Προς το περιεχόμενο

Ποιο RPG μου προτείνετε?

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

mou aresei pantws pou eipe na anaferoume RPG pou na akolou8oun oso pio pista ginetai to DnD kai tous kanones tou kai arketoi lene Diablo Final Fantasy Dungeon Siege ktlp...rofl...dld an den elege gia DnD ti 8a proteinan? :P

tespa merika apo ta games me DnD rules pou mporw na 8ymh8w einai ta Icewind Dale, Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Knights of the Old Republic Pool of Radiance kai to ypertato Planescape Torment...(kai ta expansions-sequels tous asfalws)

a3ia anaforas epishs einai ta Fallout ta opoia omws den vasizontai stous kanones tou DnD...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά είμαστε λιγάκι εκτός θέματος πια (δείτε το Post μου #50), βασικά φταίω και εγώ που συνέχισα να postarw στο ίδιο θέμα (θα έπρεπε να είχα ανοίξει καινούργιο......)

No offence!

Δημοσ.
Επιτέλους διάβασα και μία σωστή άποψη εδώ μέσα!

Αν θέλετε να παίξετε πραγματικό rpg όμως να παίξετε Dungeons and Dragons που όχι δεν είναι παιχνίδι στον υπολογιστή όπως νομίζουν μερικοί εδώ μέσα. Εγγυημένα το D'n'D θα το ευχαριστηθείτε περισότερο από οποιοδήποτε pc game. :wink:

Και D&D παίζω μόνο που μαζευόμαστε 1 φορά την εβδομάδα και αυτό από οκτώβρη μέχρι μάη.....οπότε το καλοκαίρι υποφέρω (ε, θέλω την δόση μου όπως και να το κάνουμε), να πω (και συνεχίζω να Postarw εδώ αν και είπαμε παρπάνω ότι μάλλον δεν θα έπρεπε) άμα πάρω 1 router εγκαταστήσουμε όλοι της παρέας το NWN γίνεται να παίζουμε με τους φορητούς σαν ομάδα όλοι μαζί? (χωρίς σύνδεση ιντερνετ, μόνο με εσωτερικό δίκτυο....τι λέτε?)

Δημοσ.

@DhZou Σε έκοψα από την φάτσα σου ότι είσαι καμμένος RPGας :-)

@Thresh Αυτό γίνετε μια ζωή λες παιχνίδι true RPG κ το μυαλό πάει κατευθείαν στα FF κ Diablo, Dungeon Siege κ τα ρέστα, ε δεν γίνετε αυτό το πράμα RPG=role playing game υποδύομαι 1 χαρακτήρα κ τον φτιάχνω όπως γουστάρω κ μιλάω με τους NPC ανάλογα το τι είμαι κ τι υποδύομαι...

Δημοσ.
@DhZou Σε έκοψα από την φάτσα σου ότι είσαι καμμένος RPGας :-)

@Thresh Αυτό γίνετε μια ζωή λες παιχνίδι true RPG κ το μυαλό πάει κατευθείαν στα FF κ Diablo, Dungeon Siege κ τα ρέστα, ε δεν γίνετε αυτό το πράμα RPG=role playing game υποδύομαι 1 χαρακτήρα κ τον φτιάχνω όπως γουστάρω κ μιλάω με τους NPC ανάλογα το τι είμαι κ τι υποδύομαι...

Εντάξει δεν είμαι και καμμένος, λόγω άλλων υποχρεώσεων και καταστάσεων δεν παίζω πολύ. Προσπαθώ όμως... :)

Τώρα ξεκίνησα ενα html rpg me vampires και werewolves πολύ πλάκα μπείτε στο link της υπογραφής μου να δείτε :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...