viper2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 gkouxou ..... gkouxou meta to update kai to patch tou..... eide kaneis kamia germaniki othoni prin to logo tou gothic 3?????
georgemarios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 δε ξερω τι λετε, lag-ξεlag εγω εχω πορωθει ασχημα, πολυ ασχημα. Και η μ@λακια ειναι οτι σε 2 βδομαδες παω φανταρος (την τυχη μου γ@μω)
doc1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 πραγματικά πολύ μεγάλη πόρωση αυτό το παιχνίδι! Ειδικά το inventory του είναι το κάτι άλλο. Και επειδή έχω παίξει και τα 2 προηγούμενα της σειράς βλέπω τις τεράστες βελτιώσεις σε κάθε τομέα! @Str Δεν ξέρω πόση μνήμη έχεις πάντως αν είναι να κάνεις κάποια αναβάθμιση καλύτερα να την κάνεις σε μνήμη. Η μνήμη είναι 1000αδες φορές γρηγορότερη και απ' τον πιο γρήγορο δίσκο...
viper2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 telika gia to [lagarisma] ti xreiazetai? skliro [raid] i memory?
georgemarios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ραμ ραμ ραμ > 1.5γιγα βγηκε προχθες και καινουργιο πατς για το οποιο λενε οτι εχει βελτιωθει πολυ η αποδοση (δεν το δοκιμασα ακομα)
EKTELESTES Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ με το νέο patch!.. Λέει να βγάλετε όλα τα όπλα - αντικείμενα απο τον χαρακτήρα σας, μετά να σώσετε κ ΜΕΤΑ να βάλετε το νέο patch!
doc1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 viper2005 με 1GB μνήμη μην ελπίζεις σε RAID. Εγώ με 2 512αρια και 1 256αρι (1256σύνολο) και πάλι laggάρει τρελλά. Θες οπωσδήποτε 2GB μνήμη. Άτομo με 2GB που έβγαλε το ένα 512αρι είδε μεγάλη πτώση απόδοσης με 1,5GB... Κι εγώ θα πάω στα 2GB γιατί το παιχνίδι πραγματικά τ' αξίζει! Ίσως και τα 2GB να μην του φτάσουν δηλαδή! Άλλοι το δοκίμαζαν με 3GB και έπαιζε νεράκι! Και δε νομίζω ότι είναι θέμα κοκογραμμένου game. Αμα δείτε τον αχανή κόσμο που περιλαμβάνει θα αναρωτηθείτε πού χώρεσε σε ένα δισκάκι!... @ektelestes Ξέρεις τί ακριβώς εννοούν με το να βγάλεις όλα τα όπλα αντικείμενα για το νέο patch? Εγώ το καταλαβαίνω ως: να βγάλεις πχ τη στολή και τα όπλα που έχεις στο "1" και "2" κάτω στη μπάρα, δαχτυλίδια και κολιε. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι... Στο Info γράφει ότι διόρθωσαν και προβλήματα μνήμης αν και μάλλον εννοεί κάποια κολλήματα που εμφανίζονται πού και πού στον κώδικα. Τα 2GB δεν τα γλιτώνουμε...
avenger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Παπάρια μνήμη θέλει.Έχουν κάνει οι developers τις βλακείες του αιώνα.Βάλτε τις ρυθμίσεις που προτείνει ένας εδώ.Ανοίξτε το ge3.ini. Take 1 zero off the original cache values. So change : Cache.SizeImage=128000000 Cache.SizeMaterial=40000000 Cache.SizeMesh=70000000 Cache.SizeSound=80000000 Cache.SizeCollisionMesh=40000000 Cache.SizeAnimation=40000000 Cache.SizeSpeedTree=10000000 into this : Cache.SizeImage=12800000 Cache.SizeMaterial=4000000 Cache.SizeMesh=7000000 Cache.SizeSound=8000000 Cache.SizeCollisionMesh=4000000 Cache.SizeAnimation=4000000 Cache.SizeSpeedTree=1000000 Next, this has already been said before, but change the following : Shader.EnableTreeShadows=true Shader.EnableStaticShadows=true Shader.EnableDetailShadows=true into: Shader.EnableTreeShadows=false Shader.EnableStaticShadows=false Shader.EnableDetailShadows=false Next, This is tweaking the Render part of the ini file. i think this next tweak is something a lot of people didnt notice? Im not sure if changing this has an effect, but here it is anyway, change : Render.MeshLoDQuality=UltraHigh Render.AnimationLoDQuality=UltraHigh Render.ImageLoDQuality=UltraHigh Into : Render.MeshLoDQuality=Normal Render.AnimationLoDQuality=Normal Render.ImageLoDQuality=Normal Με αυτές τις αλλαγές το παιχνίδι είναι απόλυτα playable με τις ρυθμίσεις στο medium στο σύστημα μου p4 2,4 1giga μνήμη 6800.Έχω βάλει και το νέο patch αλλά δεν είδα βελτίωση μόνο με τις παραπάνω ρυθμίσεις είδα φως.Άλλο ένα παιχνίδι που βγαίνει όπως ναναι στην αγορά.Τέλος πάντων συγχωρεμένοι αφού τελικά έστω και έτσι κατάφερα να το παίξω.Εδώ το λινκ για το φόρουμ http://forum.jowood.com/showthread.php?t=128266
doc1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 avenger δοκίμασα το trick αλλα καμία βελτίωση δεν είδα... Άμα ήταν τοσο εύκολο το πράμα να κάνουμε μια αλλαγή σε ένα ini θα το τρέχαμε και στον Pentium3... Αν σου πω ότι laggαρε και χειρότερα;... Θελη μνήμη το άτιμο! ΠΟΛΥ μνήμη! #$#@# Δες στο exit του παιχνιδιού πόση ώρα θέλη για να επανέλθει στο desktop... Έχω 1,256GB μνήμη και αισθάνομαι λες και έχω μόνο τα 256ΜΒ... Το κακό είναι οτι επειδή το game φορτώνεται λίγο - λίγο κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι όλο στην αρχή δημιουργεί το εκνευριστικό laggάρισμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...
