Προς το περιεχόμενο

Gothic 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tous teleyteous exo tis nvidia alla den thelo na valo proigoumenous gia to gothic . exo kollisei kai me fm2007 kai coh opote den tha to paixo katholou mallon . evala simera dark crusade kai battlefield opote to vlepo gia uninstall gia na min mou troei ta gbs

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού εμένα μου φαίνονται μια χαρά,εντάξει στο low είναι λίγο μάπα, αλλά στην τελική rpg είναι έλεος όποιος θέλει grafs ας παίξει κανένα fps.Το oblivion σαν rpg για μένα μόνο γραφικά έχει να προσφέρει.

H απόδοση του game σε frame rate πάντος δεν είναι άσχημη ,απλά θέλει πολλή μνήμη κ γρήγορο σκλήρο από οτι φαίνεται για να τρέχει ομαλά όταν φορτώνει το περιβάλλον.

Κατά τα άλλα η ατμόσφαιρα , διάλογοι ,ιστορία(μέχρι στιγμής) είναι σε καλό επίπεδο. Το combat έχει κάποια προβλήματα δυστυχώς, μαζί με το αργό loading μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να εκνευρίσει κ τον πιο υπομονετικό παίχτη :razz:

Το έπαιξα σε athlon 3500+ ,6600gt,1 gb ram,sata σκληρό μέχρι κ medium detail αλλά θέλει αρκετή υπομονή.

PS. Από θείο + 91.47 drivers κ τρέχει μια χαρά όπως κ όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες.Ο θείος κάνει καλά την δουλειά του!! :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Ήταν τελικά ζήτημα drivers. Οι 92.91 μου αποδείχτηκαν προβληματικοί, ενώ με τους 91.47 δεν αντιμετωπίζω πλέον το φαινόμενο της αμεσότατης εναλλαγής των καιρικών συνθηκών.

Φυσικά το σχετικό lag παραμένει! :)

Δημοσ.

sto mandipl : pigaine sto forum tis jowood sou lene ti prepeis na kaneis se ola ta sistimata me dual o kairos paei sfaira lene akribos ti na kaneis kai ftiaxnetai.

genikotera auto pou eipa kai se antistoixo thread sto gameplay tis jowood. Ego exo ena 2.4GHz pentium 1GB ram kai radeon 9600. To paixnidi paizei sta medium me AA kai shaders off apo bug's teleia. De kollaei de laggarei den exo alla bugs opos se saves klp. Ta grafika einai fobera to paixnidi de krasarei me tipota. Exo megalo loading alla exo 1GB ram , mesa sto game omos ante 1 sec lag kathe ora. Epipleon exo anoixto apo piso kai paizei mousiki sinexeia. Ebala kai fraps na kanei record ekei lagarei ligo alla bale pou exo kai mono 5GB free sto C: kata ta alla perimenoume to megalo patch pou tha ftiaxei ta perisotera problimata. Apo ti lene ekei fainetai pos to game exei problimata me diafora hardware (paidia me dual sta 4600+ me 2-3 gb kai xero go x1900xtx kai de paizete katholou an kai sigoura kapoioi tha iperbaloun). Ola ta gothic an thimaste stin arxi itan arena apo bugs tora to xexesan ligo (skotoneis 5-7 orcs kai se kanei flowless kill to boar....) alla tha ta ftiaxoun me to eperxomeno patch. Ipomoni , idi ligo tha tous exei sfixei o kolos teleutaia bdomada o server tous itan frakarismenos kai epese kai 2 meres apo olo to kosmo pou prospathouse na brei lisei sta problimata tous. Auta telos an theletai na to kanete install proteinoun (se emena eprepe na ta balo soposdipote) windows isntaller 3.1 to c++ update driver's apo karta kai fisika to patch. A kati akoma (latreuo to xaotiko xoris sinoxi mou grapsiomo omos sigoura eseis oxi :/ )

lene oti kalo einai na exeis para poli eleuthero xoro sto skliro legane to logo ta paidia tora de thimamai kai se merikous to no cd crack boithaei (allios to programma asfaleias pou exoun elegxei kathe 3 kai ligo to dvd kai epibareinei poli to paixnidi) auta nomizo

Δημοσ.

stemac...στην περίπτωσή μου, οι αστραπιαίες εναλλαγές του καιρούς δεν ήταν ζήτημα διπλοπύρηνου, αλλά drivers της nVidia. Από τη στιγμή που τους άλλαξα, κανένα πρόβλημα τέτοιο δεν ξαναεμφανίστηκε.

Από εκεί κι έπειτα τα lags είναι συνηθέστατο πρόβλημα. Τι διάολο...με 4200+, 1GB και 7800GT (και ελεύθερο χώρο στο σκληρό), σαφώς κι έχω την απαίτηση προς το παρόν να μπορώ να παίξω το παιχνίδι πιο γρήγορα σε σχέση με κάποιον που διαθέτει το σύστημά σου. Για να μη συμβαίνει, κάτι στραβό έχουν πράξει οι προγραμματιστές στην αξιοποίηση ορισμένου hardware. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσα παράπονα.

