Προς το περιεχόμενο

Ποιο RPG μου προτείνετε?

bgeorgalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epidi eimai pio trelos apo olous sas :P egw sou protinw Diablo 1(to kserw eimai romantikos) mporei na einai 10 xronia game peripou alla einai oti prepei gia na ksekniseis. Prin 6 xronia epeza battle.net kai gia 3 meres aypnos.... gia tetia porosh milame!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά τα Diablo δεν λέω, τα έχω τερματίσει, αλλα χρόνια πρίν. Προ΄τείνω Neverwinter Nights, Fable: The Lost Chapters

Δημοσ.
Καλά τα Diablo δεν λέω, τα έχω τερματίσει, αλλα χρόνια πρίν. Προ΄τείνω Neverwinter Nights, Fable: The Lost Chapters

Το παραπάνω που προτείνεις τι ακριβώς είναι (exopansion? NWN 2?)? εγώ είχα στο μυαλό μου αυτό:

http://www.play.com/Games/PC/RT1/3-/184465/Neverwinter_Nights_Deluxe_Edition/Product.html

Δημοσ.

Το NWN 2 δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα. Εννοώ το NWN και ότι σχετικό expansion υπάρχει. Επίσης να πω οτι μου άρεσε το Knights of the Old Republic, μου φάνηκε μεγάλο σαν παιχνίδι

Δημοσ.
Ευχαριστώ όλους σας.....απο βδομάδα θα δω τι μπορώ να βρω (γιατί το baldur's gate νομίζω είναι λιγάκι παλιό) και πια από αυτά που προτείνεται είναι σε κυκλοφορία....αν όχι θα πάω για το neverwinter (μιας και είχα δει ότι κυκλοφορεί μια συλλεκτική έκδοση μαζί με τα expansion) και μετά θα τα ξαναπούμε! :)

Για το oblivion έχω κάποιες αμφιβολίες (και μόνο ότι είμαστε στο IV κάτι μου κάνει....θα προτιμήσω να ξεκινήσω κάτι από την αρχή) αν και θα δω μήπως βρω πουθενά ένα demo για να το Testάρω και να δω πως είναι....

Το diablo II είναι της activision αν δεν κάνω λάθος? Αν θυμάμαμαι καλά είχε ένα trailer του σε ενα από τα cd του Zork nemesis....:)

Anyway' date=' ευχαριστώ όλους σας!

PS. περιμένει κανείς άλλος το Gothic 3 από σεπτέμβρη? :)[/quote']

To Βaldur's Gate μπορεί να είναι λίγο παλιό, αλλά εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα RPG που έχουν βγεί στα PC.

Αλλά όπως σου είπα και πρίν, αν θές πραγματικό RPG, πιστό στους κανόνες των D&D, τότε αυτό και το Neverwinter Nights είναι οι καλύτερες επιλογές.

Ειδικά το δεύτερο, μαζί με τα expansions του, θα σου προσφέρει πάνω 200 ώρες gameplay, αν δεν ασχοληθείς με τα side quests. Αλλιώς ξεφεύγει ακόμα περισσότερο.

Το ωραίο είναι ότι έχει όλα τα classes και races από το D&D και με τα expansions θα έχεις και πάμπολλα prestigue classes. Όλα τα spells, traps, monsters, skills, κανόνες κλ κλ είναι παρμένα από τα D&D (Forgoten Realms). Τα ζάρια ρίχνονται συνεχώς στο background.

Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία του χαρακτήρα σου. Ακριβώς όπως τα pen n paper D&D. Θα φάς μιά ώρα μόνο για να αποφασίσεις τί χαρακτήρα θα κάνεις. Φυσικά θα κάνεις και δικό σου party. Ο υπολογιστής παίρνει το ρόλο ενός ταλαντούχου Dungeon Master και εσύ με το πάρτυ σου απολαμβάνεις την ιστορία.

Τα Diablo και παρεμφερή παιχνίδια είναι hack n slash RPG. Δηλαδή καμία σχέση με αυτό που είπες ότι ζητάς. Το ίδιο και με το Fable. Αυτά τα παιχνίδια έχουν υπεραπλουστευμένο gameplay, το οποίο απλώς ξύνει την επιφάνεια των pen n paper RPGs.

Δημοσ.

Panther να σαι καλά....! παίζω εδώ και 3 χρονιά D&D και ειπά να περάσω και σε κάτι αντίστοιχο σε υπολογιστή.....ΝWN κατέβασα το demo προχτες και το δοκίμασα και αυτό ακριβώς που μου άρεσε ήταν ότι ακολουθούσε πολύ πιστά τους κανόνες του D&D.....Τουλάχιστον δεν θα φάω ώρες να μάθω τα spells (γητείες νομίζω σας τα μεταφράζουν στα ελληνικά...) απλά ήθελα μια 2η γνώμη από τους ειδικούς στον χώρο....:)

Τώρα περνάμε στην 2η φάση που είναι να το βρω....:)

Και μην ξεχνάμε: Thanx σε όλους!

