Προς το περιεχόμενο

ΦΙΦΑ και αποκλεισμος των Ελληνικων ομαδων

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε τοτε?θα λεμε προσδοκω νικη της εθνικης σε λιγο [ οπως λεμε προσδοκω ανασταση νεκρων....]

Επ...ήρεμα...μην μπλέκουμε την πλάκα με τα Θεία....:oops: :oops:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επ...ήρεμα...μην μπλέκουμε την πλάκα με τα Θεία....:oops: :oops:

δεν νομιζω οτι ειπα κατι που να προσβαλει τα θεια η να τα υποβαθμιζει...

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι ειπα κατι που να προσβαλει τα θεια η να τα υποβαθμιζει...

Καλά,ίσως ήμουνα λίγο υπερβολικός....

Δημοσ.
Όταν ξαναπάρουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, τότε θα ξαναπάρουμε και κάποιο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κύπελλο:-D

πεσ`το και ετσι...σε καμια εκατοστη χρονια λοιπον,οσοι απο εμας ζουν,ας καμαρωσουν για δευτερη φορα την Ελλαδα πρωταθλητρια Ευρωπης...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
πεσ`το και ετσι...σε καμια εκατοστη χρονια λοιπον,οσοι απο εμας ζουν,ας καμαρωσουν για δευτερη φορα την Ελλαδα πρωταθλητρια Ευρωπης...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Be optimistic....

Δημοσ.

Κακά τα νέα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι ελληνικές ομάδες μάλλον θα ξαναπαίξουν στην Ευρώπη...

Δημοσ.

ειμαι Ολυμπιακος και την αγαπαω οσο λιγοι την ομαδα αυτη αλλα πιστευω οτι μας κανει κακο να παιζουμε στην Ευρωπη...Σε ολες τις ελληνικες ομαδες κανει κακο...ρεφουμε ψευδαισθησεις...ακους εκει θα παρουμε C.L. ΤΟ 2007...Να γελασω?

Δημοσ.
ειμαι Ολυμπιακος και την αγαπαω οσο λιγοι την ομαδα αυτη αλλα πιστευω οτι μας κανει κακο να παιζουμε στην Ευρωπη...Σε ολες τις ελληνικες ομαδες κανει κακο...ρεφουμε ψευδαισθησεις...ακους εκει θα παρουμε C.L. ΤΟ 2007...Να γελασω?

Άστο γελάω εγώ για σένα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Άστο γελάω εγώ για σένα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

γελα,γελα και εσυ...εδω εγω που ειμαι ολυμπιακος και γελαω...αρε ρεζιλικι του ελληνικου ποδοσφαιρου...

Δημοσ.

Το να βάζεις λανθασμένους στόχους/ουτοπίες που δεν ξέρεις κιόλας προς τα πού πρέπει να κινηθείς για να τους πετύχεις, είναι κλασικό παράδειγμα ελληνικής νοοτροπίας και οργάνωσης. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε Ευρώπη....

Δημοσ.
Το να βάζεις λανθασμένους στόχους/ουτοπίες που δεν ξέρεις κιόλας προς τα πού πρέπει να κινηθείς για να τους πετύχεις, είναι κλασικό παράδειγμα ελληνικής νοοτροπίας και οργάνωσης. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε Ευρώπη....

Δίκιο έχεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κόκκαλης ξέρει και από στόχους και από ελληνική πραγματικότητα.Σιγά που δε ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του. Απλά βρίσκει έδαφος και τα κάνει-λέει. Τον αφελή έλληνα οπαδό που τα πιστεύει και την ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα που τα δέχεται.'Η μήπως ο κόκκαλης και ο κάθε σκεπτόμενος οπαδός του θρύλου πιστεύει πως η ομάδα θα πάρει το cl το χρόνου?

Επιπλέον ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα, δε μας κάνει κακό που παίζουμε ευρώπη. Απλά πρέπει να ξέρουμε μέχρι που μας παίρνει. Και αυτό το ξέρουν καλά οι πρόεδροι των ομάδων μας. Φτάνει να το καταλάβουν και οι φίλαθλοι σε βαθμό τέτοιο που όταν βγαίνει ο πρόεδρος και λεέι οτι θα πάρουμε το cl σε 2 χρόνια να του πετάνε τομάτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...