yanniskb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Hi guys... Υπάρχει κάποιο (σχετικά οικονομικό) ασύρματο isdn modem?? Το θέλω για να συνδέσω τον ΗΥ με το netmod που η απόστασή τους είναι περίπου 15 μέτρα. Σημειώνω ότι δεν γίνεται να μεταφερθεί το νετμοντ επειδή υπάρχουν κι άλες τηλεφωνικές συσκευές που δεν βολεύουν
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kατι τετοιο ξερω εγω οτι υπαρχει: AVM ISDN BLUE-FRITZ Wireless BLUETOOTH ISDN Kit αλλα εχει €158,17... Με τετοια χρηματα παιρνεις ενα ADSL ασυρματο router σε ενα πακετο all-in-one και κανεις την δουλεια σου και πιο γρηγορα και πιο οικονομικα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 http://www.avm.gr/Produkte/BlueFRITZ/index.html Τα γνωστά Fritz!USB (για γραμμές ISDN) της AVM με τεχνολογία Bluetooth. ΥΓ: Με πρόλαβε ο asmilon...
k_w_t Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αν θυμαμαι καλα ειχε βγαλει η Panasonic ενα ασυρματο τηλεφωνο ISDN που το ακουστικο ηταν και modem ISDN αλλα μονο 64k!
k_w_t Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Βρηκα και το μοντελο ειναι το KX-TCD707 ! Αλλα δεν βρηκα πουθενα να το πουλανε πλεον εκτος απο το fleamarket! Αν σε ενδιαφερει κοιτα εδω: http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4434246
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αλλα και παλι αυτο εχει € 85... :-? Εγω σου προτεινω ενα πακετο με ασυρματο ADSL router θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ, ειδικα αν μπαινεις συχνα στο Interner...
k_w_t Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δεν λεω η καλυτερα λυση ειναι το adsl wifi router! θελει ομως να βαλει DSL ? Υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη του ? ειναι πολλοι παραγοντες στην μεση!
yanniskb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ... Φίλε asmilon και εγώ θα προτιμούσα adsl αλλά το θέλω για ένα εξοχικό στη χαλκιδική και δεν έχει διαθεσιμότητα... Τελικά πήρα ένα καλώδιο 20 μέτρα και έκανα τη δουλειά μου... Τα μόντεμ που μου προτείνατε μου έπεφταν λιγάκι ακριβά... Ας έχω και ένα καλώδιο μέσα στα πόδια μου δεν έγινε και τίποτα....
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ναι αν ειναι ετσι, εκανες το καλυτερο πραγμα. Αφου δε ειναι κατι μονιμο, λιγα μετρα καλωδιο δε θα βλαψουν κανενα σιγα ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.