laantonios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 nope...εκεί θα δεις...είναι συνηθισμένο να υπάρχουν ασυμβατότητες ανεξάρτητα αν είναι cs (cable select)
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Όπως και να χει δεν δουλευει ούτε μ' αυτόν τον τρόπο.
laantonios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 οκ...το τελευταιο hardware προβλημα νομίζω θα μπορούσε να ήταν αυτό. (εκτος του bios update). Δοκίμασε format με boot disk αλλά δεν το βλέπω αυτό να λύνεται...αν θέλεις για την ιστορία γράψε και τι mobo έχεις + dvd + hd
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δεν σε πολυκαταλαβα η αλήθεια.. Αν θέλεις ξαναπέστο έτσι πιο απλά. Μόλις τώρα έκανε απο μόνος του ο η/υ επανεκίνηση και επειδή είχα το cd με το setup μέσα (δεν έχω ιδέα πως) αλλά άρχισε να διαβάζει το cd. Δλδ να κάνει φορματ. Αλλά πριν με βάλει να διαλέξω να εγκαταστήσω τα windows μου έβγαλε μνμ ότι δεν υπάρχει δίσκος μέσα.. (Με χει κουράσει απίστευτα αυτό το pc. Δεν αναγνωρίζει την μία τον δίσκο και την άλλη το dvd) (((
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Koita sweety pes mas ti skliro exeis ti mitriki kai ti dvd rom exeis!!! (marka) Etsi oste mpas ke vroume tpt apo ta site tous pou na mas dieuolinoun na to lisoume!!! Mou fenete oti i mobo ke to ide kalodio eine xalasmena!!! Dld pio poli i mobo!!!
BadBoy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Είσαι σίγουρη ότι τα jumpers είναι σωστά; Μήπως τα έχεις και τα 2 master ή slave στο ίδιο κανάλι και στα κάνει αυτά; Έλεγξε τα για καλό και για κακό...
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Τι είναι η mobo??? Λοιπόν, έχω gigabyte μητρική, σκληρό (δεν θυμάμαι... μόλις το ξανακάνω επανεκίνηση θα το δω και θα σου πω αν ειναι), το dvd συγκεκριμένα είναι rw. Το άλλο το dvd-rom δεν δουλευει... (θα μου πεις τωρα, γιατί δουλευει αυτό? Αλλά λέμε τώρα). Και είναι NEC ND-3551 LABELFLASH 16X BULK.
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 A! τ'ωρα κατάλαβα τί ειναι η mobo.Ναι, κι εγώ η αλήθεια αυτή πιστευω ότι έχει πρόβλημα. Την έχω ήδη 4 χρόνια...
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Mpa den pistevo to nec na exei provlima!!! Des kai auto pou sou eipe o badboy ke an den piasei auto enas sou leo i mobo eine xalasmeni!!!
SweetChild Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Θα με τρελάνει αυτό το pc. Παιδιά δεν έχω ιδέα πως αλλά έκανε φορματ. Δεν ξέρω καν πως αναγνωρισε δισκο και dvd. Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλα. Πάντως εκει που είχα πρόβλημα με το να κλείνει το pc και να μην ξέρω αν θα αναγνωρίσει τον δίσκο σε εκεινη την θύρα, τελικά λύθηκε. Αν πάει τπτ στραβα στην πορεια θα επανέλθω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.