xamogelo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Γεια σας!!! Έβαλα πρόσφατα τα fedora core 5 και προσπαθω να κάνω mount έναν δεύτερο σκληρό κάθε φορά που ξεκινάω. Για αυτο τον λόγο πρόσθεσα μια επιπλέον γραμμή στο /etc/fstab /dev/VolGroup00/LogVol00 / ext3 defaults 1 1 LABEL=/boot /boot ext3 defaults 1 2 devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0 tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0 proc /proc proc defaults 0 0 sysfs /sys sysfs defaults 0 0 /dev/VolGroup00/LogVol01 swap swap defaults 0 0 την => /dev/sdb1 /media/Data reiserfs defaults 0 0 αλλά όταν κάνω reboot μου βγάζει μύνημα=> mounting other filesystems: mount: operation not supported καμιά ιδέα πως να το διορθώσω? ή κάποιο άλλο τρόπο για να γίνετε αυτόματα mount ο δεύτερος σκληρός κάθε φορά που ξεκινάω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staretuner Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αυτό μου το έκανε και εμένα και δεν είχα καταφέρει να βρώ το γιατί...με αποτέλεσμα κάθε φορά να τον κάνω mount όταν έκανα reboot...ίσος κάποιος να ξέρει να μας πεί,γιατί παρόλο που δεν έχω ποια fedora το έχω απορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μήπως ο πυρήνας δεν υποστηρίζει SATA δίσκους; Αν είναι αυτό δεν ξέρω πως γίνεται. Σίγουρα κάποιος έμπειρος θα μας κατατοπισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αν και νομίζω πως στις default επιλογές εμπεριέχετε και το auto δεν χάνεις κάτι να δοκιμασεις την αλαγή της παρακάτω γραμής με αυτη που σου δίνω Επείσης όμως στο default εμπεριέχετε και το Nouser και παίζει να υπάρχει κανα prob με το runlevel που ξεκινάει το fedora. /dev/sdb1 /media/Data reiserfs defaults 0 0 /dev/sdb1 /media/Data reiserfs auto,rw,umask=000 0 0 auto=αυτοματο Mount κατα το boot rw= read and write υποστήριξη στο δίσκο umask=000 = πληρης προσβαση σε ολους τους χρηστες να γραφουν και να σβήνουν στο δίσκο. @coolman Αν δεν υποστηριζόταν SATA δισκοι δεν θα μπορούσε να το κάνει Mount ουτε χειροκίνητα. ΥΓ γιατι ρε παιδια το κάνετε αυτο αυτο στον εαυτο σας και βασανίζεστε με διανομες τύπου fedora?? Δεν θέλω να ξεκινήσω κανα flame για την καλύτερη διανομη αλλα την συγκεκριμένη την αντιπαθώ μεχρι αιδίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ο OP δεν ξεκαθάριζε ότι μπορεί να κάνει mount χειροκίνητα οπότε υπέθεσα ότι δεν μπορεί :oops:. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xamogelo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αν και νομίζω πως στις default επιλογές εμπεριέχετε και το auto δεν χάνεις κάτι να δοκιμασεις την αλαγή της παρακάτω γραμής με αυτη που σου δίνωΕπείσης όμως στο default εμπεριέχετε και το Nouser και παίζει να υπάρχει κανα prob με το runlevel που ξεκινάει το fedora. /dev/sdb1 /media/Data reiserfs defaults 0 0 /dev/sdb1 /media/Data reiserfs auto' date='rw,umask=000 0 0 auto=αυτοματο Mount κατα το boot rw= read and write υποστήριξη στο δίσκο umask=000 = πληρης προσβαση σε ολους τους χρηστες να γραφουν και να σβήνουν στο δίσκο. @coolman Αν δεν υποστηριζόταν SATA δισκοι δεν θα μπορούσε να το κάνει Mount ουτε χειροκίνητα. ΥΓ γιατι ρε παιδια το κάνετε αυτο αυτο στον εαυτο σας και βασανίζεστε με διανομες τύπου fedora?? Δεν θέλω να ξεκινήσω κανα flame για την καλύτερη διανομη αλλα την συγκεκριμένη την αντιπαθώ μεχρι αιδίας.[/quote'] Το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλα ούτε αυτό έπιασε. Τελικά αφου μου αντιμετόπισα πολλά προβλήματα με το fedora έβαλα kubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.