Προς το περιεχόμενο

Jajah FREE Calls

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοεται οτι αν δεν ταϊζεται, θα κοψει τα free. Γιατι ομως να μην το ταϊζουμε? Δε βλαπτει να ριχνουμε κανα ταλιρακι το μηνα. Γλιτωνουμε το 100ρικο στον ΠΟΤΕ ή τα 30ρικα στους ενναλακτικους.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το δοκίμασα κι'εγώ σήμερα και η ποιότητα είναι πραγματικά άψογη. Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι οτι αφού δεν έχω κάνει register, πως θα πάρουν τα χρήματα? Στην κλήση μου βγάζει το παρακάτω:

This call costs EUR 0.020/min

ΔΕΝ έχω κάνει ομως register και φυσικά μιλάω κανονικότατα, απο το σταθερό μου σε άλλο σταθερό, Θεσσαλονίκη. Μήπως έχει χρονικό περιορισμό? Εκανα αρκετές κλήσεις αλλά ήταν σχετικά μικρές σε διάρκεια.

Δημοσ.

Έκανα μια ανοησία! Έφτιαξα 2 λογαριασμούς στο jajah για να βάλω 3 και 3 = 6 νούμερα που χρησιμοποιώ συχνά. Το πρόβλημα είναι ότι στον λογαριασμό που έβαλα το τηλέφωνο του σπιτιου μου, έδωσα μια διεύθυνση email που τελικά απεδείχθη ότι είχε απενεργοποιηθεί, επειδή δεν είχα μπει για αρκετό καιρό. Έτσι, δεν πήρα το email επιβεβαίωσης... Επανενεργοποίησα μεν τη διεύθυνση, αλλά το email δεν βρίσκεται στο Inbox, όπως είναι λογικό. Δοκίμασα να δηλώσω το τηλέφωνο του σπιτιού με τρίτο email, αλλά μου βγάζει ότι αυτό το τηλέφωνο είναι ήδη δηλωμένο στο jajah. Ωστόσο, όταν πάω να πάρω τηλέφωνο στο σπίτι μου, μου βγάζει χρέωση 0,020 ευρώ. Χμμμμ, τι να κάνω; Ξαναστέλνουν το email επιβεβαίωσης απ'το jajah ή την έχω πατήσει;

Δημοσ.
Έκανα μια ανοησία! Έφτιαξα 2 λογαριασμούς στο jajah για να βάλω 3 και 3 = 6 νούμερα που χρησιμοποιώ συχνά. Το πρόβλημα είναι ότι στον λογαριασμό που έβαλα το τηλέφωνο του σπιτιου μου, έδωσα μια διεύθυνση email που τελικά απεδείχθη ότι είχε απενεργοποιηθεί, επειδή δεν είχα μπει για αρκετό καιρό. Έτσι, δεν πήρα το email επιβεβαίωσης... Επανενεργοποίησα μεν τη διεύθυνση, αλλά το email δεν βρίσκεται στο Inbox, όπως είναι λογικό. Δοκίμασα να δηλώσω το τηλέφωνο του σπιτιού με τρίτο email, αλλά μου βγάζει ότι αυτό το τηλέφωνο είναι ήδη δηλωμένο στο jajah. Ωστόσο, όταν πάω να πάρω τηλέφωνο στο σπίτι μου, μου βγάζει χρέωση 0,020 ευρώ. Χμμμμ, τι να κάνω; Ξαναστέλνουν το email επιβεβαίωσης απ'το jajah ή την έχω πατήσει;

μίλα με το support.Κάνουν 2-3 μέρες να απαντήσουν

Δημοσ.

Ειναι κανενας registered για jajah call?Οχι τιποτε αλλο αλλα πρεπει να διατηρουμαστε active για να μεινουμε free.Οποιος ενδιαφερεται να με καλεσει ας μου κανει pm με το registered σταθερο του.

Δημοσ.

telo na rothso kati sxetika me to sites poy edose o filos gia dorean tilefonikes klisis to jajah ekana register kanonika alla otan pao na kano login mou lei oti prepei na kano epiveveosh tou email mou.pou prepei na thn kano auti tin epiveveosi............

Δημοσ.

Ανοιξε το e-mail σου που έδωσες όταν έκανες register. Εκεί απλά κλικαρε στο confirmation link που σου έχουν ήδη στείλει απο το jajah και θα είσαι οκ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έκανα register και δήλωσα κάποιο νούμερο, αν και το άλλο νούμερο κάνει register θα μιλάμε και οι 2 τζάμπα πεντάλεπτα για πάντα;;;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...