avenger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Link με το κουτί όπου αναγράφονται και οι απαιτήσεις(άστα να πάνε ). http://www.xzone.cz/download/G3_DVDBoxCZ_SK.pdf Χα χα το πρώτο παιχνίδι που έχω δει που απαιτεί 1 giga μνήμη..
avenger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Τι σύστημα έχεις φίλε..Για πες και με τι ρυθμίσεις το τρέχεις και πως σου παίζει..Γιατί στο δικό μου p4 2,4 1 giga μνήμη και 6800 τρέχει χάλια με όλα τα settings στο low..
doc1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά είναι ίσως απ' τα λίγα games που ακόμα και τα 2GB RAM δεν είναι πιστεύω αρκετά. Διάβαζα σε ξένο forum ότι καταναλώνει μόνο του τουλάχιστον 1,8GB της μνήμης του υπολογιστή οπότε καταλαβαίνετε. Άτομα που έβαλαν 3GB (και 2,5GB) στον υπολογιστή τους είδαν τεράστια διαφορά στο smoothness της κίνησης. Ακόμα και την τέλεια κάρτα γραφικών να έχετε μην περιμένετε να τρέξει σε full settings με 1GB ram. @Privateer Πιστεύω ότι τα posts που γράφτηκαν για το Gothic3 σε παρόμοιο thread θα έπρεπε να μεταφερθούν κιόλας εδώ και όχι απλά να κλειδωθεί...
EKTELESTES Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά, ας πει κάποιος εντυπώσεις και 1 σύγκριση με το Oblivion να ξέρουμε τι να περιμένουμε!
doc1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 You have an older computer and want to have fun with Gothic III - here we go: You need: 2 GB ram or more (use dual channel technique if your motherboard supports this) 2 GHz CPU (AMD XP 2400) or better a good 256 MB grahics-card ati x800 gto or better (at least shader model 1.4) a good harddisk - raid is better best tuning tip for all games (if you have the time) fresh windows xp install + SP2 install the newest grafics driver (ati catalyst 6.9) (nvidia 91.47) install Gothic 3 + DirectX9.0c + patch if you have a second harddrive install your windows swapfile there defrag the harddisks Gothic settings: everything on maximum except for vegetation-> low shadows -> off DoF (Depth of Field) -> off at least for ATI x8xx cards otherwise black graphic errors can occur my personal taste -> bloom off, too -> everything is more "natural" then TFT-Tip: If you have a high resolution TFT and want to play in the native resolution with a smaller game screen use the option "centered timings" in the ATI control center. 1280x800 looks very good on a native 1280x1024 TFT for example and fps increase. http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2548444
hurin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Χρησιμοποιεί 1,8gb μνήμης? Αυτό είναι πιό κακογραμμένο και από το oblivion!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Αντε γεια Gothic3 σιγα μην αγορασουμε 3GB μνημη για να παιξουμε ενα παιχνιδακι...καποιοι εχουν αρχισει να ξεφευγουν νομιζω.
EKTELESTES Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 ρε γιατί λέτε οτι να 'ναι χωρίς να το έχετε παίξει?? ( δεν αναφέρομαι σε σένα Κυριάκο, στις φήμες που πετάνε άλλοι ) έχω ρωτήσει ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ... όχι ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΥΣΕ ΚΛΠ. Τι ΕΙΔΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Εξάλλου βγήκε ήδη patch, άντε να δούμε τι γίνεται!... Και όλα αυτά τα ρωτάω, γιατί δε θέλω να δώσω τα 40 ευρώ και να σέρνεται- έχει άπειρα bugs!...
Arioch79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Εντάξει, λογικό είναι, δε νομίζω ότι είναι θέμα κακού προγραμματισμού. Κακά τα ψέμματα, δε μπορείς να περιμένεις να παίζεις παιχνίδι τελευταίας εσοδείας με αχανή κόσμο και σούπερ ντούπερ γραφικά με σύστημα διετίας. Να λέτε πάλι καλά που χρειάζεται μόνο έξτρα μνήμη, που είναι η φτηνότερη δυνατή αναβάθμιση. Φανταστείτε να ήθελε κάρτα γραφικών με minimum 512MBs μνήμη ή ισχυρότερο επεξεργαστή. Άσε που όπου να 'ναι σκάνε τα DX10 παιχνίδια (Crysis κλπ), οπότε πάμε πάλι για αφαίμαξη...
