jimasripper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μην το βλεπετε ετσι.Η jowood ειπε οτι θα κυκλοφορησει ενα patch που θα το κανει πολυ καλυτερο ας ελπισουμε οτι κατι θα κανει!
wgibson Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 το 1.07 patch απαιτει εγκατασταση εκ νεου του παιχνιδιου , προφανως αλλαζει εντελως το παιχνιδι , το δοκιμασε κανεις???
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Σου ακυρώνει και τα save από τι ξέρω. Εχώ το expansion αλλά περιμένω να περάσει κανας μήνας για να το δοκιμάσω. Πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια όχι τόσο για τα bug που έχει αλλά σεναριακά το game δεν τους στέκετε πολύ καλά. Να πω μόνο ότι ο nameless ήρωας πλέον του βάλανε όνομα .
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Community Patch final version 1.7 κυκλοφορησε.Ειχα απεγκαταστησει το παιχνιδι τις πρωτες 3 ωρες.Μαλλον ηρθε η ωρα για Gothic 3.
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το gothic 3 για μένα παρά τα προβλήματα του είναι ένα από τα καλύτερα rpg που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Το expansion δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα.
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Έχει τρελά features το 1.7 Patch. Ψήνομαι να ξαναβάλω το Gothic3 κι εγώ
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Κανε install το παιχνιδι παλι john2gr.Εχουν βαλει και shader 3.0,κανει load πλεον σε 15δευτερολεπτα.Παιξε με Alternative Balancing και ΑΙ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το combat system είναι άθλιο και το clipping επίσης.
montexristos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μετά από 3 ώρες ενασχόλησης με το παιχνίδι, με το patch 1.7 μπορώ να πω επιτέλους πως το Gothic 3 βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε να ήταν όταν κυκλοφόρησε! Τα τεχνικά προβλήματα(bugs, crashes) έχουν σχεδόν εξαληφθεί(σύμφωνα και με όσα διάβασα σε ξένα fora) και για πρώτη φορά είδα στο υπολογιστή μου το συγκεκριμένο παιχνίδι να βγάζει τόσα fps(σε c2d 8400 & 8800gt βγάζει πάνω από 60 fps σε 1680χ1050). Επιπλέον έχει προστεθεί και software anti-aliasing κάτι που έλειπε από το παιχνίδι και πλέον τα γραφικά δείχνουν ακόμα πιο μαγευτικα. Σίγουρα κάποια βασικά προβλήματα όπως το μέτριο σενάριο και τα απαράδεκτα endings δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουν. Όμως έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές στο balancing ώστε το παιχνίδι να είναι περισσότερο απαιτητικό και πιο ελκυστικό για τους RPG fans. Τέλος, για το σύστημα μάχης να πω ότι έχει υποστεί αρκετές αλλαγές ώστε η τακτική του click spam να μην μπορεί πλέον να εφαρμοστεί. Ειδικά οι μάχες με ανθρώπους και ορκ πλέον απαιτούν πιο στρατηγική προσέγγιση, ευρεία χρήση του block και μου φάνηκαν αρκετά διασκεδαστικές. Όποιος θέλει λοιπόν να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι μπορεί να κατεβάσει το patch απο εδώ http://forum.jowood.com/showthread.php?t=161922. Οπωσδήποτε ρίξτε και μια ματιά στο manual του patch!(Θα υπάρχει μετά την εγκατάσταση του στο φάκελο του παιχνιδιού)
Azerothe Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 μαγκες μετα το τελευταιο patch ειπα και εγω να βαλλω παλι το gothic 3 και να το ξεκινησω.πραγματικα τα εχασα.......το παιχνιδι ειναι πλεον απιστευτο ουτε bug ουτε το παραμικρο προβλημα.απλα μια τελειοτητα.....το παιζω σε τερμα ολλα τα γραφικα και με anti allaising και ολλα στο φουλ και σε αναλυση 1920*1200 και το παιχνιδι ειναι μια οπτασια...μιλαμε για next -gen καταστασεις οχι αστεια.μπραβο παντως γιατι ενα τετοιο παιχνιδι βρηκε τελικα τον δρομο του εστω και μετα απο τρια χρονια και ναι θα το πω....πλεον ειναι καλυτερο και απο το oblivion....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 πλεον ειναι καλυτερο και απο το oblivion.... You just couldn't let it go... could you ?
sstav Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ιεροσυλία!...καλό χρυσό το gothic με το patch αλλά βάλε στο Oblivion το ΟΟΟ και ένα σκασμό mods που κυκλοφορούν και έχεις υλικό να παίζεις χρόνια
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Να πω ότι το expasnion του που όλοι το θεωρούν σαν μεγάλη πατάτα πούλησε πάνω από 500.000!! αντίτυπα.. Απίστευτο και δείχνει ότι υπάρχει μια ομάδα gamer που ακολουθούν πιστά τον κόσμο του gothic σε όλες τις εκδόσεις. Τελικά είναι και αυτό που είχε πει και ο πρόεδρος της stardock για το θέμα της πειρατείας. Οτι οι hardcore gamer είναι οι μόνοι που δεν υποστηρίζουν την πειρατεία και ότι τίτλοι που απευθύνονται σε αυτούς έχουν πάντα εμπορική επιτυχία. Mην ξεχνάμε ότι ο hardcore stategy τίτλος sins of a solar empire πούλησε πάνω από 1,5 μύριο αντίτυπα χωρίς κανένα είδος προστασίας ούτε καν key..
Str Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 πραγματικά με μαγεύει το παιχνίδι το βράδυ οταν ανάβεις ένα πυρσό που τα πάντα ρίχνουν σωστές σκιές...
Amadeus7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γειά σας. Ξεκίνησα να παίζω το Gothic3 πριν 2 μέρες και το προχώρησα αρκετά. Έχω το patch 1.12. Συνάντησα όμως ένα πρόβλημα σε μία αποστολή (οφείλεται σε bug του παιχνιδιού), και έτσι αποφάσισα να βάλω το comunity patch 1.17 που λύνει αυτό το πρόβλημα. Όταν το έβαλα όμως δεν αναγνώριζε τα παλιά saves μου, κάπως λογικό μιας και αλλάζει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι. Προσπαθώ όμως διότι το έχω προχωρήσει πάρα πολύ και είναι μεγάλο πακέτο και ξενέρωμα να το ξανά αρχίσω πάλι από την αρχή. Έτσι προσπάθησα να μετονομάσω τα παλιά saves με τον τρόπο που τα ονομάζει το καινούριο patch αλλά μάταια. Μπορεί κάποιος αν ξέρει, να μου πεί πώς κάνω load τα παλιά saves με το νέο patch? Υπάρχει κάποιος τρόπος να πειράξω τον κώδικα των παλιών saves ώστε να μοιάζουν με τα καινούρια και να τα αναγνωρίσει το game? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα