Προς το περιεχόμενο

ταχυτητα ΑDSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω forthnet adsl in a box στα 512 με την προσφορα της 1/6.το προβλημαλοιπον που εχω ειναι η ταχυτητα με την οποια κατεβαζει διαφορα αρχεια.Ηθελα να κατεβασω ενα demo 193ΜΒ(για demo δεν ειναι πολλα.ειδα τα αλλα απο 350ΜΒ εως 700ΜΒ)και μου ειπε οτι ο χρονος ο οποιος χρειαζεται για να κατεβει ειναι 13 ωρες.και λεω εγω τωρα ειναι δυνατον?με το pstn και ηθελα τοσες...μηπως υπαρχει προβλημα με την συνδεση η τελικα ειναι μαπα το "γρηγορο ιντερνετ"?τι πορω να κανω για να βελτιωθει ο χρονος που χρειαζεται για να κατεβει κατι?να επικοινωνησω με τον παροχεα?

Δημοσ.

click START to re-test

Generating Trouble Report: This report will be emailed to the person you specify

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.56Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 350.93kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

η ταχυτητα ειναι καλη αλλα το κατεβασμα απογοητευτικο.για μια ταινια μετριου μεγεθους πηρε 23 ωρες

Δημοσ.
File Mou Ase Poso Xrono Leei Me Ti Taxitita Katevazes Peripou?

δεν ειδα στο συγκεκριμενο με ποση αλλα χθες ειχε ερθει ενασ φιλος μου σπιτι με οτενετ 384 και μου ειπε οτι ηταν απελπιστικη σε σχεση με την δικη του.κατεβαζε με 4-5 φορες μεγαλυτερη ταχυτητα

Δημοσ.

Speed Test Results

Downstream 427.1 Kbps ( = 0.4 Mbps )

Upstream 106.3 Kbps ( = 0.1 Mbps )

Please see our speedtester FAQ for more information on Mbps and

Δημοσ.
Εχεις κατι μεταξυ 512 και 384!

λετε να τηλεφωνησω στο παροχεα?ειναι δηλαδη τρομερο.το πηρα γι να κατεβαζω γρηγοραδιαφορα προγραμματα και ειναι σχεδον το ιδιο με το απλο ιντερνετ

Δημοσ.

το adsl το εχω πολυ λιγο.ουτε μισο μηνα.τωρα που δοκιμασα να κατεβασω κατι να δω με ποσα κατεβαζει γραφει 17 ΚΒ/s

Δημοσ.

Mia xara eisai min akouw oti einai idio me tin pstn sou.

To exoume xiliopei, eksartatai kai apo to upload ekeinou pou katevazeis me to poso katevenei kai oxi mono apo to diko sou download rate.

Gia 512 prepei na katevazeis me peripou 50-55 kb/sec.

Sta test pou etrekses ta apotelesmata einai psilo-fisiologika, afto to anamesa se 384 me 512 pou akousa einai logiko, kaneis den prokitai na katevazei me 512 sthn ellada.

Me thn aplh sou gramh 8a katevazes ante me 7kb/sec.

Episis, simera einai periergh hmera, akousa gia kapious pou eixane provlimata me tis sindeseis tous, kati epeze apo meria ote, isws epekse rolo kai h kakokairia.

Afta kai mhn stenaxoriesai, i sindesi sou einai ok.

P.S. Des emena me 384...

Speed Test Results

Downstream 311.2 Kbps ( = 0.3 Mbps ) Upstream 104.0 Kbps ( = 0.1 Mbps )

Δημοσ.

πρωτον κατεβασω ηδη απο σερβερ και οχι απο p2p δικτυο και δευτερον το ιντερνετ το εχω εδω και 1-2 εβδομαδες και απο την πρωτη μερα ειχε τις ιδιες ταχυτητες με τωρα και βελτιωση δε βλεπω

Δημοσ.
λετε να τηλεφωνησω στο παροχεα?ειναι δηλαδη τρομερο.το πηρα γι να κατεβαζω γρηγοραδιαφορα προγραμματα και ειναι σχεδον το ιδιο με το απλο ιντερνετ

Καλα μην λεμε και οτι θελουμε!

Καμια σχεση με αυτο που λεμε στην Ελλαδα το απλο internet (PSTN)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...