Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PLEXTOR PX-708A

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο DVD Recorder λίγα χρόνια και εδώ και 1 χρόνο μου βγάζε λάθη buffer και μου καίγε τα DVD, πλέον εδώ και 2-3 μήνες δε μου αναγνωρίζει κανένα εγγράψιμο DVD αλλά μου αναγνωρίζει εγγράψιμα CD.

Υποθέτω ότι τα έφτυσε?

Για ποιο λόγο να μη μου αναγνωρίζει τα DVD kai να μου γράφει τα CD κανονικά?

Δημοσ.

Μάλλον γιατί άλλο είναι το Laser των cd και άλλο των dvd, αλλά με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν ξέρεις, κρίμα γιατί εγώ έχω το ίδιο και είναι σκυλί, έπεσες στην περίπτωση.... πάντως κάνε μία ενόχληση στο DMA της Plextor, εμένα στο παρελθόν μου αλάξανε ένα χαλασμένο χωρίς πολλούς μπελάδες...

Δημοσ.

Έχει περάσει διετία από τότε που το απόκτησες ; αν ναι τότε δυστυχώς η εγγύηση για αλλαγή έχει χαθεί.

Αν όχι πήγαινε στην σελίδα της plextor και συμπλήρωσε την φορμα για RMA και σε 3-4 μέρες θα έχεις σπίτι σου καινούργιο drive.

Δημοσ.

To συγκεκριμένο drive δεν ήταν ότι καλύτερο για την εταιρία.

Αν εχεις δικαίωμα RMA σίγουρα θα πάρεις νεώτερο και καλύτερο μοντέλο.

Δημοσ.
Όταν λες ενόχληση στο DMA εννοείς τι ακριβώς?

Κινήσεις που πρέπει να κάνω...

Για να ζητήσεις αριθμό RMA από την Plextor πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα που βρίσκεται στο What to do when your Plextor drive is defective (κάνε "κλικ" στο "3. Ζητήστε έναν Αριθμό RMA").
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο dvd-recorder εμφανίζει ένα πολύ συχνό πρόβλημα , γράφει και παίζει dvd και δεν γράφει και παίζει cd.

Αυτές τις μέρες μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως και πρίν ένα χρόνο.Πέρυσι ήμουν εντός εγγύησης και μου το αλλάξανε ,φέτος όμως όχι.

Πάντως πιστεύω πως αυτό το πρόβλημα ήταν κατασκευαστικό λάθος και ότι θα έπρεπε η ίδια η εταιρεία ,που φημίζεται για το support της που εξάλλου αύτο πλήρωνεις στην Plextor, να προβεί σε ανάκλήση και αντικατάσταση.

Διάβαζοντας ξένα forum θα διαπιστώσετε πως το 708Α είχε πάρα πολλά προβλήματα με κυριότερο αυτό που σας περιέγραψα.

Δημοσ.

Κατέβασα το firmware 1.12 αλλά τίποτα ρε γαμώτο...

Πλέον δε μου διαβάζει καν ούτε τα DVD , μόνο γράφει και διαβάζει τα CD.

Όταν πάει να το διαβάσει ανάβει συνεχόμενα το πράσινο λαμπάκι και μετά από μισό λεπτό αναβοσβήνει κίτρινο το λαμπάκι και δε το αναγνωρίζει καθόλου.

Δυστυχώς τα δύο χρόνια που το αγόρασα έχουν περάσει για εγγύηση...

Αυτό σημαίνει τα κακάρωσε?Και η γκαντεμιά είναι ότι μόλις έβαλα ADSL μπορώ να κατεβάζω ότι θέλω και δε μπορώ να τα γράψω σε DVD.

Mεγάλη γκαντεμια!

Δημοσ.

Φίλε τα έφτυσε... πάρ' το απόφαση και αγόρασε καινούριο, να βρεις την υγειά σου. Είχα κι εγώ παλιά το ίδιο recorder και δεν μου διάβαζε/έγραφε cd (ευτυχώς εντός εγγύησης, οπότε μου το αντικατέστησε η Plextor με καινούριο).

Δημοσ.

Tα έφτυσε το πιθανότερο...Κρίμα να φανταστείτε το χα πάρει 200 ευρώ το γαμημένο,το ακριβότερο τότε αλλά σκέφτηκα την ποιότητα της εταιρείας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...