tegias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 kalispera....edw kai 1 evdomada akoyw apo ton ypologisti meta apo kamia wra pou ton exw anoikto enan periergo thorivo ....opws kanei ena kinito panw se ena trapezi...ena tetoio pragma...kamia idea kaneis ti mporei na einai? p.s.....kai den einai to kinito mou panw sto trapezi
S2Katana Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Συνηθως ακουγα τετοιο ηχο οταν ειχα προβλημα με το ανεμιστηρακι του chipset.Για κανε αναφορα στο συστημα σου.
asmilon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Συμφωνω, το πιο πιθανο ειναι να εχει μπουκωσει κανενα ανεμιστηρακι απο τον σκονη και δεν αποδιδει οπως πρεπει. Ελεγξε για σκονη την ψυκτρα στην καρτα γραφικων σου, στον επεξεργστη, στην μητρικη αν εχει και στο τροφοδοτικο και ξεσκονισε/φυσηξε τα καλα...
mvaggel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Πιθανότατα ένα από τα ανεμιστηράκια του συστήματός σου έχει αρχίσει να τα παίζει... Φθείρεται ο άξονας και αρχίζει να εκτελεί ελλειπτική τροχιά... Με τον καιρό αυτό θα δυναμώνει και κάποια στιγμή θα αρχίσει να μειώνει τις στροφές... Τότε (ή πιο πριν) θα πας να πάρεις ένα καινούριο ανεμιστηράκι και όλα ΟΚ. Για να δεις ποιο απ' όλα τα ανεμιστηράκια έχει πρόβλημα, σταμάτησέ τα στιμιαία ένα ένα με το δάχτυλό σου (εκτός από του τροφοδοτικού-κάνει τζίζζ-μην έχουμε και κανα σοβαρό ατύχημα) προσέχοντας μη σου φάει κανένα δάχτυλο η φτερωτή).
ChPaNaG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 το ειχα και εγώ το πρόβλημα μόνο που εμενα δεν εκανε σαν κινητο αλλα σαν αποροφητηρας. ανεμιστηρακι-α ειναι.
felikas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εμένα παλιά έκανε παρόμοιο (αν κατάλαβα καλά) θόρυβο επειδή δεν είχα σφίξει καλά την κάρτα γραφικών και όταν έπαιζα κανά παιχνίδι κ άρχιζε να "ζητάει", άρχιζε το πανηγύρι... Και ψαχνόμουνα για μέρες κ είχα βάλει φασίνα σε όλο το PC. Για κοίταξε αν είναι όλα βιδωμένα σφιχτά...
tegias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 thanx padia...tha ta dokimaw ena pros ena kai tha postarw
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 απλά δες το σύντομα..μου έχει τύχει να ακουμπάνε καλώδια στο ανεμιστηράκι της cpu και καταλαβαίνεις...
APsD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 To pc doulevei kanonika me ton thorivo i kleinei file?
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 το ειχα και εγώ το πρόβλημα μόνο που εμενα δεν εκανε σαν κινητο αλλα σαν αποροφητηρας.ανεμιστηρακι-α ειναι. αποροφητήρας. χαχαχα εγώ του είχα δώσει τον χαρακτηρισμό "trakter" ανοιξε τα πάντα, καθάρισε τα. λάδωσε ανεμιστήρες. Αν τα έχεις καθαρά, τότε μάζεψε τα καλώδια. κάτι θα ακουμπάει κάπου.
hexadecimal0f Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα λόγω σκόνης που είχε μαζέψει το ανεμιστηράκι της μητρικής
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα λόγω σκόνης που είχε μαζέψει το ανεμιστηράκι της μητρικής Εμενα δεν ειχε μαζεψει σκονη αλλα...μηνες λειτουργιας(8..!).Ατιμο ανεμιστηρακι A8NSLi...
apopetro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 μήπως στο ανεμιστηρι του κουτιου λείπει καμια βίδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.