Προς το περιεχόμενο

Personal Banker

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Personal Banker

Ο προσωπικός σας τραπεζίτης, εντελώς δωρεάν...

Ο “Personal Banker” είναι ένα εργαλείο, φιλικό στον χρήστη ως προς την εφαρμογή του, το οποίο προσφέρεται για την οικονομική διαχείριση και την εφαρμογή χρηματοδοτικών και οικονομικών μαθηματικών, με τρόπο απλό και προσιτό.

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, τραπεζικούς, οικονομολόγους, δικηγόρους, φοιτητές οικονομικών σχολών, επενδυτές, καταθέτες, δανειολήπτες και εν γένει σε όλους τους παροχείς και αποδέκτες χρηματοικονομικών υπηρεσιών.

Σίγουρα, σε πολλούς από αυτούς θα γίνει ένας αχώριστος «συνεργάτης».

Ο χρήστης θα βρει απαντήσεις, εύκολα και άμεσα, σε ερωτήσεις όπως:

• Πόσο είναι το ποσό της μηνιαίας δόσης εάν αποπληρώσω το δάνειο σε 10 έτη και πόσο εάν το αποπληρώσω σε 20 έτη;
  • Πόσο θα επιβαρυνθεί η δόση μου, εάν το επιτόκιο αυξηθεί κατά 0,15%;
  • Με πόσους τόκους θα επιβαρυνθεί η πιστωτική μου κάρτα, εάν κάθε μήνα πληρώνω την ελάχιστη καταβολή;
  • Πόσο είναι το πραγματικό επιτόκιο του δανείου που πληρώνω;
  • Πόση είναι η πραγματική απόδοση της κατάθεσής μου;
  • Πόσους τόκους θα λάβω εάν επενδύω το κεφάλαιό μου για 45 ημέρες;
  • Πόσο θα αυξηθεί σε 10 χρόνια το κεφάλαιό μου εάν ανατοκίζεται κάθε 3 μήνες;
  • Τι κεφάλαιο θα πάρω μετά από 25 χρόνια εάν κάθε μήνα επενδύω € 55 με επιτόκιο 2,6%;
  • Ποιο είναι το ετήσιο επιτόκιο όταν το μηνιαίο ανέρχεται σε 2%;
  • Πόσα έξοδα θα πληρώσω για μια επιταγή που θα δώσω στην τράπεζα για προεξόφληση;
  • Τι απόδοση η επιχείρησή μου, με βάση τα κέρδη της τελευταίας 5ετίας;
  • Πόσα ευρώ είναι 15 δολάρια Hong Kong;

Και απαντήσεις πολλών άλλων χρηματοοικονομικών ερωτημάτων!

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί άμεσα τόσο από τον χρήστη που δε διαθέτει καθόλου γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών όσο και από αυτόν που δε διαθέτει καθόλου οικονομικές γνώσεις.

Για την εγκατάσταση και λειτουργία του, οι απαιτήσεις για τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή είναι ελάχιστες, καθώς «τρέχει» σε οποιονδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα: Windows 98/NT/Μe/2000/XP ή νεότερα.

http://www.adouros.gr/source_files/pbanker.html

Μια πολλή καλή και προπαντώς Ελληνική προσπάθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...