Προς το περιεχόμενο

5χ5, 8χ8 Αυτό το Σάββατο ( 8/7 ) Δηλώστε συμμετοχή

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχααχχαχααχχααχαχαχαχ

αδερφε μια απο τα ιδια και εγω!

παμε για σουβλακια μετα, να ξαναπαρουμε τα χαμενα κιλα :lol:

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ μπορώ γενικότερα όποτε το κανονίσετε αλλά έχω να παίξω μπάλα πάνω από 8 χρόνια και τότε που έπαιζα ήμουν ήδη πολύ κακός. Με παίζετε;

Δημοσ.

Μεσα και εγω παιδες...Απλα λογικη ωρα γιατι το σαββατοβραδο θα ειναι κοντα....!

@snollygoster:Μια απο τα ιδια και εγω....Αλλα εαν θελουν να συμπληρωσουν ομαδες ετσι ωστε να παιξουμε καποια στιγμη θα μας συμπεριλαβουν θελουν δεν θελουν...:D:D:D

Δημοσ.

δε πειράζει ρε, όλοι οι καλοί κ όλοι οι κακοί ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ^^

Σας πρόσθεσα στην αρχική λίστα, είμαστε 5 σίγουροι πλέον !! άντε, άλλους 5 θέλουμε !!!

Άντε, όσοι ψήνονται, να ψηθούν πιο γρήγοραα ^^

Δημοσ.

Aμα θελετε μπορω να μαζεψω αλλους 4 φιλους μου να παιξουμε μεταξυ μας, αμα δε μαζευεστε! ειμαστε ψιλοαμπαλοι :)

και βγαζουμε μεσο ορο κιλων 80 !

Δημοσ.
Aμα θελετε μπορω να μαζεψω αλλους 4 φιλους μου να παιξουμε μεταξυ μας, αμα δε μαζευεστε! ειμαστε ψιλοαμπαλοι :)

ώπα! που ήσουν εσύ ! μάζεψε τους κ πες μου αύριο για να κανονίσουμε που θα πάμε κ πότε ακριβως !! οκ??

Δε πειράζει, κ εμείς σερνόμαστεεεε ^^:mrgreen:

Δημοσ.

ok θα μιλησω αυριο και θα σου πω, μονο για σαβατοκυριακο λετε? πεμπτη παρασκευη μπορειτε? για που το κοβετε? εμεις οι περισσοτεροι μενουμε βορεια προαστεια αλλα και καπου κεντρικα δεν εχω προβλημα θα σου στειλω αυριο απογεματακι βραδακι PM να σου πω οκ? τα λεμε αυριο

Δημοσ.

δεν έχουμε πει ακόμα, σκεφτόμουν για Ρέντη, αλλά οπου βολεύει τους περισσότερους παιδιά, ας μαζευτούμε 10 κ παίζουμε οπου να ναι ^^

Κ Παρασκευή λογικά θα βολεύει τους περισσότερους ^^

Δημοσ.

Θα ερχόμουνα και εγώ, το νέο σε 10 μέρες 19 χρονών παλικάρι γεμάτο ζωή κλπ, κλπ να παίξω με εσάς τους γέρους!! Ο ένας δεν μπορεί να τρέξει, ο άλλος δεν μπορεί να σουτάρει!! λολ. Είδατε που σας κατάντησε ο ΟΤΕ με το ευρυζωνικό του δίκτυο??? Αλλά γαμώτω μου πέφτει μακριά από το Μόναχο!! Όμως οργανώστε και τίποτα απο τέλη Αυγούστου και μετά θα είναι Αθήνα!!

Nitrus18! Βριλησσιώτης εδώ!! Κοινώς όποτε γουστάρεις ΠΜ και πάμε για μπάλλα!! Ποτέ δεν λέμε όχι στην μπαλίτσα!! ;)

Επίσης τώρα που βρήκα πάλι την ευκαιρεία δηλώνω και πάλι την αλητεία!! Εδώ με 7 ευρώ το εξάμηνο ως φοιτητής μπορείς να κάνεις σχεδόν όλα τα αθλήματα, από πίνγκ πόνγκ, μέχρι Tae Know Do, όποτε και όσες φορές θέλεις. Εγώ παίζω μπαλίτσα σε γήπεδο με κανονικό γρασίδι όποτε θέλω!!

Δημοσ.

Επίσης τώρα που βρήκα πάλι την ευκαιρεία δηλώνω και πάλι την αλητεία!! Εδώ με 7 ευρώ το εξάμηνο ως φοιτητής μπορείς να κάνεις σχεδόν όλα τα αθλήματα' date=' από πίνγκ πόνγκ, μέχρι Tae Know Do, όποτε και όσες φορές θέλεις. Εγώ παίζω μπαλίτσα σε γήπεδο με κανονικό γρασίδι όποτε θέλω!![/quote']

Χλιδάτα περνάς δηλαδή.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...