binary_dreamer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Έχω έναν AMD ATHLON XP 3000+ με ASUS A7V600-X motherboard. Το μηχάνημα δουλευε μια χαρα, αλλα αυτες τις μερες με τα black out τις ΔΕΗ έγινε η στραβή. κάποια στιγμή που ήταν αναμένο, κόπηκε το ρεύμα. όταν το ρεύμα ήρθε προσπάθησα να το ανάψω, αλλά δυστηχώς. όταν πατάω το κουμπί της εκκίνησης, δείχνει ότι ξεκινάει (ανεμιστήρες, λαμπάκια) αλλά δεν κάνει το κλασσικό μπιπ ότι όλα καλά και μετά σβήνει. η όλη διαδικασία κρατάει για 5-6 δευτερόλεπτα. ξέρει κανείς να με βοηθήσει? είναι επείγον.
kosmasgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μπορεί να χτύπησε οτιδήποτε. ακομα και ο σκληρός δίσκος.Πιθανότερο είναι πιστεύω η μητρική σου κάρτα. Πήγαινε σε κάποιον τεχνικό να το δεί και αγόρασε και ένα UPS μετά.
@zouve@ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 opos katalavaineis kai esi o idios kati egine me to blackout isos kati na kaike pigaineto se kanena katastima na sou pei kapoios mastoras...............
binary_dreamer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 η μητρική έχει ένα λαμπάκι τροφοδοσίας. όταν όλα είναι σωστά είναι πράσινο. όταν κάτι πάει λάθος, τότε γίνεται κίτρινο ή πορτοκαλί ανάλογα. και εγώ πιστέυω ότι είναι το τροφοδοτικό. καμιά άλλη ιδέα?
clio1400 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Κοιτα η διαδικασια ειναι γνωστη. Αφηνεις το τροφοδοτικο μονο με την μητρικη πανω και βλεπεις εαν λειτουργει κανονικα. Εαν ναι τοτε βαζεις ενα ενα (μνημες-σκληρους-καρτες-drives) και βλεπεις ποτε χτυπαει το μηχανημα. Εαν οχι ειναι μαλλον τροφοδοτικο (αφου σου δινει ρευμα η μητρικη για λιγα sec απο οτι λες). Υπομονη θελει και .....κουραγιο
Stratosss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Pantws se ena gnwsto mou kophke to reyma kai kaike i karta grafikwn.Pezei kai ayto.
hexadecimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Στο post βλεπεις το υλικο του PC??? Αν οχι μπες στο BIOS και εμφανισε ολες τις συσκευες σου...Σωσε και επαννεκινηση
binary_dreamer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 δεν φτάνει καν στο post της εκκίνησης.
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Αν έχεις 2 μνήμες άσε την μια επάνω και κανε δοκιμές. Γενικά άσε ότι είναι απαραίτητο επάνω και δες τι γίνετε. Βρες και καμία κάρτα γραφικών και δοκιμασε. Βασικά για τροφοδοτικό το κοβω εγώ. Συνηθως είναι τα μεγαλύτερα θύματα της ΔΕΗ. Ειδικά αμα είναι μούφεσ.
kastom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 το τροφοδοτικο ειναι κατα πασα πιθανοτητα το οποιο δεν σου δινει καποια απο τισ τασης που χρειαζονται για να λειτουργισει το pc
binary_dreamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 τελικά άλλαξα τροφοδοτικό και ειμαι ΟΚ. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.