tempnipoly Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 έχω ένα intel pentium 4 sta 3.2 και motherboard sis 661fx. απ'οτι είδα με το sandra έχω bios phoenix. το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να δω τη θερμοκρασία cpu απο πουθενα. η μητρική απόσο ξερω δεν εχει sensores, και στο bios εκεί που λεει thermal control δεν εμφανίζει τιποτα. με speedfan και με όσα αλλα προγράμματα εχω δοκιμάσει μου βγάζει μονο τη θερμοκρασία του σκληρου δίσκου (32 βαθμούς κελσιου). επειδη το pc βράζει και κανει σαν εργοστασιο παρολο που εχω 3 αθορυβα ανεμιστιρακια μεσα και εχω βαλει το polo 735 της thermaltake θελω λυσεις σχετικα με το monitor της cpu και την αθορυβη ψύξη της.
giorgos th. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 an i mitriki den exei sensores mono me eksoteriki lisi tha deis thermokrasies.diladi agorazontas ena psifiako termometraki.
karasarinis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑΚΙ?
k_w_t Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Σε καταστηματα οπως το Ραδιο Κατουμα ,Το ακτινιο και γενικα σε μαγαζια με ηλεκτρονικο εξοπλισμο! Υ.Γ. Υπαρχουν και μερικα κουτια που εχουν sensor για την θερμοκρασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.