Προς το περιεχόμενο

Αγορα PS2

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!!

έχω ψηθει τον τελευταιο καιρο να αγορασω 1 καινουρια κονσολα PS2.

θα ηθελα να μου πειτε κανα site στο διαδικτυο οπου να δω καμια προσφορα για να το αγορασω!!! Φανταομαι οτι στο εξωτερικο εχουν καλυτερες προσφορες , εκτος αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο!!!

Δημοσ.
Καλησπερα σας!!!

έχω ψηθει τον τελευταιο καιρο να αγορασω 1 καινουρια κονσολα PS2.

θα ηθελα να μου πειτε κανα site στο διαδικτυο οπου να δω καμια προσφορα για να το αγορασω!!! Φανταομαι οτι στο εξωτερικο εχουν καλυτερες προσφορες ' date=' εκτος αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο!!![/quote']

An boreis kai vreis PS2 konsola OXI slim , dld to xontro to PS2 parto.;.......alliws einai petamena lefta to slim den boreis na tou kaneis polla pramata...

Δημοσ.
εγω παντως εχω ακουσει οτι κυκλοφορουν παμπολοι απατεωνες εκει για αυτο παω μονο ebay!

Όπου όλοι είναι έντιμοι βιοπαλαιστές :mrgreen:

Με λίγη προσοχή στο τι αγοράζετε και στο αν ο πωλητής έχει πολλές θετικές κριτικές δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.

επειδη και στο ebay υπαρχουν πολλοι απατεωνες αγοραζω απο power sellers με 5000+ ή απο sellers που εχουν paypal με ασπιδα και μονο 2 φορες πηγε κατι στραβα και εκει πηρα απο το paypal πληρη αποζημιωση!!

Δημοσ.

off topic.

Στο fleamarket έχω αγοράσει πάνω από 20 πράγματα και έχω πουλήσει καμια δεκαριά.

Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα σε μια περίπτωση με ενημέρωσε ο πωλητής ότι αυτό που είχα αγοράσει απέκτησε κάποιο ελάττωμα, και με ρώτησε αν το ήθελα ακόμα πριν το στείλει.

Δημοσ.

ti na sas pw egw pote den exw agorasei apo to fleamarket mias kai eimoun uk, alla eimai registered kanonika, ayto pou me ekneyrise htan to spam sto mail mou apo kapoious dysaresthmenous xrhstes kai kala pou protimhsan telika ena allo site dhmoprasiwn dld poso xamhla?

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω το e-mail που μου ειχαν στειλει με την καταγγελεια για το fleamartket , αλλα μαλλον το εχω σβησει. Εν ολοιγοις ελεγε οτι ειναι μεγαλοι απατεωνες αυτοι που το εχουν!!!!να διευλρινησω εδω οτι δεν μιλαγε για τον απλο κοσμο που εκανε αγοραπωλεισιες.

Φοβερη η προσφορα με το adsl!!!!! το θεμα τωρα ειναι να βρω αγοραστη!!!! :)

Δημοσ.

lol nai kai kala to estelne enas nikos kai elege ouaou apatewnes tous zhthsa apodei3h gia mia agora kai den mou edwsan giati einai sthn amerikh h edra ths etaireias kai phga sto tade site pou einai entimoi kai exoun edra thn elada..... egw na sou pw thn alh8eia sto tade site den prokeite na 3anampw(an kai eimai registered) mono kai mono gi ayto to spam email

Δημοσ.

Ναι γι αυτο το mail μιλαω. Αλλά να σου πω κατι? εστω και 1 στο εκατοιμυριο να ειναι αληθεια δεν προκειται να ξαναμπω. Για τους δικους μου λογους. Προτιμω e-bay!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...