doc1000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ρε γιατί λέτε οτι να 'ναι χωρίς να το έχετε παίξει?? ( δεν αναφέρομαι σε σένα Κυριάκο, στις φήμες που πετάνε άλλοι ) έχω ρωτήσει ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ... όχι ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΥΣΕ ΚΛΠ. Τι ΕΙΔΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Εξάλλου βγήκε ήδη patch, άντε να δούμε τι γίνεται!... Και όλα αυτά τα ρωτάω, γιατί δε θέλω να δώσω τα 40 ευρώ και να σέρνεται- έχει άπειρα bugs!... Επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα που έγραψα για τις "φήμες"... Δηλαδή οταν μεταφέρω τις εμπειρίες άλλων χρηστών ΔΕΝ είναι εμπειρίες? Μόνο οι εμπειρίες των Insomniacs είναι σωστές εμπειρίες? Στο κάτω-κάτω μπες μόνο σου στο rpgdot.com forum και ρώτα μόνος σου άλλους που το έχουν ήδη να σου τα πουνε αυτοί. Γιατί περιμένεις μόνο απ' την insomnia? Εξάλλου και στον avenger με 1GB μνήμης χάλια παίζει! http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2548444 Και άμα δεν εμπιστεύεσαι κανέναν περίμενε να βγει το demo για να το δοκιμάσεις στο PC σου. Προσωπικά δεν έχω ακόμα το παιχνίδι αλλά μάλλον θα χρειαστεί κανα 6μηνο μέχρι να μπορούμε να αποκτήσουμε ένα κορυφαίο για τα σημερινά δεδομένα (και πανάκριβο) PC για να το παίξουμε... PC με 2 και με 3GB λίγοι έχουν... Έριξα μια ματιά στις μνήμες 1GB και έχουν ακόμα γύρω στα 125euro το ελάχιστο. Άρα ακόμα και 1 GB να θελήσεις να προσθέσεις είναι κάποιο ποσο... Βέβαια εξαρτάται απ' τις απαιτήσεις του καθενός. Άλλος μπορεί να μην τον πειράζει να βγάλει πχ όλα τα shadows κλπ high quality settings. Μόνο που η εμπειρία του θα είναι τελείως διαφορετική. Άλλον πάλι μπορεί να μην τον πειράζει να παίζει με 2-3FPS αρκεί να παίζει. Μην ξεχνάτε ότι και το Farcry όταν βγήκε όλοι το έβριζαν επειδή δεν το έπαιζε η FX5200 !...
EKTELESTES Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 οχι ρε, γενικά έλεγα, όχι μόνο για σένα!. Κυρίως αναφερόμουν στο ότι συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν αμέσως έιναι άτομα με παλιά μηχανήματα η πολύ παλιές κάρτες γραφικών κλπ κλπ. Στο φόρουμ του Oblivion πχ. γινόταν χαμός απο άτομα gforce 3 - 4 - 5 που δεν υποστηρίζοταν καν απο το παιχνίδι (!) Η 5 βέβαια στο κουτί έγραφε οτι υποστηριζόταν, αλλά ήταν λάθος κ το έσβησαν μετά.... Αυτό για τις μνήμες που λένε, ίσως να χουν δίκιο, μόλις μπορέσω θα σας πω τι παίζει κι εγώ...
Str Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 ε δεν γινεται αυτο ρε παιδια.... απλα ΚΑΚΙΣΤΟΣ προγραμματισμος... δλδ, για να καταλαβω...εχω εναν venice 3.200+, GF6800gt, 1GB ram, και ΔΕ θα το παιζω? ουτε με "χαμηλα" γραφικα???? τι δειχνει ρε γαμωτο!!!??!?!?!??! ακομα και τις τριχες απο τα ορκ? αν και απο οτι καταλαβα, ειναι μεγαλο ζητημα το πως διαχειριζεται την "ανοιχτωσια" των levels και την ελευθερια κινισης...(με το χειροτερο τροπο) για αυτο θελει (μονο?) ενα ραπτορα και πολλη μνημη, ουτε VGA, ουτε CPU... eleos!
hurin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 οχι ρε, γενικά έλεγα, όχι μόνο για σένα!. Κυρίως αναφερόμουν στο ότι συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν αμέσως έιναι άτομα με παλιά μηχανήματα η πολύ παλιές κάρτες γραφικών κλπ κλπ. Στο φόρουμ του Oblivion πχ. γινόταν χαμός απο άτομα gforce 3 - 4 - 5 που δεν υποστηρίζοταν καν απο το παιχνίδι (!) Η 5 βέβαια στο κουτί έγραφε οτι υποστηριζόταν, αλλά ήταν λάθος κ το έσβησαν μετά.... Αυτό για τις μνήμες που λένε, ίσως να χουν δίκιο, μόλις μπορέσω θα σας πω τι παίζει κι εγώ... Εγώ πάλι που έχω 3800χ2 με 2gb ram και 7900gt, και έβλεπα στα 1024χ768 την κίνηση να σπάει στο oblivion, δικαιούμαι να διαμαρτύρομαι για κακογραμμένα παιχνίδια? Δείτε το Half Life 2 πόσο καλογραμμένο είναι.
Donacgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 espage i kinisi sto oblivion? edo den espane se mena me to sistima tis ipografis mou pou einai arkta katotero apo to diko sou! Mipos kai to mixanima sou den einai kai oso poio kalo stimeno ginete sto sinolo tou? kai oxi mono afta pou aneferes! isos leo!
