Προς το περιεχόμενο

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ Adsl ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ,ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ...

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΟΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ?

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ?

Δημοσ.

Πολλά ζητάς φίλε. Ελλάδα είναι εδώ. Αν ήταν μόνο οι διακοπές dsl καλά θα είμασταν... Το ότι αντί να πιάνουν συνεχώς οι γραμμές μας πάνω από 90% σε ταχυτητα, πιάνουν πολλές ώρες της ημέρας κατω απο 50% !!! αυτό δεν σε πειράζει? Μου έχει τύχει η σύνδεση να πηγαίνει σαν psdn!!!! 'Η το ότι γίνονται συνέχεια διακοπές ρεύματος, και μετά κλαίμε τα τροφοδοτικά μας (και όχι μόνο)... Και φυσικά άκρη με την ΔΕΗ δεν βρίσκουμε...

Και να μπορείς να τους κάνεις μύνηση γι'αυτο το λόγο που αναφέρεις, χρεωμένος θα βγεις. Οπότε υπομονή. Σε 10 χρόνια θα έχουμε και εδώ στην Ελλάδα συνδέσεις και ποιότητα που τώρα έχουν στην Αμερική...

Υ.Γ μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι κουραστικά στο διάβασμά τους

Δημοσ.

Έχεις δίκιο και σε αυτό.όταν παραπονέθηκα στη Forthnet για τις χαμηλές ταχύτητες μου είπαν ότι ο ΟΤΕ θεωρεί ότι αν η γραμμή πιάνει το 1/3 της ονομαστικής ταχύτητας τότε θεωρεί ότι δεν έχει πρόβλημα....

Ακουσον,άκουσον.

Ξέρεις ποιο είναι το άδικο της υπόθεσης όμως?

ότι για αυτές τις διακοπές πληρώνεις κανονικά...

4 μέρες δεν είχα σύνδεση εδω στη Ξάνθη που είμαι γιατί το ΠΣΚ ο ΟΤΕ είχε πρόβλημα στις DSL συνδέσεις στη Ξάνθη.

Και ήμουν έτοιμος να αγοράσω 2 μέρες rapidshare για να κατεβάσω κα΄τι αρχειάκια που θέλω.

Ευτυχώς που δε πλήρωσα για κάτι που θα πλήρωνα και δε θα απολάμβανα...(το rapidshare)

Δημοσ.

4 μέρες! Έλεος. Τότε έχεις δίκιο. Είδα και σε ένα άλλο post πριν, κάποιον απο ξάνθη που έλεγε για την διακοπή αυτή. (δεν 8umamai an isoun esu).

Και κάτι άλλο που κάνουν, είναι ότι αγοράζεις το πακέτο, το ενεργοποιείς, αρχίζει να μετράει από την μέρα ενεργοποίησης, ενώ σε καμιά 10αριά μέρες και παραπάνω σου ενεργοποιούν την γραμμή και την dsl...

O κωλοΠΟΤΕ , ενώ η χρέωση για σκέτα πάγια dsl, είναι μήνα με τον μήνα, μου χρέωσε 2 μαζεμένα... έκανα διακοπή τηλεφώνου και dsl μέσα Ιουνίου, και μου χρέωσαν και τον Ιούλιο! Κλέφτεσ... Ελπίζω να μου τα δώσουν πίσω στην επιστροφή.

rapidshare. Βασικα μπορείς να βρεις account... τσάμπα. Κάπου είχα βρει κάποια αλλά δεν ξέρω που τα έχω αποθηκεύσει. Δεν ξέρω τι χρεώνουν για τις 2 μέρες. αλλά άμα το βρεις τσάμπα θα είναι καλύτερο :D

Mόνο να μας τα παίρνουν ξέρουν όλοι. Οπότε ότι μπορούμε να γλυτώσουμε, το παλεύουμε :D

Δημοσ.

Εγώ ήμουν ναι!

Κοίτα δε δίνουν πλέον free έμαθα δυστυχώς.

Εγώ ήμουν τυχερός γιατί πήρα τη σύνδεση με τη προσφορά της 1ης Ιουνίου της Forthnet για 12 μήνες.Μια χαρά...Και δε ξαναπληρώνεισ τίποτα στους 12 μήνες.

