manosone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Kαλησπερα παιδια.Λοιπον για πειτε μου γνωμες εμπειριες κτκλ γιατι λεω να παρω ενα απο τα 2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα ποιο.. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=454&idPhone1=1240
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 κοιτα,εγω ειχα το 6600 και δεν ειμαι ευχαριστημενη.το μεν σαρπ ειναι καινουργιο σχετικα τηλεφωνο και κυκλοφορει στα μαγαζια.το νοκια ειναι αρκετα παλιο.το σαρπ εχει καλυτερη καμερα,ειναι τριτης γενιας κλπ κλπ...εγω θα επερνα το σαρπ και ας μην συμπαθω την εταιρια...η επιλογη δικη σου...
lookylook Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 to 6600 einai thryliko thlephono. Egw auth thn stigmh kanw ptyxiakh se metaptyxiako xrhsimopoiwntas 2 6600. To thlefwno einai apo ta pio stable poy exoyne bgei
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 εγω εχω αντιθετη γνωμη...το θεωρω ενα απο τα χειροτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου(εχουν περασει αρκετα)
lookylook Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 εγω εχω αντιθετη γνωμη...το θεωρω ενα απο τα χειροτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου(εχουν περασει αρκετα) pes mas kai tous logous. Egw to mono meionekthma pou mporw na tou kataloghsw einai oti einai ligo argo merikes fores.
snik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 μα τωρα συγκρινετε αυτα τα δυο κινητα το μονο που εχει καλο το sharp σε σχεση με το 6600 ειναι η καμερα του.Το νοκια 6600 ειναι απο τα πιο παραμετροποιησημα τηλεφωνα και εχει και λειτουργηκο symbian που μπορεις να βαλεις εκατονταδες προγραμματα και παιχνιδια στο κινητο.Το 6600 ειναι το μονο κινητο που εχω κρατησει αρκετο καιρο και δεν σκοπευω να το αλλαξω συντομα γιατι βγαινουν συνεχως καινουρια προγραμματα και δεν το βαριεσαι ευκολα
manosone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Eγω κλεινω λιγο προς το 6600 ακριβως γιατι ειναι πιο παραμετροποιησιμο... Αλλα συνεχιστε,και πειτε μου και τους λογους για τους οποιου να προτιμισω ενα απο τα 2...
SeXBOX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 + 1 apo mena gia 6600! poly goustarw pou pezw apo tomb rider 3D mexri super mario, mame, nes, snes, gameboy + color klp klp kai fisika gia thn gerh tou kataskevh... me auto to kinito me last firmware kai miamegalh kartoula flash.... eisai arxontas!
virgo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 συμφωνω και αναγνωριζω οτι το 6600 εχει πολυ βολικο λογισμικο για να περασει κανεις διαφορα αρχεια[αλλωστε μου φαινεται η διαφορα τωρα με το σαμσουνγκ].το 6600 ομως απο την 1 μερα που το πηρα εχει βγαλει αρκετες ζημιες.αλλαξα2 φορες την πλακετα του πληκτρολογιου[σας λεω απο την 1 μερα που το πηρα δεν λειτουργουσε το2].μετα εκανα αναβαθμιση λογισμικου λιγες βδομαδες μετα που το αγορασα γιατι μουχωριζε ενα μηνυμα των 50 χαρακτηρων σε 2 η3 μερη και χρεωνομουν οσο 2 η3 μηνυματα.μετα χαλασε ο μοχλος.αλλαχτηκε...και ηδικαιολογια της νοκια για το πληκτρολογιο?οτι στον τοπο πουμενω εχει πολλη υγρασια.αρχισαν να με ρωτανε μηπως μενετε κοντα σε θαλασσα?μηπως ιδρωνετε πολυ?μηπως εχει υγρασια?δηλαδη το κινητο αυτο λειτουργει μονο στην Σαχαρα?Επισης θεωρω απαραδεκτο να κυκλοφορει ενα κινητο στην αγορα[το συμβαν που περιγραφω εγινε περιπου2 μηνες μετα που αγορασα την συσκευη]και να ψαχνω ενα διπλο handsfree και να μου λενε οτι το συστημα με το καρφακι εχει καταργηθει.την στιγμη που στο 6100 που ειχα παλιοτερα ηδη ειχαν την αλλη υποδοχη και οχι το καρφακι ..Τελος κατι αλλο που με ενοχλησε στο κινητο αυτο ηταν οι ρυθμισεις και τα χρωματα της οθονης.το ειχα 3 χρονια και δεν ειχα δει αλλο κινητο και νομιζα οτι ειναι οκ.μετα ομως που πηρα το samsung D600 ειδα και καταλαβα τι σημαινει οθονη και ζωντανα χρωματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.