djskoufos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Sindeomai kanonika sto insomnia,pao na katevaso kapoious ipotitlous,tou memento px,kai patao download kai mou leei<<Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να κατεβάσετε το αρχείο>>,eno eimai sindedemenos.... Ti mporo na kano gia na katevoun? Euxaristo...
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 δοκίμασε να αποσυνδεθείς και να επανασυνδεθείς..
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μμμ... Έχεις αλλάξει το mail σου στο profile σου; Αν ναι, μάλλον θα πρέπει να σου έχει σταλεί ένα mail από το forum, στο νέο mail που έδωσες, το οποίο θα έχει ένα link για επιβεβαίωση. Αν κάνεις click σε αυτό το link, υποθέτω πως το πρόβλημά σου θα διορθωθεί... Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, με άλλο browser δοκίμασες;
djskoufos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Βασικα στις αρχες συνδεομουν με τον Firefox αλλα κολλουσε και μου εβγαζε μηνυμα το οποιο ελεγε οτι η προσθετη λειτουργια του Mozilla Firefox κολλησε...και μετα απο καποια λεπτα μου εβγαζε αλλο μηνυμα οτι ο Firefox πρεπει να τερματισει τη λειτουργια του... Μετα απο αυτο συνδεομαι στο Insomnia πλεον μονο με I.E..... Mail account δεν εχω αλλαξει... Δοκιμασα με τον mozilla αλλα τιποτα...Δοκιμασα και με το Opera και μπορεσα να τους κατεβασω με επιτυχια....Thanks Cristina!!! Μηπως μπορεις να μου πεις πως θα τους χρησιμοποιησω???Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Να 'σαι καλά! Έχε το αρχείο των υπότιτλων στον ίδιο φάκελο (αν γράψεις σε CD την ταινία, βάλε και τους υπότιτλους μαζί) με την ταινία και λογικά ο player θα στους εμφανίσει, αν έχεις επιλέξει από το menu του την εμφάνιση τους. Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε μου PM.
djskoufos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Όλα εντάξει τελίκα Cristina!!! Σ'ευχαριστώ και πάλιιιιιιιιιιιι!!!!
laluna Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 mia erotisi paidia.mipos xereis kaneis otan katevaso ipotitlous pos tous pername stin tainia?efxaristo.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 mia erotisi paidia.mipos xereis kaneis otan katevaso ipotitlous pos tous pername stin tainia?efxaristo. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό forum με άπειρα θέματα για υποτίτλους. Για το συγκεκριμένο ερώτημα, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα.
laluna Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 erixa mia matia, diskola pragmata gia mia asxeti.efxaristo pantos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.