567agdop Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 παιδια καλησπερα. εχω προβλημα με την εγγατασταση του zone alarm. οταν παω να το κανω εγγατασταση μου βγαζει την ενδειξη vsmon.exe.Δεν ηταν δυνατος ο εντοπισμος αρχειου. και απο κατω λεει. αυτη η εφαρμογη απετυχε να ξεκινησει επειδη το στοιχειο zpy.dll δεν εντοπιστηκε.και μου λεε να ξαναεγκαταστησω την εφαρμογη.το εκανα αλλα παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω παιδια.........
realestate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Na ξανακατεβάσεις απο < καλύτερο > link το πρόγραμμα.
madboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγω πριν λίγο καιρό.Η εγκατάσταση ή κόλλαγε και έλεγε οτι υπάρχει πρόβλημα με το vsmon.exe ή αν προσπέρναγα αυτό το λάθος και τελικά γινόταν η εγκατάσταση με το που εκανε επανεκκίνηση το pc το ZA έκλεινε. Σκέφτηκα την λύση του φορμάτ. Δυστυχώς και μετά το φορμάτ το προβλημα παρέμενε. Αυτό που έκανα τελικά ήταν να κατεβάσω το Karpesky antivirus και να κάνω ενα full scan. Τελικά βρέθηκε ιος που ήταν resident και ούτε με φορμάτ δεν έβγαινε! Εννοείται οτι ούτε το cd εγκατάστασης των windows είχε κάποιο πρόβλημα για να έλεγα οτι ο ιος κόλλησε απο το cd. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις ενα πλήρες scan του υπολογιστή σου για ιους. Γιατί σε εμένα αυτό ήταν το πρόβλημα!
567agdop Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 emena den ginete katoloy egatastash.tora gia io den ksero pantos to avg antivirus pro poy exo me dixni kataro.mipos o ios poy eixes esy den exei sxesi me to mynima poy soy evgaze to zone alarm........
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Xoris na eimai apolutos... kai xoris na 8imame an itan to idio minima Mou eixe petaksi kai mena kati tetio kai stamatage tin egkatastasi sti mesi... opote esvisa oti fakelo ZA vrika apo program files kai meta piga C:\Documents and Settings\***********\Local Settings\Temp kai eixe eki mesa to arxeio pou mou parousiaze provlima... To ekana delete meta ksana install to ZA kai ola ok Elpizo na voithisa... alla emena den evriske ena ZLkati.php nomizo...
madboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 emena den ginete katoloy egatastash.tora gia io den ksero pantos to avg antivirus pro poy exo me dixni kataro.mipos o ios poy eixes esy den exei sxesi me to mynima poy soy evgaze to zone alarm........ Oxi kathara thema virus htan se emena giati to zonealarm eixe egkatastathei kai alles fores sta pc mou xoris kanena problhma. Kai meta apo format pali pou dokimasa na peraso to zonealarm pali eixa problhmata. Mallon to mplokare o ios kai den me afhne na teleioso thn egkatastash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.