Προς το περιεχόμενο

Tellas και παραπληροφόρηση

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας σε Forthnet και Τelepassport. Kαι από τις 2 εταιρίες είμαι 100% ικανοποιημένος τόσο όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών όσο και την τιμολογιακή τους πολιτική. Σήμερα έλαβα ένα τηλεφώνημα από μία κυρία (το όνομα της δεν κρίνω σκόπιμο να το δημοσιοποιήσω) εκ μέρους της Tellas η οποία προσπαθούσε να μου προωθήσει τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας της Tellas. Όταν την ενημέρωσα ότι είμαι ήδη συνδρομητής σε 2 εναλλακτικούς παρόχους και δεν ενδιαφέρομαι για 3ο, μου είπε ότι όπως έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της ΔΕΗ (εάν υπάρχει κάποιος εργαζόμενος της ΔΕΗ που να έχει δει την σχετική ανακοίνωση ας μας ενημερώσει), η Telepassport εδώ και 2 εβδομάδες λόγω τεχνικών προβλημάτων χρεώνει τις κλήσεις σύμφωνα με το τιμολόγιο του ΟΤΕ και όχι το φτηνότερο δικό της.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Telepassport, έμαθα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μήπως κάποια επιτροπή ανταγωνισμού πρέπει να παρέμβει?

Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε μου τα ζητήσει επωνύμως.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος θα πρέπει να είναι κάποιος dealer που προσπαθεί να κλείσει συμφωνίες για την Tellas και παίρνει κάποια προμήθεια με κάθε συμβόλαιο και όπως καταλαβαίνεις λένε ότι θέλουνε αρκεί να κλείσουν τον πελάτη, αυτά τα λέω με επίφυλαξη πάντα και κάλα κάνεις και το αναφέρεις εδώ.

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι σίγουρος θα πρέπει να είναι κάποιος dealer που προσπαθεί να κλείσει συμφωνίες για την Tellas και παίρνει κάποια προμήθεια με κάθε συμβόλαιο και όπως καταλαβαίνεις λένε ότι θέλουνε αρκεί να κλείσουν τον πελάτη, αυτά τα λέω με επίφυλαξη πάντα και κάλα κάνεις και το αναφέρεις εδώ.

akrivos etsi einai... kai sinithos einao foithtes pou theloun xrhmata kai kinigane a "bonus" pou prosferoun, kai egw otan hmun foithths me stelnane gia thn tellas na kleinw simbolea meso phone, fisika oute kan pou to skeftika na kanw kati tetoio

Δημοσ.

Γινεται αυτους τους ενοχλητικους καπως να τους σταματησουμε? Καπου ειχα διαβασει νομιζω, πως κανεις σε καποιο φορεα μια αιτηση και σταματουν να σε ενοχλουν. Ξερει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Στη tellas τα άτομα που κάνουν τις εξερχόμενες κλήσεις δηλαδή promotion/sales κλπ είναι φοιτητές.Με κάθε "θύμα" που καταφέρνουν να ρίξουν υπάρχουν ανάλογα bonus σίγουρα αυτό που ξέρω ότι έχουν σενάριο μπροστά τους ώστε να σε πείσουν.Είναι ενοχλητικοί αλλά δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι.Είναι καθαρά θέμα της εταιρείας...

Δημοσ.

aisxos ! to exoun parakanei!

sxedon kathe mera pernoun tilefono kai zitianeuoyn simbolea!

100fores i tellas,100 i fortnet ,50 fores o ote kai...

i telepasport!! pou eime idi gramenos me exei parei 5 fores!!

elaios diladi!

ti rezilikia eine ayta?

Δημοσ.
aisxos ! to exoun parakanei!

sxedon kathe mera pernoun tilefono kai zitianeuoyn simbolea!

100fores i tellas' date='100 i fortnet ,50 fores o ote kai...

i telepasport!! pou eime idi gramenos me exei parei 5 fores!!

elaios diladi!

ti rezilikia eine ayta?[/quote']

na po episis ..oti AN den tous to kliso sta moutra..tous apanto..kala re paidia..

de loipaste na ksodeyete tis monades tis eterias sas ? kante ligo oikonomia..:)

na paratheso kai mia mikri istoria ..trelas.. me pernei mia kopela apo telepass...

mpla mpla..(ta gnosta) eixe kai orea - glykia foni kai epidei mou arese pos milouse erotika sxedon.. :) thn afisa na milaei kai go imoun poli katafatikos..:)

meta apo 20 min!! sizitisi kai afou gnoristikame (de klisame ranteuou logo apostasis) tis leo ..kseris kati.. ego eime idi syndromitis stin eteria sou alla an thes na me perneis tilefono ..no problem! :)

ekini dextike! ne ne dextike ..kai afou milousame alla 15 min meta apokalipsame o enas ston allon oti eimastan pantremenoi..kai me paidia.. :)

kai apofasisame na stamatisoume ekei! kalo??

(alithini istoria)

Δημοσ.

Και εγω ο χαζος το κλεινω κατευθειαν????απο εδω και περα θα εξεταζω λιγο την φωνη και μετα.. :P :p :P :p

Δημοσ.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η πρόσφατη είδηση ότι η Τελλας δεν τα πάει καλά και πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη. Λογικό δεν είναι να προσπαθούν να βρουν πελάτες για να καλύψουν τις ζημιές?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
merikes fones..sou ftiaxnoun ti mera ..leme :)

mia foni den simenei pola.sinithos kati mpaza exoun kati telies fones.xixi.ego to ipa pio orea.pernoun apo hol gia statheri tilefonia kai apantao orea kai kala.euxaristo poli den endiaferome ego voip.geia sas.

Δημοσ.

να βαλετε web camera και αμα σας παιρνουν να λετε, λυπαμαι για λογους ασφαλειας μιλαω μονο μεσω καμερας (πχ Skype) ...

ετσι τσεκαρεις και φατσα...

:D

Δημοσ.

"...Telepassport εδώ και 2 εβδομάδες λόγω τεχνικών προβλημάτων χρεώνει τις κλήσεις σύμφωνα με το τιμολόγιο του ΟΤΕ και όχι το φτηνότερο δικό της."

Παντως ο ΟΤΕ της ριχνει κατι λοκαρισματα λογω χρεών,ισως σε μια τετοια περιπτωση τα τηλεφωνηματα οντως να χρεωνονται απο τον ΟΤΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...