EKTELESTES Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που λες για το Oblivion δεν ισχύει. Σε εμένα με 3500+ και 7900gt + 2gb ram έπαιζε άψογα στα 1280χ1024 σχεδόν όλα τέρμα, χωρίς antialiasing όμως. Οπότε κάτι γινόταν με το pc σου. Εκτός κι αν ήταν μάχες με πολύ κόσμο ταυτόχρονα. To Oblivion εκμεταλλευόταν και λίγο τους διπύρηνους κι ολας, ειδικά στις πόλεις. -------------------------
doc1000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά εγώ έχω έναν athlonXP 2400+ μια 6800AGP και μνήμη 1,25GB. Βρίσκομαι στο δίλημμα να επενδύσω και πάλι σε μνήμη DDR1 κρατώντας τα 2 512αρια και αγοράζοντας άλλο ένα 1024αρι πηγαίνοντας έτσι στα 2GB. ή ενόψει και των νέων DX10 games όπως το flight simulator10 να κάνω υπομονή μέχρι να βγουν οι νέες DX10 κάρτες γραφικών και να φτιάξω ένα σύστημα απ' την αρχή με DDR2, core duo και νέα κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω δηλαδή αν αξίζει να δώσω κι άλλα χρήματα για DDR1 μνήμη σε ένα ήδη οριακό σύστημα... Απ' την άλλη φαντατικός Gothicας θα ήθελα να το απολαύσω το συντομότερο. Ακούω γνώμες...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 δε θα το απολαύσεις με το τέτοιο μηχάνημα... κάνε υπομονή και πήγαινε ίσως σε τπτ τετραπύρηνους - διπύρηνους τα χ-γεννα.
viper2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά εγώ έχω έναν athlonXP 2400+ μια 6800AGP και μνήμη 1,25GB.Βρίσκομαι στο δίλημμα να επενδύσω και πάλι σε μνήμη DDR1 κρατώντας τα 2 512αρια και αγοράζοντας άλλο ένα 1024αρι πηγαίνοντας έτσι στα 2GB. ή ενόψει και των νέων DX10 games όπως το flight simulator10 να κάνω υπομονή μέχρι να βγουν οι νέες DX10 κάρτες γραφικών και να φτιάξω ένα σύστημα απ' την αρχή με DDR2, core duo και νέα κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω δηλαδή αν αξίζει να δώσω κι άλλα χρήματα για DDR1 μνήμη σε ένα ήδη οριακό σύστημα... Απ' την άλλη φαντατικός Gothicας θα ήθελα να το απολαύσω το συντομότερο. Ακούω γνώμες... prepei na perimeneis ........ alla opws katalabeneis einai dika sou ta lefta twra poia apopsi moy einai, sto pc gaming prepei na ta exeis ola gia na min sou koboun tpt apo to periballon [prwta] kai meta apo ta ipoloipa
stathi02 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 To peira kai ego to paixnidi me to exis mixanima Athlon Xp 2700, geforce 6800 LE kai 1 Gb 333Mhz. Distixos to paixnidi den pezete. (Prepei na ise poli arrostos gia na to pekseis etsi) Loipon ektos apo ta spasimata pou kanei, mou vgazei kai mia aspri othoni pou anavosvinei!!1 Auta gia tou epidoksous agorastes. ola auta sto low. Krima giati to perimena to paixnidi poli kairo. Mallon den tha ependiso se mnimi, an kai to skeftomai akoma... Anyway tha mpei sto ntoulapi gia to mellon (kala na imaste) A kai kati allo, o xirismos me xalase ligo.Iso einai kainourios.Tha doume...
BossDoc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Eleos apethseis to game sto low me to mhxanhma moy kai pali spastika paizei!!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Kako engine kako game...sto medium epeze sta 25 fps alla sunexizei na einai kako san game...kamia sugrisi me OB.
doc1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά δοκίμασε κανείς να το παίξει με πάνω από 1GB μνήμη?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Στο low καλα παιζει αλλα τα γραφικα του ειναι χαλια... στο medium εχει πολυ ωραια γραφικα αλλα χαμηλο framerate και lag. Εχω athlon 64 3000, 1gb ram, 6800xt@16,6.
EKTELESTES Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Το παίζω όλα high με Athlon 64 3500+ x1900xt + 2gb ram. Έιναι αρκετά ομαλή η κίνηση, αλλά ΟΝΤΩΣ καμία σχέση με το Oblivion.... Tο παιχνίδι έχει έναν τεράστιο κόσμο χωρίς Loading screens, γι ' αυτό βλέπω κ να χρειάζεται τόσα Ram... (!) Παρόλα αυτά.. Ούτε καλύτερα γραφικά έχει, ούτε πλησιάζει καθόλου το Οblivion σε βάθος gameplay, το σύστημα μάχης είναι λίγο σπαστικό, κλπ κλπ.. Βέβαια για να μη λέμε μόνο τα άσχημα, έχει πολύ ωραίο Inventory σε σχέση με το Oblivion και έχει κ μπάρα με hotkeys που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης ( κάθε φορά όμως που σε χτυπάει ένας αντίπαλος κ σου πέφτουν τα όπλα κάτω, πρέπει να τα ξανακάνεις drag n drop απο το inventory στην μπάρα των hotkeys..... κανείς δεν είναι τέλειος... ) Θα δείξει...αυτές oi εντυπώσεις της 1ης ώρας μέσα στο παιχνίδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα