Προς το περιεχόμενο

Ποιο RPG μου προτείνετε?

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρυά από Dungeon Siege...έχουν τόσο βάθος σε επίπεδο rpg δράσης όσο κι η Μιμή Ντενίση σε καλλιτεχνική αξία. Εκτός φυσικά κι αν rpg για σένα σημαίνει "χτυπάω...προχωράω...ξαναχτυπάω...προχωράω...ματαξαναχτυπάω...προχωράω..." κι όλο αυτό ως μια επαναληπτική διαδικασία στο διηνεκές.

Απίστευτη ανία...άσε που θα σε πιάσει και τενοντίτιδα από το συνεχές click από τους εκατομμύρια εχθρούς που προκύπτουν σε κάθε 10 μέτρα.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μακρυά από Dungeon Siege...έχουν τόσο βάθος σε επίπεδο rpg δράσης όσο κι η Μιμή Ντενίση σε καλλιτεχνική αξία. Εκτός φυσικά κι αν rpg για σένα σημαίνει "χτυπάω...προχωράω...ξαναχτυπάω...προχωράω...ματαξαναχτυπάω...προχωράω..." κι όλο αυτό ως μια επαναληπτική διαδικασία στο διηνεκές.

Απίστευτη ανία...άσε που θα σε πιάσει και τενοντίτιδα από το συνεχές click από τους εκατομμύρια εχθρούς που προκύπτουν σε κάθε 10 μέτρα.

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει καλύτερα στο Counter Strike... tongue.gif

Δημοσ.

okz, Για καλή μου τύχη το παιχνιδάκι το βρήκα στην πλατινένια έκδοση (αυτή μαζί με τις expansion) στα 39 euro....έπαιξα κάνα 5ωρο και τρέχει μια χαρά στον laptop....και τώρα περνάμε στις ερωτήσεις κρίσεως:

1. Αν υποθέσουμε ότι παίζω με έναν μάγο και ο συνοδός μου σκοτωθεί στην μάχη, χάνω XP? (όχι γιατι εμένα μου πέθανε αλλά δεν έχασα XP και τον ξανακάλεσα αμέσως και στο εγχειρίδιο δεν γράφει τιποτα σχετικά....)

2. Εγκάτεστησα μόνο το βασιπό παιχνίδι και ξεκίνησα να παίζω, ο χαρακτήρας μου μεταφέρεται μετά στα διάφορα expansions ή θα έπρεπε να είχα εγκαταστήσει όλα τα expansions από την αρχή?

Thanx!

Δημοσ.
Ευχαριστώ όλους σας.....απο βδομάδα θα δω τι μπορώ να βρω (γιατί το baldur's gate νομίζω είναι λιγάκι παλιό) και πια από αυτά που προτείνεται είναι σε κυκλοφορία....αν όχι θα πάω για το neverwinter (μιας και είχα δει ότι κυκλοφορεί μια συλλεκτική έκδοση μαζί με τα expansion) και μετά θα τα ξαναπούμε! :)

Για το oblivion έχω κάποιες αμφιβολίες (και μόνο ότι είμαστε στο IV κάτι μου κάνει....θα προτιμήσω να ξεκινήσω κάτι από την αρχή) αν και θα δω μήπως βρω πουθενά ένα demo για να το Testάρω και να δω πως είναι....

Το diablo II είναι της activision αν δεν κάνω λάθος? Αν θυμάμαμαι καλά είχε ένα trailer του σε ενα από τα cd του Zork nemesis....:)

Anyway' date=' ευχαριστώ όλους σας!

PS. περιμένει κανείς άλλος το Gothic 3 από σεπτέμβρη? :)[/quote']

Λοιπον τα ElderScrolls οπως και το GothicII ειναι 1st person action/hack'n slash

rpg.Ενω το NWN ειναι εντελως διαφορετικο 3d person view και ποιο "καθαρο" rpg.Τωρα οντως ειναι η καλυτερη επιλογη αυτην την στιγμη αφου δεν παλιωσει τοσο ωστε να μην το παιξεις λογο γραφικων ηχου κλπ.

Επισης και τα 2 original expansion του θα σε κρατησουν απασχολημενο καιρο,ενω παιζουν και απειρα mods.

Οσο για το DiabloII οσο rpg ειναι τα Warcraft και Starcraft αλλο τοσο ειναι και αυτο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. Αν υποθέσουμε ότι παίζω με έναν μάγο και ο συνοδός μου σκοτωθεί στην μάχη' date=' χάνω XP? (όχι γιατι εμένα μου πέθανε αλλά δεν έχασα XP και τον ξανακάλεσα αμέσως και στο εγχειρίδιο δεν γράφει τιποτα σχετικά....)

[/quote']

1).Οχι απ'οσο θυμαμαι δεν υπαρχει τροπος να χασεις xp σε ολο το game.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Φαντάζομαι το είπες για αστείο κ μάλιστα για χοντρό αστείο μέκανες κ πέθανα από τα γέλια βραδυνιάτικα... :-)

bgeorgalas NwN (3rd edition) κ ΒG2 (2nd edition) κ μετά από αρκετό καιρό όπως προείπαν τα παιδιά πες μας τις εντυπώσεις σου.

Πάντως χαίρομαι που υπάρχει ξανά ενδιαφέρον κ στα RPG, νόμιζα ότι ο κόσμος τα έχει ξεχάσει κ ασχολιόταν μόνο με FPS.

ε, να σας πω και κάτι, εγώ το NWN και όλα τα official expansions τα τελείωσα.....ε και τώρα τι?

πλάκα κάνω....λοίπον το παιχνιδάκι το τελείωσα πρόσφατα και να σας πω το κρίμα μου (ή τα κρίματα μου) το απόλαυσα αν και θα ήθελα να κρατήσει λίγο περισσότερο....επίσης να προσθέσω ότι το orginal μου φάνηκε πολύ καλύτερο από τις expansion....Anyway (review θα έχει κάνει κάποιος και παλίοτερα), ξέρετε κανένα καλό module για να κατεβάσω και να παιξώ τώρα....?

εδώ: http://nwvault.ign.com/View.php?view=Modules.List

υπάρχουν άπειρα για δωρεάν κατέβασμα, απλά αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο που έχει ήδη παίξει (ή που ήταν αρκετά πορωμενός για να φτιάξει το δικό του) ας το πει ή ας σιωπήσει για πάντα (μέχρι να βγει το nwm 2 δηλαδή)

Thanx guys!

PS. τελικά px χάνεις.....

Δημοσ.

Xμ χαίρομαι που γούσταρες τα ΝwN series τώρα από mods δύσκολο να σου προτείνω κάτι διότι είναι άπειρα, παρόλαυτα θα σου πω τα αγαπημένα μου An Ancient Heart, Dreamcatcher series, Aielund Saga, Amulet of Zeran, Honor Among Thieves κ φυσικά το Diablo ααα κ κάπου υπάρχει να αντιμετωπίσεις την Lolth σαν χαρακτήρα χεχε...

Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις το cep: community expansion pack το οποίο περιέχει καινούρια items, τερατάκια κ διαφορετικά graphic details σε αντικείμενα κτλ... μερικά modules το προαπαιτούν

Δημοσ.

Με βάση τα πρότυπα D&D εγώ σου προτίνω την σειρά Icewind Dale (πλέον κυκλοφορει σε πακέτο 1ο μερος +expantion & 2ο μέρος σε πολύ χαμηλή τιμή)

φυσικά αντίστοιχο πακέτο έχει βγει και για το Baldur's Gate, με όλα τα παιχνίδια μέσα και σε τιμή 15euro αν είδα καλά.

Φυσικά τα παραπάνω αν και εθιστικά γιατί δουλεύουν με την ίδια μηχανή παιχνιδιού και είναι ότι πιο κοντά σε real D&D.

Τα παραπάνω είναι σε τρίτο πρόσωπο.

Εγώ αυτή την στιγμή παίζω το Elder Scrolls: Oblivion το οποίο είναι πρώτου προσώπου, αλλά και αυτό είναι αρκετά κοντά στα πρότυπα D&D, αν και ο τρόπος που παίρνεις τα lvl είναι λίγο διαφορετικός από εκείνο του D&D.

Για RPG τύπου DIABLO φυσικά θα σου προτίνω το Diablio II καθότι είναι άκρως εθιστικό, παρόλο που δεν ακολουθεί επίσης πιστά τα πρότυτα του D&D. Όμως σίγουρα θα σου αρέσει. Και στην ίδια κατηγορία μπορείς να παίξεις και το Sacred που αυτό το μήνα δίνεται δωρεάν με κάποιο περιοδικό υπολογιστών (το Sacred Plus συγκεκριμένα).

Από εκεί και πέρα το Dungeon Siege 2 είναι επίσης σούπερ και τώρα βγήκε και το νέο expansion.

Αλλά εγώ πραγματικά καθότι παίζω real D&D είχα κολήσει με το Icewind Dale.

Τώρα είμαστε εν αναμονή του Neverwinter Nights 2

Δημοσ.
ego tha sou elega Oblivion alla diskolo to vlepo na trexei ston forito

έχω το ίδιο laptop και τρέχει μία χαρούλα και χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Φιλε μου 3 ειναι τα κλασικα rpg που πρεπει να παιξεις:

Morrowind

Baldur's gate

DIABLO

Αν θες κατι πιο καινουριο προτιμησε Oblivion και οπωσδηποτε το Titan Quest

Δημοσ.

Imho Oli i seira tou Baldur's kai eidika to Baldur's Gate : Shadows of Amn mazi me to Throne of Bhaal einai to korifeo RPG pou exei bgei..San story line pistebw xalara to kalytero apo ola, kai oi dynatotes pou exeis mesa sto paixnidi apires...tora gia pio hardcore Role Playing tha protina an kai palio to Planescape : Torment. To diablo kai ta synafi an kai diaskedastika den exoun kamia sxesi me role playing mia kai einai apla hack and slash

Δημοσ.
Imho Oli i seira tou Baldur's kai eidika to Baldur's Gate : Shadows of Amn mazi me to Throne of Bhaal einai to korifeo RPG pou exei bgei..San story line pistebw xalara to kalytero apo ola, kai oi dynatotes pou exeis mesa sto paixnidi apires...tora gia pio hardcore Role Playing tha protina an kai palio to Planescape : Torment. To diablo kai ta synafi an kai diaskedastika den exoun kamia sxesi me role playing mia kai einai apla hack and slash

Επιτέλους η δικαίωση! Είσαι από τα λίγα άτομα εδώ μέσα που να λένε αυτά τα πράματα...

Δημοσ.

Επιτέλους διάβασα και μία σωστή άποψη εδώ μέσα!

Αν θέλετε να παίξετε πραγματικό rpg όμως να παίξετε Dungeons and Dragons που όχι δεν είναι παιχνίδι στον υπολογιστή όπως νομίζουν μερικοί εδώ μέσα. Εγγυημένα το D'n'D θα το ευχαριστηθείτε περισότερο από οποιοδήποτε pc game. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...