις το kate. Το kat έλεγα και όχι το kate... Είναι διαφορετικό και στο Mandriva μου έψαχνε σε άσχετες ώρες διάφορα σημεία των φακέλων και δεν ήξερα το γιατί...Αυτά!

Δημοσ.

Είναι ένα search πρόγραμμα που όταν εσύ δεν κάνεις search, κάνει αυτό και φτιάχνει σιγά-σιγά μια βάση δεδομένων με ό,τι αρχεία έχεις στον υπολογιστή σου, οπότε την επόμενη φορά που θα κάνεις search κάποιο αρχείο, αυτό θα στο βρει πολύ γρήγορα και δεν θα ψάχνει σε όλο τον σκληρό γιατί θα έχει φτιάξει μια λίστα από πριν(κάτι τέτοιο τέλοσπάντων). Το είχα στο Mandriva(και απ'ότι βλέπω βρίσκεται και στα repositories του ubuntu) και μου είχε βγάλει την ψυχή, γιατί κατανάλωνε CPU και δούλευε συχνά ο σκληρός δίσκος. Εμφανιζόταν στο taskbar σαν μια γάτα... Πάντα όπου το έβρισκα το απεγκαθιστούσα...

Δημοσ.
kati san to locatedb diladi?

Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει το locatedb γιατί γενικότερα δεν χρειάζεται να ψάχνω αρχεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...