doc1000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 To τελείωσα. Μου χάρισε αξέχαστες στιγμές παρα τα όποια προβληματάκια ταχύτητας. (έχω και παλιό επεξεργαστη) Έφθασα level 80 ! Yπάρχουν καποια bugs που μένει να διορθωθούν αλλα αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τον κόσμο του Gothic3! Tώρα ακούω το soundtrack του παιχνιδιού! Καταπληκτικό!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 guys kana walkthrough tis prokopis i strategy guide pou na kserete kalo?
giolefpatceid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής:Όταν μονομαχείς με σπαθί με κάποιον και του τελειώσει η ζωή, πέφτει κάτω και καλά πως έχει ζαλιστεί..Όταν είναι πεσμένος κάτω,με τι κουμπιά τον σκοτώνεις εντελώς , όπως π.χ. γινόταν στο Gothic 2???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
chek2fire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Κυκλοφόρησε το patch 1.6 που περιλαμβάνει όλα τα community patches.Για όποιον δεν έχει παίξει αυτό το φοβερό rpg τώρα είναι ευκαιρία.
jimasripper Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γεια,ειμαι καινουργιος στο forum.Θελω να ρωτησω αν εχετε μαθει οτι θα βγει addon για το gothic 3.Αν ναι ξερετε τιποτα για release dates?Σε περιπτωση που δεν με πιστευετε αν δεν το ξερετε οριστε η επισημη ανακοινωση http://www.jowood.com/?lang=en&site=1&iid=12834
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Θα βγεί λένε κατά τον Οκτώβριος. Και εγώ το περιμένω αυτό το expansion πως και πως. Για μένα το gothic 3 ήταν πάρα πολύ καλο rpg παρά τα σημαντικά τεχνικά του προβλήματα.
wgibson Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 τελικα παιδες το τερματισε κανενας το παιχνιδι ? ετσι απο απορια....
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 τελικα παιδες το τερματισε κανενας το παιχνιδι ?ετσι απο απορια.... Eγώ και το ευχαριστήθηκα
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 τελικα παιδες το τερματισε κανενας το παιχνιδι ?ετσι απο απορια.... εγω, αν και μου φανηκε πως τελειωνει καπως.... αποτομα γ@ματο παιχνιδι παντως....
jimasripper Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Παιδες,πηρα απο το forum της jowood μερικα screenshots και νεα για το G3 forsaken gods, Επισης λενε οτι θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα τον Νοεμβριο! screenshot1,screenshot2,screenshot3,Επισης, [email protected] have fun!
wgibson Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 πραγματικα κριμα ενα μονο θα πω για να δειξω την προχειροτητα... kadok's hammer , fire chalice αυτα τα δυο αντικειμενα βρισκονται χυμα στο παιχνιδι χωρις ομως να μπορεις να τα παρεις , τα βλεπεις αλλα τπτ δεν συμβαινει... κριμα ειναι γιατι ειναι ενα standalone με μονο τον κοσμο της μυρτανα αρα αρκετα μεγαλο σαν expansion αλλα μαζεμενο επισης οταν μαχομαι με καποιον με σπαθι η μπαρα endurnace αδειαζει πολυ γρηγορα , δυο-τρεις καλες σπαθιες και μετα κλικ κλικ και τιποτα τι να πω , το gothic 3 παρολα τα bugs καπως επεζησε , με αυτο το addon μπορει και να καθαριζε το ονομα του κριμα κριμα
wgibson Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 αθλιο ειναι με την εξης εννοια τα bugs υπεισερχονται κατα μια εννοια τοσο πολυ στο gameplay πχ αντικειμενα που δεν μπορεις να παρεις, προβληματα στην μαχη, αλλοι υποτιτλοι αλλα λογια των npc , δεν υπαρχει καν ουτε επιλογη καλου-κακου στους διαλογους τι να πω
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 και το περίμενα αυτό το addon γιατί το gothic 3 με έχει ενθουσιάσει σαν παιχνίδι αν και αυτό είχε αρκετά bug. Είχα δει ένα patch πριν λίγες μέρες το έχεις δοκιμάσει? -----Προστέθηκε 30/11/2008 στις 02 : 00 : 30----- Και η σχετική ανακοίνωση απολογία από την JoWooD http://www.guru3d.com/news/jowood-apologizes-for-gothic-3-forsaken-gods/ στην ελλάδα έχει κυκλοφορήσει το addon?
NEKROMA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αντε να βγει τιποτα ,τελειωσαμε και το dead space,και δεν εχουμε κανα καλο ,παντως το fallout 3 μοιαζει με το gothic 3 αλλα με οπλα αντι για σπαθια δεν με χαλαει καθολου και αυτο Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2008 από NEKROMA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα