Προς το περιεχόμενο

ταχυτητα ΑDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιοτερα κατεβαζα και με το απλο demos και μου εγραφαν 10-12 η και 13 ωρες και ελεγα αστο...με ταχυτητα απλου ιντερνετ,τωρα ομως δεν δικαιολογω με τιποτα ενα αρχειο 193ΜΒ να θελει 13 ωρες με dsl512..

Δημοσ.
Καλα μην λεμε και οτι θελουμε!

Καμια σχεση με αυτο που λεμε στην Ελλαδα το απλο internet (PSTN)

δεν σου λεω οτι εχεις αδικο απλα σου λεω οτι εγω δεν βλεπω την χρησιμοτητα του.πηρα dsl για να κατεβαζω γρηφορα αρχεια και οχι να κανει 10 και πλεον ωρες...οταν λοιπον εγω βλεπω ενα μικρο αρχειο σε σχεση με αλλα να θελει 13 ωρες τι θες να λεω?οτι ειμαι ευχαριστημενη?δεν ειμαι..

Δημοσ.

Η ταχύτητα που κατεβαίνει ένα αρχείο, δεν εξαρτάται μόνο από το τι σύνδεση έχουμε εμείς, αλλά και τι ταχύτητα μπορεί να δώσει ο server (αν μιλάμε για κατέβασμα από κάποιο site). Ειδικά σε περιπτώσεις που είναι πολύ φορτωμένος, η ταχύτητα μπορεί να είναι χάλια ακόμα κι αν είχαμε εμείς θεωρητική ταχύτητα πολλών mbps. Έτσι δεν είναι δυνατόν να εκτιμήσουμε τη ταχύτητα μας από το κατέβασμα ενός αρχείου μόνο, πρέπει να βλέπουμε και το μέσο όρο από πολλά και διάφορα site. Πχ στη δικιά μου 384 ο μέσος όρος είναι περίπου 40-41KB/s, μέχρι αρχές του Μαίου που μπορούσε να συνδεθεί με επιλογή glite στο DSLAM, πήγαινε και 45-47ΚΒ/s (και σχεδόν το ίδιο και στο upload, όπως έχω γράψει και σε παλιότερο μήνυμα που αφορούσε τις ταχύτητες), αλλά δυστυχώς (ειδικά για το upload) μετά το έκοψε ο ΟΤΕ!!!!

Δημοσ.
Η ταχύτητα που κατεβαίνει ένα αρχείο, δεν εξαρτάται μόνο από το τι σύνδεση έχουμε εμείς, αλλά και τι ταχύτητα μπορεί να δώσει ο server (αν μιλάμε για κατέβασμα από κάποιο site). Ειδικά σε περιπτώσεις που είναι πολύ φορτωμένος, η ταχύτητα μπορεί να είναι χάλια ακόμα κι αν είχαμε εμείς θεωρητική ταχύτητα πολλών mbps. Έτσι δεν είναι δυνατόν να εκτιμήσουμε τη ταχύτητα μας από το κατέβασμα ενός αρχείου μόνο, πρέπει να βλέπουμε και το μέσο όρο από πολλά και διάφορα site. Πχ στη δικιά μου 384 ο μέσος όρος είναι περίπου 40-41KB/s, μέχρι αρχές του Μαίου που μπορούσε να συνδεθεί με επιλογή glite στο DSLAM, πήγαινε και 45-47ΚΒ/s (και σχεδόν το ίδιο και στο upload, όπως έχω γράψει και σε παλιότερο μήνυμα που αφορούσε τις ταχύτητες), αλλά δυστυχώς (ειδικά για το upload) μετά το έκοψε ο ΟΤΕ!!!!

συμφωνώ σε αυτό..παράδειγμα και στους υπολογιστές της σχολής μου που έχουν υπερβολικά καλή ταχύτητα.έχω κατεβάσει από rapidshare με 100 mb αρχείο σε 15-20 λεπτά.και έχει τύχει να πάω στο καπάκι σε άλλο site να κατεβάσω αρχείο 5 mb και μου λέει ότι θέλει 30 λεπτά...

Δημοσ.

Για να δοκιμάσεις πραγματικά την ταχύτητα που κατεβάζεις μπορείς,

να κατεβάσεις κάποια δοκιμαστικά αρχεία των 100ΜΒ από http://ftp.ntua.gr/ ή από το rapidshare.de ή από το site της Microsoft που θεωρούνται γρήγοροι και αξιόπιστοι servers.

Δημοσ.

το ξερω οτι η ταχυτητα που δινουν τα διαφορα τεστ ειναι καλη αλλα στην πραξη αργει πολυ στο κατεβασμα.Ισως βεβαια να εχει και δικιο ο sotos65 και να φταιει ο σερβερ...

Δημοσ.

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 250.50Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 907.09kb/s

To cybernet test βγάζει 928.80kbps

which means you can download at 116.1 KB/sec. from our servers.

Για 1MBit σχετικά καλά είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...