Προς το περιεχόμενο

Format μέσω Windows...?

SweetChild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα δεύτερο τέτοιο καλώδιο (IDE, ATA ή όπως αλλιώς το ζητήσεις), το συνδέεις στην δεύτερη όμοια υποδοχή της motherboard σου και βάζεις το DVD μόνο του πάνω σ'αυτό το καλώδιο (μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις το DVD σου σε Single, αλλάζοντας θέση στο μικρό εξαρτηματάκι - jumper - στο πίσω μέρος του DVD)...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς, οταν είπα ότι ο η/υ μου τα έχει παίξει εννοώ και αυτό.

Οι IDE θύρες μου δεν δουλευουν καλά. Γενικά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως λειτουργεί αυτή τη στιγμή το pc. Οι 2 από τις 4 είναι σε λειτουργία, και αυτό όχι απόλυτα. Κάθε φορα που ανοίγω το pc δεν ξέρω αν θα αναγνωρίσει τον δίσκο. Μία τον αναγνωρίζει στην 1η IDE θύρα και μία στην 2η. :neutral:

Το Dvd δεν το βγάζει σε καμια απ' τις δυο. Νομίζω δηλαδή, ότι και να πάρω άλλη καλωδιοταινία δεν θα αλλάξει κάτι.

Μόνο αν υπάρχει τρόπος να κάνω φορματ μέσα απο τα windows. Θυμάμαι, όταν είμουν άσχετη από υπολογιστες και πείραζα συνεχεια το pc και ότι φακέλους έβρισκα μέσα, είχα σβήσει τα windows χωρίς να ξέρω πως... :confused:

Αν γίνεται κάτι τέτοιο και αν το ξέρει κανείς ας μου πει. (..Λέω εγώ τώρα)

Δημοσ.

μμμ καλή ιδέα. Αλλά πως γίνεται?

Γίνεται να αντιγράψω τα βασικά αρχεία που χρειάζονται από το cd τως windows στη δισκέτα?

Δημοσ.
Δυστυχώς' date=' οταν είπα ότι ο η/υ μου τα έχει παίξει εννοώ και αυτό.

Οι IDE θύρες μου δεν δουλευουν καλά. Γενικά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως λειτουργεί αυτή τη στιγμή το pc. Οι 2 από τις 4 είναι σε λειτουργία, και αυτό όχι απόλυτα. Κάθε φορα που ανοίγω το pc δεν ξέρω αν θα αναγνωρίσει τον δίσκο. Μία τον αναγνωρίζει στην 1η IDE θύρα και μία στην 2η. :neutral:

Το Dvd δεν το βγάζει σε καμια απ' τις δυο. Νομίζω δηλαδή, ότι και να πάρω άλλη καλωδιοταινία δεν θα αλλάξει κάτι.

Μόνο αν υπάρχει τρόπος να κάνω φορματ μέσα απο τα windows. Θυμάμαι, όταν είμουν άσχετη από υπολογιστες και πείραζα συνεχεια το pc και ότι φακέλους έβρισκα μέσα, είχα σβήσει τα windows χωρίς να ξέρω πως... :confused:

Αν γίνεται κάτι τέτοιο και αν το ξέρει κανείς ας μου πει. (..Λέω εγώ τώρα)[/quote']

τώρα κατάλαβα τι έχεις κάνει...αν έχεις τα jumberakia master στον σκληρό και slave στο dvd τότε και την καλωδιοταινία θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει σωστά. Δηλαδή η άκρη της θα πάει στο slave και η μέση sto master. Αν δεν δουλέψει έτσι τότε βγάλε τα jumber αφήνοντας τα έτσι δλδ η άκρη στο slave και η μέση στο master.

Δημοσ.

laantonios, πως γίνεται να βγάλω τα τζαμπεράκια? Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να αναγνωρίσει ποιο θα είναι το μαστερ και ποιο το σλειβ μετα?

Επειδή ήδη τα είχα έτσι όπως τα λες. Μεση στο μαστερ και ακρη στο σλειβ. Κι ετσι δλδ δεν δουλευε.

Δημοσ.
Δηλαδή η άκρη της θα πάει στο slave και η μέση sto master.

Αν ρυθμίζεις τις συσκευές με jumpers σαν Master/Slave δεν έχει σημασία που θα βάλεις την κάθε άκρη. Αν τις ρυθμίσες σε CableSelect παίζει ρόλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...