Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό Shutdown!

INF3CTED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,

το τελευταίο διάστημα, τo σύστημα μου "κλείνει", και όταν το ξανανοίγω μου λέει: "To σύστημα έχει ανανήψει(!) απο ένα σοβαρό σφάλμα. Αυτό συμβάινει και απότομα, π.χ παίζω κάποιο παιχνίδι ή και κάνω μια εργασία στο WORD. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, και γι' αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λέτε να φταέι Sofware ή Hardware? Χρησιμοποιώ Windows XP με ενσωματωμένο το SP 2 των Windows. Ποιο παλιά δεν μου συνέβαινε κατι παρόμοιο...

Θα εκτιμούσα πολύ την βοηθειά σας...

Δημοσ.

Ego leo se auti tin periptosi na kaneis apostoli anaforas sfalmatos stin microsoft(an kai den exo akousei kala logia gia tin anafora sfalmatos), alla pithanon na sou emfanisei mia selida me to ti mporei na ftaiei. To pathaina auto me to DC++ prin polu kairo, kai mou emfanise mia elida kai elege oti mallon tha ftaiei mia suskeui pou prosfata exei egkatastathei. Tora omos den exo kanena tetoio provlima.

Δημοσ.

ΚΑλημερα και καλως ηλθες.Αρχικα ριξε μια ματια στις θερμοκρασιες σου,και μετα τρεχα 1-2 αντιβιοτικα(nod32,kaspersky).Στο startup τι ξεκιναει?

Δημοσ.

οι θερμοκρασίες δεν είναι και πολύ υψηλές. 40-45 σε κανονικά επίπεδα και το πολύ 60 στα παιχνίδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...