Προς το περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

aleilo03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ..

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

CPU: AMD ATHLON 4200+ DUAL CORE

MOBO: MSI K8N DIAMOND PLUS

RAM: KINGSTON 2x512

GRAPHIC CARD: XFX NVIDIA GEFORCE 7600GT/256Mb/256bit

2 HARD DRIVESx160GB

POWER SUPPLY: WIN POWER 550W

ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΩΝ WINDOWS ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ..ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ..ΜΟΝΟ ΜΕ RESET ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ WINDOWS...

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ NEED FOR SPEED MOST WANTED ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ GAME..KΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΟΥΡΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ!!!!ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΟΛΑΓΕ...

ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ONLINE ΤΟ AGE OF EMPIRES III...ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2V2(ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ DSL 512) ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ(ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ) ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΤH ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ALT+CTRL+DEL ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ADSL!!!!

NA ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕΡΦΑΡΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΜ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ FORMAT ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟΥ BIOS, CPU, MOTHERBOARD, GRAPHIC CARD ΚΤΛ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ WINDOWS...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Δημοσ.

Ποια εκδοση BIOS εχεις? Στο site της MSI βλεπω εχει βγει η 1.2, ισως σε βοηθησει αν δε την εχεις βαλει (με το MSI Live Update μεσα απο τα Windows).

Eλεγξε για τις θερμοκρασιες στο μηχανημα σου, μηπως δε δουλευει καλα καποια ψυκτρα και υπερθερμενεται και κολλαει για αυτο...

Δε μου ερχεται κατι αυτη την στιγμη απο την στιγμη που λες οτι εβαλες οδηγους μητρικης... :-?

ΥΓ: Καλως ηρθες στο forum, φιλικη συμβουλη μην χρησιμοποιεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι σα να φωναζεις... ;-)

Δημοσ.

Τσέκαρες τις θερμοκρασίες του υπολογιστή?Επίσης τρέξε το dxdiag.exe μήπως έχεις πρόβλημα με DirectX και εγκατέστησε αν δεν το έχεις ήδη κανει το patch για τον AMD.

Και φυσικά wellcome!

Δημοσ.

Πριν 2 περίπου χρόνια αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχε πρόβλημα η ram. Δοκίμασε ότι σου λέει ο asmilon και αν δε βγει κάτι κάνε και ένα ram test με κάποιο utility (όπως το memtest).

Δημοσ.
Ποια εκδοση BIOS εχεις? Στο site της MSI βλεπω εχει βγει η 1.2' date=' ισως σε βοηθησει αν δε την εχεις βαλει (με το MSI Live Update μεσα απο τα Windows).

Eλεγξε για τις θερμοκρασιες στο μηχανημα σου, μηπως δε δουλευει καλα καποια ψυκτρα και υπερθερμενεται και κολλαει για αυτο...

Δε μου ερχεται κατι αυτη την στιγμη απο την στιγμη που λες οτι εβαλες οδηγους μητρικης... :-?

ΥΓ: Καλως ηρθες στο forum, φιλικη συμβουλη μην χρησιμοποιεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι σα να φωναζεις... ;-)

Καταρχήν να σας ευχαριστίσω όλους θερμά για τις απαντήσεις σας!

Η έκδοση που έχω είναι η 1.2

Επίσης έχω τεστάρει την θερμοκρασία της καρτας γραφικών και δεν ξεπερνάει τους 52 βαθμους. Το κουτι που εχω ειναι το THERMALTAKE KANDALF με 5 ανεμιστήρες και πιστεύω οτι διατηρεί τα εξαρτήματα σε μια χαμηλή θερμοκρασία...

Όσο για τα προγραμματάκια για να κανω τα τεστ που θα μπορούσα να τα βρω?

Και παλι 10000 ευχαριστω παιδια γιατι ειμαι πολυ απελπισμένος..

Καταλαβαινετε πως ειναι να παιρνεις καινουριο μηχάνημα και να σου πανε ολα σταβα...:(

Δημοσ.

Καταρχήν καλώς ήρθες φίλε στο insomnia. Σχετικά με το πρόβλημά σου, από ότι καταλαβαίνω τον υπολογιστή δεν τον έφτιαξες μόνος σου, αλλά τον συναρμολόγησε κάποιο κατάστημα. Αν είναι έτσι και δεδομένου ότι καλύπτεται από εγγύηση, πήγαινε τον πίσω στο κατάστημα να ψάξουν να βρουν εκείνοι τι φταίει. Εγώ πιστεύω ή ότι κάτι λάθος έχει γίνει στη συναρμολόγηση ή ξέχασαν να κουμπώσουν κανά ανεμιστήρα, κλπ.

Αν τον έφτιαξες μόνος σου, άνοιξε τον και έλεγξε τα πάντα. Μόλις δεις ότι είναι ΟΚ από θέμα συνδέσεων, έλεγξε όπως προειπώθηκε τη μνήμη αν είναι ελαττωματική. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το πρόγραμμα memtest86. Κατέβασε το από εδώ http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip

Δημιουργείς ένα bootable cd με το Iso που θα κατεβάσεις, και ξεκινάς τον υπολογιστή με επιλογή να διαβάσει πρώτα το cdrom και να bootάρει από το cd.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω πως νιωθεις, ας ελπισουμε να το βροθμε και να το λυσουμε γρηγορα ;-)

Ελεγχο μνημης κανε με το παρακατω:

Memtest86+ (Pre-Compiled package for CD)

Το ανοιγεις στο Nero (δηλαδη κανεις Open το ΙSO), το γραφεις σε ενα cdακι και κανεις boot το μηχανημα σου απο το cd αυτο...

Αστο να τρεξει το τεστ για μιση-μια ωρα, αν δεις κοκκινες γραμμες που λεει error εχεις προβλημα με την μνημη σου και υποχρεωνεται το μαγαζι που τις αγορασες να στις αλλαξει με την αποδειξη αγορας σου...

Δημοσ.

Καλωσήρθες aleilo03. Μάλλον ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα γραφικών σου. Δεν ξέρω να σου πώ για nVidia επειδή έχω ATI, αλλά άκου να σου πω τι έκανα εγώ που μου ζεσταινόταν στα παιχνίδια. Οι ATI Catalyst δεν έχουν manual fan control, αλλά έχουν τη λειτουργία VPU Recover. Έτσι όταν άρχισε να ψήνεται η κάρτα μου, κόλλαγε η οθόνη στο παιχνίδι, και μετά από λίγο γινόταν επανεκκίνηση του επεξεργαστή της κάρτας γραφικών και με πέταγε στα Windows. Κατέβασα λοιπόν το εργαλείο ATITool, και έκανα overide τον έλεγχο του ανεμιστήρα από τους Catalyst, και ρύθμισα το ATITool να προσπαθεί να κρατάει πάντα την κάρτα κάτω από 60C με δικό του έλεγχο του ανεμιστήρα.

Αν ψάξεις σίγουρα θα βρείς κάτι ανάλογο του ATITool για nVidia.

Δημοσ.

Το διόρθωσε κάποιος moderator. Χτές ήταν διπλό το topic, και απάντησα σε ένα, αλλά μετά είδα ότι όλοι είχαν απαντήσει στο άλλο. Απ' ότι βλέπω μεταφέρθηκαν και τα post μου εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...