Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο Προγραμμάτων

dimndion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα προγράμματα ττης Microsoft Office. Όταν πάω να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα, τότε αυτό κλείνει αυτομάτως ή μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Ξέρω ότι είναι πολύ πιθανό να έχω κολλήσει κάποιον ιο αλλ'α δεν είμαι σίγουρος. Μήπως υπάρχει καμμιά καλλή ιδέα από εσάς;

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις κάνει registration το office.

1) Στο site της Microsoft αναφέρει ότι το office θα λειτουργεί 50 φορές μέχρι να κάνεις registration, μετά κλειδώνει (αυτό δεν ξέρω αν αληθεύει).

2) Αν κάνεις update από το site της Microsoft ή εγκαταστήσεις κάνενα Service Pack για office χωρίς να έχεις κάνει registration τότε κλειδώνει. (αυτό δυστυχώς αληθεύει).

Η μόνη λύση format, και μην κάνεις κανένα update ή βάλεις κανένα Service pack αν προηγουμένως δεν κάνεις registration.

Τα λέμε.

Δημοσ.

to problhma soy file moy einai gnosto. loipon. exeis kanei enhmerosi sto office 2000 kai exeis balei kapoia service pack. ayta einai upeythina gia ayto to problima. moy exei paroysiastei kai emena. h lysi einai apegkatastash tvn service pack. kane kai uninstall to office, janaperase to kai eisai ok. kali epityxia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...