nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ε τοτε?θα λεμε προσδοκω νικη της εθνικης σε λιγο [ οπως λεμε προσδοκω ανασταση νεκρων....] Επ...ήρεμα...μην μπλέκουμε την πλάκα με τα Θεία....:oops: :oops:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Επ...ήρεμα...μην μπλέκουμε την πλάκα με τα Θεία....:oops: :oops: δεν νομιζω οτι ειπα κατι που να προσβαλει τα θεια η να τα υποβαθμιζει...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω οτι ειπα κατι που να προσβαλει τα θεια η να τα υποβαθμιζει... Καλά,ίσως ήμουνα λίγο υπερβολικός....
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλά,ίσως ήμουνα λίγο υπερβολικός.... αναφορα εκανα απλα...δεν τα προσεβαλα...τεσπα...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 αναφορα εκανα απλα...δεν τα προσεβαλα...τεσπα... Εντάξει είπαμε...
fantomas3004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Όταν ξαναπάρουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, τότε θα ξαναπάρουμε και κάποιο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κύπελλο
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Όταν ξαναπάρουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες, τότε θα ξαναπάρουμε και κάποιο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κύπελλο πεσ`το και ετσι...σε καμια εκατοστη χρονια λοιπον,οσοι απο εμας ζουν,ας καμαρωσουν για δευτερη φορα την Ελλαδα πρωταθλητρια Ευρωπης... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 πεσ`το και ετσι...σε καμια εκατοστη χρονια λοιπον,οσοι απο εμας ζουν,ας καμαρωσουν για δευτερη φορα την Ελλαδα πρωταθλητρια Ευρωπης... :mrgreen: Be optimistic....
Arxon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 να δειτε που θα το παρουμε και δευτερη συνεχομενη φορα...χαχαχα
Panahs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Κακά τα νέα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι ελληνικές ομάδες μάλλον θα ξαναπαίξουν στην Ευρώπη...
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ειμαι Ολυμπιακος και την αγαπαω οσο λιγοι την ομαδα αυτη αλλα πιστευω οτι μας κανει κακο να παιζουμε στην Ευρωπη...Σε ολες τις ελληνικες ομαδες κανει κακο...ρεφουμε ψευδαισθησεις...ακους εκει θα παρουμε C.L. ΤΟ 2007...Να γελασω?
nontasg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ειμαι Ολυμπιακος και την αγαπαω οσο λιγοι την ομαδα αυτη αλλα πιστευω οτι μας κανει κακο να παιζουμε στην Ευρωπη...Σε ολες τις ελληνικες ομαδες κανει κακο...ρεφουμε ψευδαισθησεις...ακους εκει θα παρουμε C.L. ΤΟ 2007...Να γελασω? Άστο γελάω εγώ για σένα.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Άστο γελάω εγώ για σένα.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: γελα,γελα και εσυ...εδω εγω που ειμαι ολυμπιακος και γελαω...αρε ρεζιλικι του ελληνικου ποδοσφαιρου...
Kandinsky Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Το να βάζεις λανθασμένους στόχους/ουτοπίες που δεν ξέρεις κιόλας προς τα πού πρέπει να κινηθείς για να τους πετύχεις, είναι κλασικό παράδειγμα ελληνικής νοοτροπίας και οργάνωσης. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε Ευρώπη....
Cromb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Το να βάζεις λανθασμένους στόχους/ουτοπίες που δεν ξέρεις κιόλας προς τα πού πρέπει να κινηθείς για να τους πετύχεις, είναι κλασικό παράδειγμα ελληνικής νοοτροπίας και οργάνωσης. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε Ευρώπη.... Δίκιο έχεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κόκκαλης ξέρει και από στόχους και από ελληνική πραγματικότητα.Σιγά που δε ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του. Απλά βρίσκει έδαφος και τα κάνει-λέει. Τον αφελή έλληνα οπαδό που τα πιστεύει και την ποδοσφαιρική ελληνική πραγματικότητα που τα δέχεται.'Η μήπως ο κόκκαλης και ο κάθε σκεπτόμενος οπαδός του θρύλου πιστεύει πως η ομάδα θα πάρει το cl το χρόνου? Επιπλέον ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα, δε μας κάνει κακό που παίζουμε ευρώπη. Απλά πρέπει να ξέρουμε μέχρι που μας παίρνει. Και αυτό το ξέρουν καλά οι πρόεδροι των ομάδων μας. Φτάνει να το καταλάβουν και οι φίλαθλοι σε βαθμό τέτοιο που όταν βγαίνει ο πρόεδρος και λεέι οτι θα πάρουμε το cl σε 2 χρόνια να του πετάνε τομάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.