SweetChild Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Πως μπορώ να κάνω format μέσα από τα windows? Πρέπει να τα χει 'παίξει' τελείως το pc μου και στα bios δεν μου εμφανίζει το DVD μου για να κάνει boot από κει.
asmilon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Kαταρχας σου εμφανιζεται το DVD-ROM σου ή οχι? Πριν μπει ο υπολογιστης στα Windows και μετα το βλεπεις? Τι εννοεις τα εχει παιξει? Μπορει απλα να εχεις κολλησει τιποτα και με ενα απλο καθαρισμο να στρωσει το μηχανημα σου...
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Gia na kanei format ton c sou mesa apo pc diskolo!!! Apla tha pas sto bios ke kane ena default tou bios meta kane save & exit kai meta ksanapigene sto bios ke kapou tha lei First Boot Device Vale to dvd rom sou ekei ke pata save & exit ke eise ok!!! Episis gia na min sto emfanizei ap oto bios paei na pei oti den eine sindemeni i siskevi!!! Sto Firtst Boot Device Den tha sou exei DVD Apla CD-ROM
SweetChild Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αυτό ακριβώς λέω όταν λέω ότι τα χει παίξει το pc. Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί αυτή τη στιγμη... Το Dvd-rom δεν το εμφανίζει στα bios. Είναι κανονικά συνδεδεμένο. Στα windows το χρησιμοποιώ κανονικά. Από τα bios δεν νομίζω να μπορώ να κάνω φορματ. Δεν πιστευω να έχει ιο το pc. Στα antivirus δεν εμφανιζει τιποτα τετοιο. Τι να κάνω?? Χρειάζομαι οπωσδήποτε φορματ!
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 βγάλε τη μπαταρία απο το mobo και ξαναβάλτην..κάνε τις ρυθμίσεις και θα δεις
SweetChild Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Θες να μου πεις πιο συγκεκριμένα?? Δεν είμαι τελείως άσχετη αλλά ούτε και πολύ καλή σ'αυτά. Είναι η μπαταρία πάνω στην μητρική? Τι επιπτώσεις θα έχει άμα την βγάλω? Γιατί ξέρω ότι δεν κάνει κανονικά να την βγάζουμε. Και τι ρυθμίσεις ακριβώς αλλάζω?
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 βγάζοντας την μπαταρία θα επαναφέρεις αναγκαστικά στα εργοστασιακά πρότυπα τις ρυθμίσεις της μητρικής σου. Μετά μέσα από το bios θα δεις αν είναι τα περισσότερα στο auto-detect ή αν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τα usb σου κλπ. Βγάλτην για 10 δεύτερα..μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι τραγικό. Αν όμως δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο..τότε απλά μέσα από το bios επέλεξε την επαναφορά των εργοστασιακών σου προδιαγραφών
antonisid Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Η μπαταρία είναι πάνω στην μητρική,θα την δείς,είναι αυτή που παίρνουν και τα ρολόγια χειρός(η στρογγυλή)...απλά θα οριστούν οι ρυθμίσεις στα Bios σε Default!!!!Ετσι ίσως δείς το cd-rom ώστε να το βάλεις first boot device,πάντως νομίζω ότι έχει επιλογή Auto detect για να βρούν τα Bioς το cd-rom.
SweetChild Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Θα το δοκιμάσω αυριο αν είναι. :???: Αν αργήσω (μέρες) να απαντήσω τότε λογικά έχω καταστρέψει το pc μου. Ελπίζω στο αντίθετο..:neutral:
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 μην αγχώνεσαι. Το να κάνεις τα παραπάνω δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Προσοχή θέλει. Κάνε και μια αναζήτηση εδώ στα posts και θα μάθεις και άλλα
Dream Walker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Πως μπορώ να κάνω format μέσα από τα windows? Πρέπει να τα χει 'παίξει' τελείως το pc μου και στα bios δεν μου εμφανίζει το DVD μου για να κάνει boot από κει. mipos to kalodio to megalo einai kameno? oxi to reuma. an einai auto totes ala3eto. gia na sou anagnorizei to DVD
laantonios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 τότε δε θα το βλεπε ούτε απο τα windows. Η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν γνωρίζουμε αν έχει κάνει κάτι απλό όπως boot sequence δηλαδή να ορίσει να ξεκινά to pc απο cd/dvd και μετά απο HD..
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ναι, τα έχω κάνει αυτά. Αλλά από την στιγμή που δεν εμφανίζεται το dvd στο bios δεν μπορώ να ορίσω να ξεκινά απο κει. Αυτό είναι το όλο πρόβλημα στην ουσία..
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Άσε που το καλώδιο, Dream Walker, συνδέει και δίσκο και dvd-r οπότε δεν γίνεται να έχει χαλάσει αυτό.
SweetChild Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Έκανα όλη την διαδικασία με την μπαταρία. Έβαλα και για σιγουριά default στα bios (μέσα από τα bios) και δεν έγινε τιποτα. Πάλι δεν μου εμφανίζει το dvd-rom. Τι κάνουμε τώρα?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.