Απλά είμαστε τα κορόιδα πιστεύω που δεν κινητοποιούμαστε μαζικά με μηνύσεις γιατί άλλο να πάει ένας μεμονωμένα και άλλο να πας με πολλούς ακόμα πίστεψε με που θεωρεί παράνομο αυτό που κάνει ο ΟΤΕ.

Θα υπάρχει κάποιος δικηγόρος που θα βρει κάποια στοιχεία...

Δημοσ.

φιλε μου δεν χρειαζεται να πας σε κανεναν δικηγορο κανεις απλα ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ΕΕΤΤ στην ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ και στο ΙΝΚΑ και φυσικα μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομειου τους το θυμιζεις συνεχεια τι γινεται με το θεμα μου.

ο ΟΤΕ επισημα για να εχεις βλαβη πρεπει π.χ αν εχεις 384/128 αλλα η ταχυτητα που κατεβαζεις ειναι κατω απο τα 20KB/s τοτε θεωρει οτι εχεις βλαβη.

4 μερες δεν ειναι τιποτα φιλε μου εγω οταν ειχα 384 διαπιστωνω μετα απο καιρο οτι ειχα προβλημα σοβαρο τους παιρνω τηλεφωνο με αγνοουν στελνω εγγραφη διαμαρτυρια με αγνοουν για πολλοστη φορα στο τελος βεβαια δικαιωθηκα γιατι χαλασε ολο το ΚΑΦΑΑΟ με αποτελεσμα αρκετοι συνδρομητες του ΟΤΕ να μην εχουμε τηλεφωνο και internet για 2 μηνες το αποτελεσμα μετα απο καταγγελιες και τα λοιπα να επιστρεψει τα χρηματα που πηρε για τους λογαριασμους.

γενικα καθε κινηση θελει πολλη υπομονη.

Δημοσ.

ο ΟΤΕ επισημα για να εχεις βλαβη πρεπει π.χ αν εχεις 384/128 αλλα η ταχυτητα που κατεβαζεις ειναι κατω απο τα 20KB/s τοτε θεωρει οτι εχεις βλαβη.

Αν ψάξετε το συμβολαιό σας' date=' ο ΟΤΕ σας εγγυάται μέχρι το ένα τρίτο της ανώτατης ταχύτητας, δηλαδή στο παράδειγμα των 384 από 15KB/s και πάνω δεν θεωρεί οτί έχετε βλάβη.

Και κάτι άλλο που κάνουν, είναι ότι αγοράζεις το πακέτο, το ενεργοποιείς, αρχίζει να μετράει από την μέρα ενεργοποίησης, ενώ σε καμιά 10αριά μέρες και παραπάνω σου ενεργοποιούν την γραμμή και την dsl...

Η χρέωση ξεκινά από την πρώτη μέρα που υπάρχει κίνηση στην γραμμή σου. Αυτό σημαίνει και ενεργοποίηση της γραμμής εξάλλου, δεν μετρά από την ενεργοποίηση του πακέτου.

Επειδή έχω δουλέψει στο πρώτο επίπεδο διαχείρισης βλαβών του ΟΤΕ, παιδιά επιμονή και υπομονή. Ο κόσμος που δουλεύει εκεί έχει όλη την καλή διάθεση να σας εξυπηρετήσει, αλλά δεν βρίσκει ανάλογο ενδιαφέρον από τους ανωτέρους του.

off the record: Για να καταφέρω να κάνω τον προιστάμενό μου να προσέξει κάτι, έπρεπε να του λέω οτι ο πελάτης φωναζει και απειλεί κι ας ήταν μια χαρά ευγενέστατος ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά η Forthnet με καταπλήσει με την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά της.

Με πήρε τηλ μία υπεύθυνη τεχνικού τμήματος μετά από μήνυμα μου σχετικά με τις απροειδοποίητες διακοπές του ΟΤΕ και με διαβεβαίωσε ότι επειδή έχουν πολλά παράπονα από τη Β.Ελλάδα ότι πιέζουν τον ΟΤΕ να κοιτάζει τα DSLam τους και να τα διορθώνει και ότι οι διακοπές αυτές είναι χωρίς προειδοποίηση και όποτε είναι με, θα βγάζουν πάντα ανακοίνωση.

Με καταπλήσσει η Forthnet για ελληνική εταιρία είναι πολυ πάνω...

Δημοσ.

