voulgeor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παιδιά έχω αυτό http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3272 αλλα μου την εχει δώσει που ζεστενεται πολύ λέω να το στείλω 1200 ευρω το έχω μια εβδομάδα.. και να πάρω ένα τέτοιο με (qwerty keyb)τί λέτε αξίζει τον κόπο και το εξτρα χρήμα? http://cgi.ebay.de/MSI-S262-WEISS-NUTRIUS-V-2-16-CORE-DUO-T2600-MAGNESIUM_W0QQitemZ330002291714QQihZ014QQcategoryZ28837QQrdZ1QQcmdZViewItem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 κάτι δεν πάει καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το πρώτο το λινκ εμένα δεν μου ανοίγει, μάλλον έχει αλλάξει η σελίδα. Τι σημαίνει ψήνεται;;; Βάλε πρόγραμμα και μέτρησε τη θερμοκρασία διαφορετικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε αντικειμενικά. Και είσαι σίγουρος ότι το δεύτερο δεν θα ψήνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 einai Fujitsu Siemens Amilo Si1520R P-C 1.83GHz/1024 MB/12"/100GB kai kinhte 51-59 bathmous to allo exei magnesium case kai htewritika tha exei kalhterh therminkh symperifora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Phte Kamia Gnwmh Reeeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 einai Fujitsu Siemens Amilo Si1520R P-C 1.83GHz/1024 MB/12"/100GB kai kinhte 51-59 bathmous to allo exei magnesium case kai htewritika tha exei kalhterh therminkh symperifora 51-59 einai poly? an milas gia thermokrasia cpu nomizo oti einai kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ναι γιατι δηλ. το αλλο να μην ψηνεται εχει κατι διαφορετικο...παρτου αυτη τη βαση με τον ανεμηστηρα(δε ξερω αν κανει καλη δουλεια ρωτα) αλλα καλοκαιρακι ειναι...ολα ανεβαζουν λιγο θερμοκρασια...αλλα επιπελον εσενα κραταει θερμοτητα και το σημειο που το ακουμπας...τι διαφορετικο θα κανει το αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voulgeor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 nai re paidia den kserw an prosexate to allo exei kai mia mikrh diafora enan duo sta 2.16 ! kai 2gb mnhmh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Το πρόβλημα είναι η θερμοκρασία ή οι επιδόσεις; Πάρε ένα κανονικό πληκτολογιο για να μην ακουμπούν τα χέρια σου πάνω και κράτα αυτό που έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bujinkan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 einai Fujitsu Siemens Amilo Si1520R P-C 1.83GHz/1024 MB/12"/100GB kai kinhte 51-59 bathmous to allo exei magnesium case kai htewritika tha exei kalhterh therminkh symperifora χα χα 51-59 πολυ? τι να πω κε εγω που σε φουλ εργασια χτυπαει 70 και σε νορμαλ 58-60.μια χαρα εισαι φιλε μη σε απασχολει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 apo ti stigmi pou exeis laptop epidosewsn to kalokairi ola tha einai ligo fournos...akoma kai to allo.an auto pou exeis se euxaristei apo epidoseis,pou logika se euxaristei,krata to.h pairneis mia vasi h ena asurmato pliktrologio kai xemberdeueis.h kalitera kai ta 2:)..tsampa lefta tha doseis gia na pareis to allo an kai odws isxirotero..kai siga ti diafora pou tha deis se thermokrasia.apopsi mou krata auto pou exeis.apo xeimwna oi thermokrasises tha pesoun arketa.egw vlepw skliro stous 48-50 vathmous stathera me vasi kiolas...kai anoixh htan stous 44 max...atimo kalokairi:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.