Προς το περιεχόμενο

Ακούγεται βουητό από τον υπολογιστή...

tegias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera....edw kai 1 evdomada akoyw apo ton ypologisti meta apo kamia wra pou ton exw anoikto enan periergo thorivo ....opws kanei ena kinito panw se ena trapezi...ena tetoio pragma...kamia idea kaneis ti mporei na einai?

p.s.....kai den einai to kinito mou panw sto trapezi :)

Δημοσ.

Συνηθως ακουγα τετοιο ηχο οταν ειχα προβλημα με το ανεμιστηρακι του chipset.Για κανε αναφορα στο συστημα σου.

Δημοσ.

Συμφωνω, το πιο πιθανο ειναι να εχει μπουκωσει κανενα ανεμιστηρακι απο τον σκονη και δεν αποδιδει οπως πρεπει.

Ελεγξε για σκονη την ψυκτρα στην καρτα γραφικων σου, στον επεξεργστη, στην μητρικη αν εχει και στο τροφοδοτικο και ξεσκονισε/φυσηξε τα καλα...

Δημοσ.

Πιθανότατα ένα από τα ανεμιστηράκια του συστήματός σου έχει αρχίσει να τα παίζει... Φθείρεται ο άξονας και αρχίζει να εκτελεί ελλειπτική τροχιά... Με τον καιρό αυτό θα δυναμώνει και κάποια στιγμή θα αρχίσει να μειώνει τις στροφές... Τότε (ή πιο πριν) θα πας να πάρεις ένα καινούριο ανεμιστηράκι και όλα ΟΚ.

Για να δεις ποιο απ' όλα τα ανεμιστηράκια έχει πρόβλημα, σταμάτησέ τα στιμιαία ένα ένα με το δάχτυλό σου (εκτός από του τροφοδοτικού-κάνει τζίζζ-μην έχουμε και κανα σοβαρό ατύχημα) προσέχοντας μη σου φάει κανένα δάχτυλο η φτερωτή).

Δημοσ.

το ειχα και εγώ το πρόβλημα μόνο που εμενα δεν εκανε σαν κινητο αλλα σαν αποροφητηρας.

ανεμιστηρακι-α ειναι.

Δημοσ.

Εμένα παλιά έκανε παρόμοιο (αν κατάλαβα καλά) θόρυβο επειδή δεν είχα σφίξει καλά την κάρτα γραφικών και όταν έπαιζα κανά παιχνίδι κ άρχιζε να "ζητάει", άρχιζε το πανηγύρι... Και ψαχνόμουνα για μέρες κ είχα βάλει φασίνα σε όλο το PC. Για κοίταξε αν είναι όλα βιδωμένα σφιχτά...

Δημοσ.
το ειχα και εγώ το πρόβλημα μόνο που εμενα δεν εκανε σαν κινητο αλλα σαν αποροφητηρας.

ανεμιστηρακι-α ειναι.

αποροφητήρας. χαχαχα :D

εγώ του είχα δώσει τον χαρακτηρισμό "trakter"

ανοιξε τα πάντα, καθάρισε τα. λάδωσε ανεμιστήρες.

Αν τα έχεις καθαρά, τότε μάζεψε τα καλώδια. κάτι θα ακουμπάει κάπου.

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα λόγω σκόνης που είχε μαζέψει το ανεμιστηράκι της μητρικής

Εμενα δεν ειχε μαζεψει σκονη αλλα...μηνες λειτουργιας(8..!).Ατιμο ανεμιστηρακι A8NSLi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...