Tythora elega parapanw oti 3ekinaei h xreosh otan kaneis energopoihsh paketou. Για παραδειγμα οταν ειχα αγοράσει την προιγούμενη σύνδεση, ξεκίνησε να μετράει από την forthnet, απο τισ 24.1.06. ενω μου κάνανε την σύνδεση στισ 5.02.06. κανονικά εφόσον τότε μου ενεργοποίησαν την σύνδεση, θα έπρεπε να λήγει 5 αυγούσου και όχι 24 ιουλίου...

agoraki_23 πιστεύω η forthnet ειναι η no1 για την ώρα.

Έκανες καλή μπάζα με το πακέτο που πήρες τυχερέ.

Δημοσ.
Tythora elega parapanw oti 3ekinaei h xreosh otan kaneis energopoihsh paketou. Για παραδειγμα οταν ειχα αγοράσει την προιγούμενη σύνδεση' date=' ξεκίνησε να μετράει από την forthnet, απο τισ 24.1.06. ενω μου κάνανε την σύνδεση στισ 5.02.06. κανονικά εφόσον τότε μου ενεργοποίησαν την σύνδεση, θα έπρεπε να λήγει 5 αυγούσου και όχι 24 ιουλίου...

[/quote']

δεν ξέρω τι σου έκαναν αλλά αυτό δεν ισχύει στον ΟΤΕ με τίποτα..και αν έγινε λόγω ΟΤΕ και όχι forthnet, επρεπε να πας τα σπασεις όλα!! Από την πρώτη κίνηση στη γραμμή σου ξεκινά η χρέωση, όχι απο την αγορά πακέτου..πωπω...

Δημοσ.

Εμένα πάντως, ασχέτως του πότε αγοράστηκε το πακέτο (adsl in a box) άρχισε να ισχύει η χρέωση από την ημέρα ενεργοποίησης του, δηλαδή την ημέρα που πήρα τα user name και pass από τη forthnet και συγκεκριμένα 12/1 (όχι την ημέρα που έστειλα την αίτηση ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία) και λήγει 12/7 (σε μερικές ημέρες δηλαδή, αλλά έκανα ανανέωση). Ενώ η γραμμή από τον ΟΤΕ είχε ήδη ενεργοποιηθεί 3-4 ημέρες πιο μπροστά και είχα πάρει και demo από τη forthnet.

Δημοσ.

Στην αρχη ειχα dsl 384 οταν τελειωσε το πακετο την γυρισα σε αοριστου 512(η αναβαθμιση εγινε την επομενη μερα και μου χρεωσα μισο μηνα 384 κ μισο 512)...αλλα επειδη ηταν αοριστου κ ηταν ακριβη ειπα να την γυρισω σε 384 στελνω το κατλληλο φαξ μου μου εστειλε ο πΟΤΕς στο mail το επιβεβαιωνω οτι ειναι το σωστο κ οτι το ελαβαν και περναν 3 μηνες και εγω ακομα πληρωνω τα κερατα μου και περιμενω υποβαθμιση...Λεω να τους παρω να τους πω κανα Γαλλικο και με αρχισαν στα γνωστα...δε φταιει η otenet φταει ο οτε κ υπαρχει φορτος εργασιας κτλ...εγω επειδη τα λεω κ λιγο χυμα κ δε καταλαβαινω κ τπτ ωρες ωρες τους ειπα οτι αυτα τα ακουω βερεσε και τους εκραξα...ξαναπαιρνω την επομενη κ λεω οτι θελω να μεινει ως εχει 512 δηλ.

Μου λεει ενας οτι γινεται και στελνει mail να το συμληρωσω και να το στειλω με φαξ...με τις μ@λακιες που μου ειπε να συμπηρωσω ηταν σαν να εδωσα εντολη να μου κοψουν την γραμμη αρα και το dsl(μου το ειπε ενας αλλος που μιλησα την επομενη)....και μου ειπε οτι 8α γινει πρωτα η υποβα8μιση σε 384 με μετα να στειλω αλλο φαξ για αναβαθμιση....Ε εκει ηταν που σαλταρα και τρελενομαι κ αρχιζω κ τους βριζω..."ειστε αχριστοι κ εσεις κ ο ΟΤΕ πρεπει να ντρεπεστε, θα σας καταγγειλω,διακοψτε την συνδεση αμεσως μη σας παρει κ σας σηκωσει,ειστε αναξιοπιστοι κ αναξιοπρεπης,(ειχα κ 2 ονοματα υπαλληλων που ειχα μηλισει τις προηγουμενες μερες)"...μου λενε να σας δωσουμε τον αρχηγο τελος παντων που ηταν εκει....μα μου σου του κ δε φταιμε εμεις...λεω κ "αυτα που τα ειπε κ ο προηγουμενος,εχεις να πεις τπτ σοβαρο να δωσεις λυση ΑΜΕΣΑ...μου λεει θα σου στειλω ενα mail για 12μηνη δεσμευση με 20μισο ευρω το μηνα και ολα τα προηγουμενα φαξ ακυρωνωνται...εισαι σιγουρος του λεω....ναι λεει σιγουρα...οκ

