Προς το περιεχόμενο

P910i KAI FIRMWARE

skkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mipos kserei kapoios pou tha kano download to logismiko tou 910 gia na sideete me to pc?? exasa to cd o axristos kai tora meta to update ta exasa olaaaaaaaaaa PLZ sosteme!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγω θα σου έλεγα να στείλεις ένα email στην ericsson με το πρόβλημά σου και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν! Αλλιώς ψάξε σε κάποιο peer to peer όπως το emule και όλο και κάποιος θα το έχει κάνει upload,δεν ξέρω όμως αν βρείς την ελληνική έκδοση!Δοκίμασε το πρώτο καλύτερα!

Παρεπιμπτώντος μήπως ξέρεις τις ταχύτητες του επεξεργαστή του p910i γιατί έχω και εγώ το ίδιο κινητό και θέλω να του περάσω τα windows mobile...

Δημοσ.
Εγω θα σου έλεγα να στείλεις ένα email στην ericsson με το πρόβλημά σου και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν! Αλλιώς ψάξε σε κάποιο peer to peer όπως το emule και όλο και κάποιος θα το έχει κάνει upload' date='δεν ξέρω όμως αν βρείς την ελληνική έκδοση!Δοκίμασε το πρώτο καλύτερα!

Παρεπιμπτώντος μήπως ξέρεις τις ταχύτητες του επεξεργαστή του p910i γιατί έχω και εγώ το ίδιο κινητό και θέλω να του περάσω τα windows mobile...[/quote']

to P910i einai smartphone kai oxi pocketPc opote den mporeis na peraseis epano win giati doulevei me synbian texnologia kati akousa oti to P990 tha einai me epeksergasti

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι smartphone και σε πολλά smartphone μπαίνουν τα win απλά είναι θέμα επεξεργαστή βρήκα τελικά ότι ο επεξεργαστής είναι στα 156mhz αλλά δεν βρίσκω τα windows mobile τί επεξεργαστή χρειάζονται! Για να καταλάβεις εγώ θέλω να κάνω format στα symbian που έχει μέσα (έχω βρεί το πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω) και να του περάσω τα win!

Δημοσ.

Εγω ξερα οτι το μοτορολα α1000 που γοραει το ιδιο λειτουργικο με αυτο καταφεραν να τυ περασουν λινουξ αλλα παραθυρα πρωτη φορα το ακουω

Δημοσ.
Το ξέρω ότι είναι smartphone και σε πολλά smartphone μπαίνουν τα win απλά είναι θέμα επεξεργαστή βρήκα τελικά ότι ο επεξεργαστής είναι στα 156mhz αλλά δεν βρίσκω τα windows mobile τί επεξεργαστή χρειάζονται! Για να καταλάβεις εγώ θέλω να κάνω format στα symbian που έχει μέσα (έχω βρεί το πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω) και να του περάσω τα win!

sostos to thelo kai ego to programa afto!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.

Δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά μπορώ να σου πώ πως λέγεται. Αύριο η μεθάυριο θα σου πώ σίγουρα που θα δώ το παιδί που θα μου το δώσει! ακόμα ψάχνω τι επεξεργαστή χρειάζονται τα windows μήπως έχεις καμιά ιδέα; Όσα κινητά έχω δεί όλα έχουν 200mhz και πάνω και φοβάμαι ότι θα φάω καμιά ξενέρα!!!!Αν μάθεις πές μου!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξενέρα τελικά δεν μπαίνουν τα windows στο κινητο, προαπαιτεί 200mhz επεξεργαστή οπότε και το πρόγραμμα δεν το κατεβάσαμε! αν έχεις κάτι άλλο εδώ είμαστε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...