Δημοσ.

nai de thimamai an to eipa alla auto einai i basiki ekdoxi to paixnidi se sxedon olous tous sindiasmous hardware kapou briskei kai baraei eno se kapoies exereseis (me mena mesa ) paei mia xara. Opote to mono pou menei einai poso grigora tha bgei to patch. Kai go mi nomizeis stin idia meria eimai erxetai se merikes meres o kainourgios ipologistis amd 64 x2 4600+ 2gb kit sta 800 tis G skill Asus deluxe m2n32 deluxe 7950 Gt me zalmam 9500 klp (xairomai tora ego) kai tha exei apisteuto gelio (pros klama) ama paizei para poli kalitera sto palio ipologisti.....

Δημοσ.

ειναι θεμα μνημης κυριως. οταν προχωρας για λιγο εχει πολυ lag καθως φορτωνει τον κοσμο. Οταν μεινεις για λιγο στο ιδιο μερος τα fps ερχονται σιγα σιγα σε ανεκτο επιπεδο. Ενα γιγα ραμ ειναι το απολυτως μινιμουμ. Καταφερα να καβατζωσω ακομα ενα τσιπακι 256mb και η κατασταση βελτιωθηκε πολυ. Νομιζω οτι με 1.5GB+ το παιχνιδι θα παει πολυ ανετα. Κατα τ'αλλα εχω athlon 2800xp και 6600gt

Δημοσ.

εμενα μου τρεχει με ολα στα full μια χαρα με υψηλο frame rate

το συστημα μου ειναι τετραπυρινος 4,2Ghz,4G σε dual διαταξη και καρτες γραφικων σε dual sli

ημαρτον ρε σεις ποτε θα βγαλουν στα pc ενα σωστο game

ετσι οπως παει το πραγμα σε λιγα χρονια οσοι ασχολουνται με τα game στα pc θα θεωρουνται γραφικοι

Δημοσ.

Παίδες το παιχνίδι είναι πιστεύω πολύ καλό! Το περίμενα 2 χρόνια από τότε που είχα τελειώσει το gothic2!

Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι χάνει πολύ αν βγάλει κανείς το γρασίδι, τα shadows κλπ.

Δοκίμασα αρχικά να τα βγάλω σύμφωνα με τις οδηγίες απ' το forum του rpgdot βγάζοντας shadows κλπ.

Μετά λέω: Για να δούμε τί θα έβλεπα στο high settings! Και έπαθα πλάκα! Καμία σχέση!

Δεν αξίζει να το παίξει κάποιος στο low ή στο medium. Xάνεις όλη την ατμόσφαιρα...

Εγώ κατάφερα να το παίξω σε high settings με έναν ταπεινό athlonXP2400+, μια 6800 (με ξεκλείδωτα pipelines) και 1,256GB μνήμης.

Πώς?

Έκανα μια καινούρια εγκατάσταση των winXP SP2 σε καθαρό δισκο και έβαλα μόνο τους drivers ήχου και τους τελευταίους την nvidia.

Τϊποτα άλλο! Ούτε antivirus στο background, ούτε firewall ούτε οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μου φάει μνήμη και να laggαρει το σύστημα.

Έβαλα το τελευταίο patch απ' την jowood και πραγματικά το game παίζεται! Όχι με τελείως smooth κίνηση αλλα με ικανοποιητικη!

Αν δοκίμαζα με 2GB ίσως είχα και καλύτερα αποτελέσματα αλλα πιστεύω ότι και 2GB να έχεις πάλι σε κάποια σημεία θα lagάρει για 1-2δευτερόλεπτα που φορτώνει τον υπόλοιπο "κόσμο".

Πέρα απ' τα τεχνικά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό σε βάθος και σε όσους έχουν παίξει τα προηγούμενα θα τους φανεί σαν στο σπίτι τους!

Ακόμα και για το χειρισμό στις μαχες που διάβασα ορισμένα αρνητικά σχόλια εμένα μου φάνηκε πανεύκολος.

Αξίζει πιστεύω να βυθιστεί κανείς στον κόσμο του "gothic"

Δημοσ.

ναι και εγω θα ηθελα να βυθιστο εκει μεσα αλλα τα παρατεταμενα lagarismata με πετανε στην επιφανεια.το αφηνω στο ραφι θα ασχοληθω μαζι τους σε κανα χρονο οταν θα παω για αναβαθμηση

για να δουμε τα dark mesiah και το nnw2 αν θα ειναι game που παιζονται

Δημοσ.

βασικα μια ερωτηση...

το εχει βαλει κανεις με Sata στις 10,000 στροφες μηηηηπως ειναι καλυτερα εκει?

γιατι αν ειναι να κανω αναβαθμιση, να παρω σκληρο (omg θα μου πειτε αλλα νταξ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...