Παιρνω το mail λοιπον το συμπληρωνω το στελνω και τηλεφωνω την επομενη να δω τι εγινε....ααααα λενε δεν το στειλατε καλα δεν εχει ερθει...καλα οκ μισο.....το στελνω απο 4 διαφορετικα φαξ ρε παιδια και ξαναπαιρνω κ μου λεν οτι δεν εφτασε...αλλο κραξιμο τοτε(αφου τους εξηγησα τι εχει παιχτει κτλ)...μου δωσα αλλο τηλεφωνο να καλεσω....εκει που φτανουν τα φαξ...παιρνω την επομενη μερα και μου λενε οτι ειχαν παρει το πρωτο που τους εστειλα και το εχουν κανονισει...δηλ. μετραγαν οι μερες της 12μηνης δεσμευσης απο τις 27/6....ΤΕΛΟΣ

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ Κ ΟΤΕΝΕΤ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ

Μου βγαλαν τη πιστη τα μαλ@κισμενα οι αχριστοι οι κηφηνες μου μονο να τρωνε τα λεφτα του ελληνικου λαου ξερουν κ να ανεβαζουν τα τιμολογια...γιατι λεει να ιδιωτικοποιηθει ο ΟΤΕ....

Μονο στη Μπανανια γινονται αυτα παιδια μονο εδω.-

Δημοσ.

ego pantos otan energopoihsa gia proti fora DSL meso OTE meta apo 4 meres pou energopoihthike i grammh me pire i OTENET an thelo na energopoihso tin syndromh an ola einai ok ktl fysika eipa nai kai apo tote ksekinise i xreosi kanonika.

otan eixa vlavh stin DSL kai stin THLEFONIA ekopse pistotiko kai me plirose o OTE gia oses meres den eixa DSL kai THLEFONO (asxetos an idrosa mexri na ta paro ta evazan se doseis) alla toulaxiston plirosan se antithesi me idiotiki etaireia pou epaize tin xazh.

Δημοσ.
Για άλλη μια φορά η Forthnet με καταπλήσει με την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά της.

Με πήρε τηλ μία υπεύθυνη τεχνικού τμήματος μετά από μήνυμα μου σχετικά με τις απροειδοποίητες διακοπές του ΟΤΕ και με διαβεβαίωσε ότι επειδή έχουν πολλά παράπονα από τη Β.Ελλάδα ότι πιέζουν τον ΟΤΕ να κοιτάζει τα DSLam τους και να τα διορθώνει και ότι οι διακοπές αυτές είναι χωρίς προειδοποίηση και όποτε είναι με' date=' θα βγάζουν πάντα ανακοίνωση.

Με καταπλήσσει η Forthnet για ελληνική εταιρία είναι πολυ πάνω...[/quote']

Τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΟ!! Και επειδή δηλαδή σου είπε ότι πιέζουν τον ΟΤΕ, εσύ το πιστεύεις? Μάλλον ήθελαν να σου πουν "δεν ξέρουμε καν πότε θα συνδεθείς πάλι"...

Δημοσ.

Όχι schumacher_ δε κατάλαβες...οι διακοπές όλες είναι φανερό ότι δεν οφείλονται στη Forthnet αλλά στον ΟΤΕ.Φταίνε οι υποδομές στην Ελλάδα που έχουν μείνει στο πανάρχαιο ADSL και δεν αναβαθμίζουν τα καλώδια τους σε ADSL2 ή ADSL+.

Ότι μέιλ έστειλα λοιπόν οι άνθρωποι με έπαιρναν τηλ κατευθείαν είτε για τις χαμηλές ταχύτητες είτε για τις διακοπές του ΟΤΕ.

Ποιος νομίζεις ότι φταίει δηλαδή?Οι ISP ή ο ΟΤΕ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...