nipenthi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 mipws kserei kapoios na mou apantisei an sony vaio laptop einai genika kaluteros apo toshiba? euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Προσωπικά το προτιμάω από οποιοδήποτε PC φορητό. Βέβαια τώρα θα έρθουν 13958 μέλη και θα πουν ότι δεν ξέρω τι λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 panta analogos ti zitas.se kapoia simeia mporie na yperexei o enas se kapoia alla o allos.pantws i prosopiki mou apopsi isws ta toshiba kata meso oro na einai kalytera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kαι τα 2 ειναι απλα Γιαπωνεζικη τεχνολογια και ποιοτικα οτι καλυτερο στον χωρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Και οι δύο εταιρείες είναι κορυφαίες στα laptop, μόνο που έχε υπόψη σου ότι πληρώνεις κανα 200-αρικο ευρώ παραπάνω, μόνο και μόνο για το όνομα. Και ειδικότερα στα vaio!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αν και δεν έχω δοκιμάσει κανένα Vaio το μόνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οι τρομερές οθόνες τους. Τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα απο οτι σε άλλους φορητούς υπολογιστές. Βέβαια ενα μειονεκτημα τους είναι οτι απέχουν πολύ για να χαρακτηριστούν value for money και επίσης οι σκληροι δίσκοι που στα περισσότερα ο ρυθμός περιστροφής τους είναι στις 4200 στροφές/λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.