tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 υπαρχει καποιος τροπος (εντολη η προγραμμα) που να μπορω να δω σε ποια ταχυτητα ειμαι συνδεδεμενος χωρις να μπω στο ρουτερ μου??? τενκ γου.
andreadimaster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 υπαρχει καποιος τροπος (εντολη η προγραμμα) που να μπορω να δω σε ποια ταχυτητα ειμαι συνδεδεμενος χωρις να μπω στο ρουτερ μου??? τενκ γου. File mu tornado mpes se afto to link http://speedtest.forthnet.gr/ ok;
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Όχι από αυτά τα test δεν μπορείς πάντα να προσδιορίσεις την ταχύτητα που έχεις.Δηλαδή μπορεί ας πούμε να είναι σε πιταρισμένο DSLAM και να του δείξει ας πούμε 280 kbit και έτσι δεν ξέρει αν έχει 384 ή 512. Βασικά ο πιο καλός τρόπος για να δεις τι ταχύτητα έχεις είναι να δεις το λογαριασμό σου όταν έρθει. Χωρίς πλάκα τώρα δεν πιστεύω να υπάρχει καμιά εντολή.Άντε να υπάρχει κανά πρόγραμμα αλλά δεν το ξέρω.Μπορείς βέβαια να πάρεις τηλ στον ΟΤΕ ή στον παροχέα (ανάλογα τι έχεις) και να ρωτήσεις.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 υπαρχει καποιος τροπος (εντολη η προγραμμα) που να μπορω να δω σε ποια ταχυτητα ειμαι συνδεδεμενος χωρις να μπω στο ρουτερ μου??? τενκ γου. an mpeis me ikonidio kai kaneis to modem sou bridged tote tha sto dixei otan sindetheis .alla giati na min mpeis ston router?ti thes na kaneis mpas kai se boithisoume.sinithos otan mpeneis ston router blepeis ti ginetai.
G_Zisis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μάλλον θα ρωτάει έτσι πληροφοριακά.Γιατί να θέλει να δει την ταχύτητα από αλλού αφού έχει το router? :?
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 to pou klidonei i grammi to blepeis ite sto ikonidio otan mpeneis me bridged i alios mesa apo ton router.tin pragmatiki tin blepeismono me test.
tornado Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις...... τωρα για να γινω λιγο πιο σαφεις. Δεν μπορω να μπω στο λογισμικο του ρουτερ γιατι εχει κλαταρει ο εξπλορερ στο πισι που το εχω βαλει - δεν ανοιγει αλλη σελιδα / δεξι κλικ - ανοιγμα συνδεσης σε νεο παραθυρο - οποτε οταν ανοιγει το παραθυρο συνδεσης βαζω λογκιν - παςς και ετσι δεν μπαινω στο config του ρουτερ.... Φυσικα θα κανω φορματ απλα βαριεμαι αυτη την στιγμη, μαλλον αμα γυρισω απο διακοπες κατα τον Σεπτεμβρη... Το ολο θεμα το ξεκινησα γιατι θελω που και που να τσεκαρω ποτε θα με σιαξει ο π-οτε σε 1024 απο 512 που ειμαι..... Μια προχειρη λυση που βρηκα ειναι να πηγαινω να κατεβαζω ενα μπολικο αρχειο ειτε απο το download.com ειτε απο το rapidshare που αυτοι δινουν καμποσα mbit.... Απλα ολα αυτα δεν ειναι ακριβως λυση, θυμαμαι οταν απο 384 εγινα 512 αμεσως μου το ειχε γραψει το software του ρουτερ.... Σημειωτεων, το ρουτερ δεν βγαζει κανενα εικονοδιο και δεν μπορω να μπω απο αλλο πισι στο software του ρουτερ.... απλα ρε γμτ ελεγα μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος.... (αν και σκεφτομαι προσωρινα να αλλαζα πισι.... αλλα δεν υπαρχει κατι πιο απλο απο το να κουβαλαω ταουερ????) αυταααααααα!!!!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 apo allo pc prepei na mporeis na mpeis ston router.an den douleuei o explorer me telnet mporeis na deis pola pragmata.px sto zyxel ama kano telnet blepo pou klidonei i grammi.
Tythora Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Η να κατέβαζες άλλο browser...? από κάπου αλλού αν δεν μπορείς από το pc με το προβληματικό explorer? Από πού μας γράφεις τώρα? Κατέβασε έτσι όπως είσαι έναν άλλον browser, γράψτο σε ένα φλασάκι, εγκατέστησε το και λογικά θα έχεις access στο web interface του modem από εκει! Εκτός αν όλο το pc έχει πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.