EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΠΕΡΙΟΧΗ - ΑΘΗΝΑ 5χ5, 8χ8 Αυτό το Σάββατο ( 8/7 ) Δηλώστε συμμετοχή ---- ΕDIT ---- Όσοι δε μπορούνε Σάββατο, μπορούν ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ??? Ο μικρός τελικός του Μουντιάλ ξεκινάει στις 22:00. Προτείνω ώρα 18:00-20:00 ( μια απο τις 2 ώρες η και τις 2 αν είμαστε πολλοί ) Μέρος θα κανονίσουμε, πάμε να ρίξουμε την μπάκα Δηλώστε συμμετοχή εδώ! 1. EKTELESTES ( Θανάσης ) 2. N1ghtW0lf ( Τάσος ) 3. Mazda ( για ρέφερι, τερματοφύλακα, βράχο της άμυνας ) 4. Snollygoster ???? 5. Nethawk Μόλις έκλεισα, Σάββατο 8/7 ( αύριο ) στις 18:00 το απόγευμα, στα Γήπεδα 5χ5 Καρούλια, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Allou Fun Park στον Ρέντη!
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 για 5x5 οκ μεσα και εγω...αλλα δεν τρεχω και πολυ, ειμαι ψιλοτραυματιας... Και κατα τις 22:00 ειναι ακομα καλυτερη ωρα! PS. Α οποιος ερθει καυλωμενος και εχει βαλει νεφτι στον κ..ο με αποτελεσμα να τρεχει σαν τρελος θα τρωει κλωτσιες..... 2. N1ghtW0lf ( Τασος )
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 δε πειράζει ρε, κ εγω τα ίδια είμαι, αλλα όσο μπορούμε θα παίξουμε, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ^^ Άντεεεεεε να μαζευτούμε επιτέλουυυς !!
Tasoti Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ρε παιδια το σαββατο ειναι η μονη μερα που δεν μπορω.Αν μπορειτε αλεξτε το αλιως την επομενη φορα.Ευχ
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 χμμ....Θα δούμε Τασότι, εάν δε μαζευτούμε πολλοί, το κάνουμε και Κυριακή. Ας δούμε πρώτα πόσοι είναι πρόθυμοι ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ
mazda Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παλληκαρακια μου !!!! Αν θελετε ''παρατηρητη αγωνα'' που να μην τρεχει και να μην κουναει καθολου ε τοτε ειμαι ο ανθρωπος σας. Δηλωνω θεατης !!
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παιδιά πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω,αλλά μένω Πάτρα και έχω και εξετάσεις το Σάββατο.......
harkouts Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παιδιά θα ήθελα αλλά δυστυχώς Σαββατοκύριακα..είναι μέρες αφιερωμένες στο γιό μου.. αν το κανονίσετε μεσοβδόμαδα είμαι μέσα
strassenmeister Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kι εγω εκτος αυτου το σκ που θα λειπω,οποιοδηποτε αλλο σκ ειμαι μεσα και καποιες καθημερινες επισης.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 οκ παιδιά, θα δούμε...συνεχίστε να εκδηλώνετε ενδιαφέρον κ βλέπουμε
Akujin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 μπορεί να μπορω εγώ κι ο sadead neth αλλά θα σου πω μέχρι αύριο για σίγουρα. μην μας υπολογίσεις ακόμα... θα προσπαθήσω πάντως, +σου λέω... cheers!
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μολις ενημερωθηκα απο τον εκτελεστη οτι μετα το ματς και μετα το αναγκαιο ντουζακι θα μας παει για φαγητο και φυσικα μετα στις Μουσες
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 :lol: Άμα είχα τα λεφτά θα κέρναγα όλο το insomnia, όχι σαν κάποιους άλλους ^^ Επειδή δεν έχω όμως τόσα λεφτά, προσφέρομαι να κεράσω μερικά γκολάκια την αντίπαλη εστία ( έαν μπορώ να πάρω τα πόδια μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.