EKTELESTES Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=147535 Πρώτο review, αλλα δεν αναφέρει πόσο καλά τρέχει το παιχνίδι κ δεν είχαν δοκιμάσει το 1ο patch!... Απ΄οτι λέει το παλικάρι στο άρθρο, δεν έχει όσο καλά γραφικά έχει το Oblivion, αλλά έχει περισσότερα τοπία / καιρικές συνθήκες. Για να δούμε... Αυτό που λέει για τις μάχες όμως, κάτι μου λέει οτι θα με ψιλοχαλάσει....(!)
avenger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ρε τζάμπα διαβάζετε?Είπα παραπάνω στο σύστημα μου παίζει χάλια.P4 2,4 1 giga μνήμη και 6800.Tο έχω πάρει απο το Σάββατο το παιχνίδι.Όταν λέω χάλια εννοώ τελείως unplayable ακόμα και με όλα τα settings στo low.Έχω παίξει έστω και έτσι γύρω στις 3 ώρες κάνοντας κάποια quest και φυσικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό δηλ για όσους αρέσει η σειρά gothic.Παράδειγμα quest.Ξεκινώντας το παιχνίδι υπάρχουν 2 στρατόπεδα,ένα με τους επαναστάτες humans(οι άνθρωποι έχουν χάσει τον πόλεμο με τα orcs) και ένα που ηγούνται οι orc.Μπορείς λοιπόν είτε να βοηθήσεις έναν paladin να απελευθερώσει το χωριό με τους ανθρώπους ή να καρφώσεις στον αρχηγό των orc και την τοποθεσία του στρατοπέδου των επαναστατών αλλά και τον υποκινητή μέσα στο χωριό.Ότι και να επιλέξεις το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά.Εγώ βοήθησα τον paladin όπου αφού σκοτώσαμε παρέα όλα τα orcs του χωριού απελευθερώσαμε τους humans.Έχει και σύστημα reputation όπου ανάλογα κερδίζεις ή χάνεις φήμη με τις διάφορες φραξιές του παιχνιδιού.Τώρα τα παραπάνω όπως είπα είναι οι πρώτες 2-3 ώρες του παιχνιδιού.Απλά το παιχνίδι το παρατάω μόλις έφτασα σε μια απο τις άλλες πόλεις το παιχνίδι τα έπαιξε απο τους πολλούς npcs στην οθόνη.Αυτά λοιπόν αν κάποιος επιτέλους έχει καλύτερο μηχάνημα ας ποστάρει ειδικά αν έχει περισσότερη μνήμη.Και ξεχάστε τι γράφουν στα φόρουμ,το παιχνίδι έχει τις μεγαλύτερες απαιτήσεις που έχω δει είναι το πρώτο έπειτα απο πολλά χρόνια που δεν παίζει καλά στο σύστημα μου.Τώρα περιμένω μήπως και το έχει αγοράσει και κανένας άλλος να δώσει μια δεύτερη γνώμη αλλά φαίνεται όλοι περιμένουν την έκδοση του θείου..
Θοδωρής Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Εγώ με το συστημα της υπογραφής μου θα μπορώ να παιξω αυτό το παιχνίδι ή να παίξω καλύτερα το πο...ί μου που εχει λιγότερες απαιτήσεις?
EKTELESTES Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Avenger, κατέβασε το patch που έχει βγει ( 60mb ) και πες μας αν βοηθάει καθόλου το σύστημα σου! http://www.gothic3.com/index.php?do=097099116105111110061110101119115038110101119115105100061054052 Κατέβασε το και πες μας!
avenger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το patch είχε βγει πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι(ναι κύριοι εκεί φτάσαμε).Το παιχνίδι το έχω ξεκινήσει δηλ πατσαρισμένο. Για το σύστημα μου ελπίδα δεν υπάρχει,πάντως όσοι έχετε παραπάνω μνήμη ελπίζω να σας τρέχει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα