temeteron Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά καθώς έχω συνδέση το ps2 στην τηλεόραση παρατηρώ πως υπάρχουν χιόνια σε ορισμένα παιχνίδια όπως το Silent Hill2 όπου σε ορισμένα κοντινά πλάνα έχει λίγο θόρυβο(χιόνι). Οφείλεται στην τηλεόραση ή γενικά στην ανάλυση του ps2 ? Επίσης ποια είναι η ιδανική οθόνη για σύνδεση με το ps2 ? Ευχαριστώ!
xrest Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 to silent hill2 pou anafereis exei to efe tis omixlis,wste na to kanei pio tromaktiko pio movie.den exei tpt i tv sou
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγω τα εχω αυτα οταν το συνδεω μεσω external καρτα τηλεορασης.
Daredevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγω τα εχω αυτα οταν το συνδεω μεσω external καρτα τηλεορασης.kala xalai syndesh ayth kai me eswterikh pou eixa dokimasei to xbox htan aisxro to apotelesma
temeteron Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δηλαδή αν δοκιμάσω να συνδέσω την Οθόνη του PC μου την LG 19 με μια εξωτερική τηλεόραση AVER με το PS2 θα έχω απώλειες ;
Daredevil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δηλαδή αν δοκιμάσω να συνδέσω την Οθόνη του PC μου την LG 19 με μια εξωτερική τηλεόραση AVER με το PS2 θα έχω απώλειες ;logika nai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.