INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά, το τελευταίο διάστημα, τo σύστημα μου "κλείνει", και όταν το ξανανοίγω μου λέει: "To σύστημα έχει ανανήψει(!) απο ένα σοβαρό σφάλμα. Αυτό συμβάινει και απότομα, π.χ παίζω κάποιο παιχνίδι ή και κάνω μια εργασία στο WORD. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, και γι' αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λέτε να φταέι Sofware ή Hardware? Χρησιμοποιώ Windows XP με ενσωματωμένο το SP 2 των Windows. Ποιο παλιά δεν μου συνέβαινε κατι παρόμοιο... Θα εκτιμούσα πολύ την βοηθειά σας...
flik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ego leo se auti tin periptosi na kaneis apostoli anaforas sfalmatos stin microsoft(an kai den exo akousei kala logia gia tin anafora sfalmatos), alla pithanon na sou emfanisei mia selida me to ti mporei na ftaiei. To pathaina auto me to DC++ prin polu kairo, kai mou emfanise mia elida kai elege oti mallon tha ftaiei mia suskeui pou prosfata exei egkatastathei. Tora omos den exo kanena tetoio provlima.
manosone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΚΑλημερα και καλως ηλθες.Αρχικα ριξε μια ματια στις θερμοκρασιες σου,και μετα τρεχα 1-2 αντιβιοτικα(nod32,kaspersky).Στο startup τι ξεκιναει?
INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 οι θερμοκρασίες δεν είναι και πολύ υψηλές. 40-45 σε κανονικά επίπεδα και το πολύ 60 στα παιχνίδια
INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 στο startup ξεκινάνε τα βασικά: Anti-Virus, Drivers κτ.λ
Immolator Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Basika, mhpws exeis poly kairo ta windows kai theloun kanena format? An o kernel tous exei problhma den mporeis na kaneis kai polla perissotera pera apto format...
manosone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο αυτα?Για κανε τα παραπανω που σου ειπα και ξανα ελα...
INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 FORMAT έχω να κανω 2 βδομάδες! Δεν λύνετε, τουλάχιστον συνολικά 5 Format έχω κάνει!
INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δέν ξέρω τι συμβαίνει. Καμοιά άλλη βοήθεια?
Costinio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 για κάνε κι ένα memtest να δεις μήπως έχουν πρόβλημα οι μνημες σου
INF3CTED Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Έχω κάνει επανελημένα με το Norton SystemWorks 2006 και με άλλα προγράματα Iolo System Mechanic 6 και τιποτα!
flik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ego leo oti ftaiei kapoio hardware. Afou exeis kanei format, de nomizo na ftaiei software. Mallon gineai conflict me kapoia suskeui.
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Βγάζε μία μία συσκευή (π.χ. floppy , dvd-r κλπ) μήπως βγάλεις ακρη
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Mhpws ta exei pai3ei kana trofodotiko kai baraei shutdown? to sfalma mporei na bgainei apla epeidh ekleise apotoma to pc. alla dokimase kai tis mnhmes. an exeis 2 epanw, bgale thn mia. kane dokimes. dokimasetes se allo pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.