avenger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγώ είδα θεαματική βελτίωση.Για αυτό πόσταρα τις ρυθμίσεις βάση τι διαπίστωσα εγώ στο δικό μου μηχάνημα μόλις τις άλλαξα.Τώρα αν δεν είδες διαφορά το βρίσκω λογικό κάθε pc είναι διαφορετικό δεν βγάζεις άκρη.
blueviper Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Είναι λογικό να υπάρχει σχετική βελτίωση, από τη στιγμή που το σκηνικό, ελέω cache, σχηματίζεται πιο κοντά σε σχέση με πριν. Είχα πετύχει κι αυτό το fix, το οποίο περιλαμβάνει 2 αρχεία: _compiledImage.p01 & Music.p01 Τα τοποθετείς στο directory DATA του Gothic και το μεν πρώτο αφαιρεί το lens flare εφέ (που ενίοτε καθυστερεί πολύ), το δε δεύτερο βγάζει τη μουσική κατά τη διάρκεια του save/loading, ώστε από τη μια να επιταχύνεται η διαδικασία, από την άλλη υποστηρίζουν ορισμένοι πως έτσι γλύτωσαν από το κρασάρισμα κατά τη διάρκεια του save. Και μια υπενθύμιση που τα αφορά: Remember to remove these two files when you install future updates for this game!!!
doc1000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά εγώ έβαλα 2GBytes και είδα όντως τεράστια βελτίωση στο swap file!! Aρκεί να σας πώ ότι στο exit του παιχνιδιού με τα 1,256GB έκανε δεν ξέρω κι εγώ πόσα λεπτά να επανέλθει στο desktop ενώ τώρα κλείνει λες και έκλεισε το notepad!! Όλα τα υπόλοιπα mods είναι "παπατζιλίκια". RAM θέλει το Gothic οσο τίποτα άλλο!
sot78 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 συμφωνω και γω.RAM εβαλα 2gb απο 1gb που ειχα και τωρα παιζει τζαμι (με πολυ ΛΙΓΟ lag καμια φορα) ολλα στο τερμα (εκτος απο anisotropic) στα 1024χ768 Τρεχει σε 3200+venice,2χ1gb ram cl3,7600gt/570-1450mhz με 1gb επαιζε στο LOW με τεραστιο LAG
Melinbonian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια εχω ενα πρόβλημα.Δε μου κάνει Load τα saves!Μόνο σε μένα γινεται;Άρα εκτός και αν καταφέρω και το τερματίσω μονοκοπανιά παίζοντας 2 εβδομαδες χωρις ύπνο(που το σκέφτομαι στη χειρότερη) μου ειναι άχρηστο!
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 σημερα εβαλα το patch 1.09 και εχω κανει και μια μικρη αναβαθμιση στην μνημη στα 1536.καταρχην ειδα μεγαλη βελτιωση αφου ειχα να παιξω απο τοτε που ειχε πρωτοβγει.δεν εχει τοσο lag το game πια και μπορεις να παιξεις πλεον. το μονο προβλημα οτι ακομα και με τοσο μνημη που εχω κολαει για καποια δευτερολεπτα οταν αλαζεις καποια περιοχη.το game σιγουρα θελει 2g ram κατα τα αλλα τρεχει μια χαρα χωρις να εχω ριξει καθολου την αναληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα