bgeorgalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΑΑ...Ναι! Απο τα demos δεν καταλαβενεις την ανταποκριση του Pc σου....Οσο για το D&D δεν γνωριζω για τα γραφικα του Οι απαιτήσεις του NWN : http://nwn.bioware.com/about/requirements.html εν νομίζω να έχω πρόβλημα....έτσι δεν είναι?
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 παντως εμενα το neverwinter nights το πρωτο δεν μου αρεσε καθολου! μονο ενα μισαωρο εμεινε στον υπολογιστη μου.. ουπς!! λαθος. το Neverwinter Nights δεν το εχω παιξει ποτε μου.. αλλα πρεπει να ειναι πολυ μαματο παιχνιδι!! για το Icewind Tale ηθελα να πω.. ειναι πολυ μαπα!
DOMINUS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αφου εισαι με εξωτερικη ειναι καλυτερα... -Μην μπερδευαισε οσο για rise of nations & gothic 2 (δεν ειναι full γραφικα) Tεχνικα παντως σε πληροφορω πως τα laptops γενικοτερα δεν κατασκευαστικαν για Consumers(τουλαχιστον για τα σκληρα)... Τωρα για το ΝeverWinter Nights αυτα που ειδες στο Link ειναι τα requirement για πανε να δεις τα recomended & συγκρηναι Δεν μπορω να σου στα σιγουρα αλλα θα την δεις την ανταποκρισει στην πορεια παιζοντας(συνηθως εαν υπαρχει προβλημα το pc κανει restart μονο του)
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 παιδες αυτο το D&D τι ειναι; και τι κανονες με ζαρια λετε; διαφερει παρα πολυ απο το Diablo; θα μου φαινει περιεργο;
DOMINUS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 παιδες αυτο το D&D τι ειναι; και τι κανονες με ζαρια λετε; διαφερει παρα πολυ απο το Diablo; θα μου φαινει περιεργο; Oχι ρε!!! Dungeon & Dragons Rpg με ολοκληρες σειρες απο Add-on
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 για single player καλο ειναι; ειναι πολυ παλιο; απο γραφικα χειροτερα του Diablo II ;
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Αφου εισαι με εξωτερικη ειναι καλυτερα...-Μην μπερδευαισε οσο για rise of nations & gothic 2 (δεν ειναι full γραφικα) Tεχνικα παντως σε πληροφορω πως τα laptops γενικοτερα δεν κατασκευαστικαν για Consumers(τουλαχιστον για τα σκληρα)... Τωρα για το ΝeverWinter Nights αυτα που ειδες στο Link ειναι τα requirement για πανε να δεις τα recomended & συγκρηναι Δεν μπορω να σου στα σιγουρα αλλα θα την δεις την ανταποκρισει στην πορεια παιζοντας(συνηθως εαν υπαρχει προβλημα το pc κανει restart μονο του) Κοίτα, για τα laptops έχω τελίως διαφορεική εμπειρία. Έχω έναν Aspire 1714SMI και έναν Amilo 4438. Καί τους δύο τους έχω ξεσκίσει στο gaming. Ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο δε Aspire έχει κλείσει δύομιση ολόκληρα χρόνια που είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν έχει κλείσει ποτέ του. Κανένα πρόβλημα ουδέποτε με κανένα από τα δύο. Τέλος, το Neverwinter Nights, το έλιωσα στον Aspire, ο οποίος έχει μιά ταπεινή Geforce5700. Και έπαιζε τέλεια. Το παιχνίδι δεν έχει καθόλου υψηλές για την εποχή μας απαιτήσεις. Θα παίζει τέλεια στο 99% των σύχρονων συστημάτων.
DOMINUS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ποσα θες να μας τρελανεις!!Τωρα ειναι σαν να μου λες το ασπρο μαυρο φιλαρακι.... -Ας μιλαμε ωριμα και με απολυτη ειλικρινεια χωρις υπερβολες & σαλτσες οσο αφορα "της εμπειρειες μας".....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ποσα θες να μας τρελανεις!!Τωρα ειναι σαν να μου λες το ασπρο μαυρο φιλαρακι....-Ας μιλαμε ωριμα και με απολυτη ειλικρινεια χωρις υπερβολες & σαλτσες οσο αφορα "της εμπειρειες μας".....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μπα' date=' δεν θα το έλεγα υπερβολή. Αντίθετα βρίσκω υπερβολικό τον δικό σου τρόπο. Πρώτα από όλα, ήμουν τεχνικός υπολογιστών 4 χρόνια και έτσι γνωρίζω ολίγον κάτι τις. Δεύτερον, αυτά που λές ότι τα laptops δεν είναι για consumers, ίσως να ίσχυαν πρίν από καμιά δεκαετία, μιάς και τα περισσότερα "γομάρια" laptop που κυκλοφορούν τώρα, αποτελούν desktop replacements. Τρίτον, όλα τα καλά και ακριβά laptops που κυκλοφορούν τώρα υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις ακόμα και των hardcore gamers. Και τέταρτον και τελευταίον, αυτή τη στιγμή γράφω στον Aspire 1714SMI, ο οποίος δεν έχει κλείσει εδώ και 2 χρονάκια. Τον χρησιμοποιώ για συνεχή downloads από το νετ, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει. Επίσης αποτελεί το media center του σπιτιού μου. Είναι μονίμως συνδεδεμένος με την TV και αποτελεί το DVD player μου, το στερεωφωνικό μου κλ κλ. Το βραδάκι επιλέγω τί θα κατεβάσω από το νέτ. Το πρωί φεύγω δουλειά και το απογευματάκι γυρνάω να δώ τί κατέβηκε, να επιλέξω νέα downloads κλ κλ και ο κύκλος συνεχίζεται. Πρίν η Geforce5700 φάει τα ψωμιά της όσον αφορά τα νέα games, όλο το βαρύ gaming έγινε σε αυτόν τον υπολογιστή. Neverwinter Nights, Gothic2, FEAR, DOOM3, HL2 κλ κλ κλ τερματίστηκαν σε αυτόν εδώ τον υπολογιστή. Ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με τον Aspire, τον Αmilo ή και τα παλαιότερα laptops που είχα. Αλλά το να λές ότι τα σύχρονα laptops δεν κάνουν για βαρύ gaming, λυπάμαι, αλλά αυτή η δήλωση είναι μεγάλη πατάτα. Όσο για τα AMILO και το περιβόητο lagging που κάνουνε, αυτό δεν έχει καμία σχέση με παιχνίδια, ή επεξεργαστικό φόρτο ή οτιδήποτε άλλο. Είναι καθαρά σχεδιαστικό λάθος στη motherboard και σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζει το σύνολο των laptops που υπάρχουν στην αγορά. Οπότε να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλάμε, έτσι? Edit: Και για του λόγου του αληθές, πιάσε και αυτό το πόστ Το έγραψα στις 4/9/2005, όταν ο Aspire έκλεισε 1 χρόνο συνεχώμενης λειτουργίας. Μετά από μιά μέρα ένα φανάκι του πέθανε και το άλλαξα. Αυτή ήταν και η μόνη απώλεια που είχα ποτέ. Βλέπω είχα υπολογίσει και τις ώρες συνεχώμενους λειτουργίας: 8600-8700 ώρες. Φυσικά τώρα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Αλλά έχεις δίκιο. Υπερέβαλα. Δεν είναι δυόμιση χρόνια. Είναι 2. Αλλά κάπου έχασα το λογαριασμό.
DarkKnight Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ουπς!! λαθος. το Neverwinter Nights δεν το εχω παιξει ποτε μου.. αλλα πρεπει να ειναι πολυ μαματο παιχνιδι!! για το Icewind Tale ηθελα να πω.. ειναι πολυ μαπα! Έλα βρε το Icewind Dale είναι 1 ωραίος μονόδρομος με πολύ πετσόκομα κ ωραία ιστορία
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 παλαιολιθικο μου φανηκε πριν περιπου 2 χρονια που το ειχα εγκαταστησει για μιση ωρα.. φαντασου τωρα πως θα μου φανει.. θυμαμαι με χαλουσε ο τροπος που χτυπουσα τα τερατα ή δεν ηξερα πως τα βαρας.. ή ημουν πολυ αρχαριος τοτε ή δεν ξερω τι αλλο συνεβη.
bgeorgalas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Αφου εισαι με εξωτερικη ειναι καλυτερα...-Μην μπερδευαισε οσο για rise of nations & gothic 2 (δεν ειναι full γραφικα) Tεχνικα παντως σε πληροφορω πως τα laptops γενικοτερα δεν κατασκευαστικαν για Consumers(τουλαχιστον για τα σκληρα)... Τωρα για το ΝeverWinter Nights αυτα που ειδες στο Link ειναι τα requirement για πανε να δεις τα recomended & συγκρηναι Δεν μπορω να σου στα σιγουρα αλλα θα την δεις την ανταποκρισει στην πορεια παιζοντας(συνηθως εαν υπαρχει προβλημα το pc κανει restart μονο του) στο link έχει και τα συνιστώμενα....συνοψίζοντας: Required Recommended (για XP): Pentium® III 800 MHz or AthlonTM 800 MHz RAM (Windows 2000/XP) 256 MB NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon και το δικό μου σύστημα: Amd 64, 2.6Ghz Ram 1Gb Ati X700 128mb (512 με hypermemory) ε άμα είναι να έχει πρόβλημα καλύτερα να τον πετάξω απο τώρα..... Dominus δεν διαφωνούμε ότι τα laptop έχουν χαμηλότερες επιδόσεις από τα αντίστοιχα desktop, ότι ζεσταίνονται περισσότερο και συνεπώς καταπονούνται περισσότερο κτλ. κτλ.....οφείλεις όμως να παραδεχτείς ότι το ΝWN δεν είναι καθόλου βαρύ για το σύστημα μου....(ελπίζω να μην αρχίσω τα post για προβλήματα σε laptop σε λίγο....) το ζήτημα της μπαταρίας που θίχτηκε είναι ανεξάρτητο από το αν παίζεις παιχνίδια ή τον χρησιμοποιείς για να ακούς μουσική.....με δεδομένο ότι θα παίζει παιχνίδια υπάρχει κάποια πρόταση για να επιμυκήνω την ζωή του? (π.χ. μια βάση με ανεμιστηράκια που ρίχνει την θερμοκρασία και ζορίζεται λιγότερο?)
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 στο link έχει και τα συνιστώμενα....συνοψίζοντας: Required Recommended (για XP): Pentium® III 800 MHz or AthlonTM 800 MHz RAM (Windows 2000/XP) 256 MB NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon και το δικό μου σύστημα: Amd 64' date=' 2.6Ghz Ram 1Gb Ati X700 128mb (512 με hypermemory) ε άμα είναι να έχει πρόβλημα καλύτερα να τον πετάξω απο τώρα..... Dominus δεν διαφωνούμε ότι τα laptop έχουν χαμηλότερες επιδόσεις από τα αντίστοιχα desktop, ότι ζεσταίνονται περισσότερο και συνεπώς καταπονούνται περισσότερο κτλ. κτλ.....οφείλεις όμως να παραδεχτείς ότι το ΝWN δεν είναι καθόλου βαρύ για το σύστημα μου....(ελπίζω να μην αρχίσω τα post για προβλήματα σε laptop σε λίγο....) το ζήτημα της μπαταρίας που θίχτηκε είναι ανεξάρτητο από το αν παίζεις παιχνίδια ή τον χρησιμοποιείς για να ακούς μουσική.....με δεδομένο ότι θα παίζει παιχνίδια υπάρχει κάποια πρόταση για να επιμυκήνω την ζωή του? (π.χ. μια βάση με ανεμιστηράκια που ρίχνει την θερμοκρασία και ζορίζεται λιγότερο?)[/quote'] To ΝWN θα σου παίζει απλώς τέλεια. Ούτε να το σκέφτεσαι για τις απαιτήσεις. Από κεί και πέρα, αν ενδιαφέρεσαι για τυχόν οτιδήποτε προκύψει με το laptop σου, από προβλήματα με προγράμματα, για drivers και τεχνική υποστήριξη κοίτα εδώ Θα βρείς πολλά άτομα που έχουν το ίδιο laptop με σένα και θα μπορείς να δείς τις εμπειρίες και τις λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Και καλό παιχνίδι
bgeorgalas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Thanx panther! όσο για το 'καλό παιχνίδι' θα πρέπει πρώτα να το βρώ....(το βρήκα ήδη σε μαγαζιά online αλλά θα προτιμούσα να το πάρω από κάποιο normal μαγαζί....) άντε και απο δευτέρα (που ελπίζω να το έχω βρει) θα σας πω εντυπώσεις! σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.....
bgeorgalas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 για single player καλο ειναι; ειναι πολυ παλιο; απο γραφικα χειροτερα του Diablo II ; Luxx μπες στο site της Αταρι ή της Bioware για να δείς screnshots και na κατέβασεiς το demo....εμένα εν μου φαίνεται άσκημο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.