Δημοσ.
Φαντάζομαι το είπες για αστείο κ μάλιστα για χοντρό αστείο μέκανες κ πέθανα από τα γέλια βραδυνιάτικα... :-)

Εδω S@rgon! Μην σε ξεγελα το νεο μου account!

Και οχι το εννοω Βro ...εκτος εαν εσυ το ειπες για αστειο!!

---------

Νotice !

Καλυτερα μην προτηνουμε/κρινουμε games που ουτε καν εχουμε παιξει!!

(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ>> ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ)

Δημοσ.

Ρε φίλε ειλικρινά τοχω παίξει κ το 1 κ το 2 αλλά πρόσεξε τι εννοώ όπως λέει κ το παληκάρι από πάνω ο bgeorgalas θέλει παιχνίδια τα οποία να προσομοιάζουν τα pen & pencil Rpg όσο γίνετε περισσότερο, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως το προαναφερθέν παιχνίδι έχει μεν κάποια Rpg στοιχεία, όπως πάμπολλα παιχνίδια, αλλά δεν έχει το εις βάθος role playing που γουστάρει κάθε παίχτης AD&D να βλέπει στα pc games, για αυτό το λόγο το είπα, ούτως η άλλως κ το sacred κ τα dungeon siege περισσότερο diablo clone μου φαίνονται παρά pen & pencil Rpg. Eπίσης δεν λέω πως τα NwN, ΒG κ τα Icewind Dale series έχουν το απίστευτο role-playing αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι τα παληκάρια από Bioware κ Black Isle έχουν κάνει φανταστική δουλειά κ σε αυτό το θέμα πέρα από τα απίστευτα γραφικά για την επόχή τους.

Δημοσ.

Εγω απλα του προτεινω ενα ελαφρο Rpg για τον Φορητο του γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε ,για οσους γνωριζουν, την ευαισθησια πολυφορτωσεις που εχουν οι amilo laptops...

Δεν αμφισβητω κανενα απο τα Rpg ,καθε τυπου, που προαναφερθηκαν ...

Οσο για το εαν το "dungeon siege ειναι clone του diablo" τοτε σου υπενθυμιζω πως μιλαμε για Microsoft!

Δημοσ.
Εγω απλα του προτεινω ενα ελαφρο Rpg για τον Φορητο του γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε ,για οσους γνωριζουν, την ευαισθησια πολυφορτωσεις που εχουν οι amilo laptops...

dominus τρέχω dragonshard για 5ώρο+ χωρίς κανένα πρόβλημα, και το NWN demo έτρεχε μια χαρά....εν νομίζω να έχω τέτοιου τύπου προβλήματα.....

Δημοσ.

Πιστεψε με!... τα Hardware ειναι η δουλεια μου... Εαν ειναι καινουργιος (γιατι δεν αναφερεις γενια mbrd) τοτε για τους επομενους 3 μηνες δεν θα εχεις προβλημα αλλα εαν το εχεις καιρο και συνεχησεις μ'αυτον τον ρυθμο τα Consumers (5ωρο+ΒΑΛΕ καθημερινα) στα λαϊκα: ΚΛΑΦΤΟΝ!!

*θα χρειαστεις καινουργια μπαταρια εαν εισαι με εσωτερικη/ανεξαρτητη αλλιως εισαι Ok! (για την ωρα)

*Η ταπεινη & φιλικη μου γνωμη(για τα παραπανω)

Δημοσ.

ΑΑ...Ναι! Απο τα demos δεν καταλαβενεις την ανταποκριση του Pc σου....

Οσο για το D&D δεν γνωριζω για τα γραφικα του

Δημοσ.

Κοιτά το laptop κλείνει 2μηνο σε λίγο, η μπαταρία είναι εκτός laptop (αραια και πού κάνω έναν πλήρη κύκλο)….αλλά άμα μου λες τέτοια θα με πιάσουν οι ανησυχίες μου!

Παντώς από προσωπική εμπειρία που είχα με έναν amilo d CY-23 (celeron 1100mhz, video shared στα 32mb και 256 ram) από το 2001 μέχρι πριν 2 μήνες (το μηχάνημα συνεχίζει να δουλεύει άψογα αλλά έχει μείνει Ελλάδα πια, αλλάχτηκε γιατί προγράμματα έτρεχαν αργά και παιχνίδια δεν έτρεχαν καθόλου) εν έχω παράπονο…. έτρεχε με τις ώρες rise of nations και επάνω του τελείωσα και το gothic 2 (στις χαμηλότερες αναλύσεις γιατί δεν σήκωνε η κάρτα γραφικών εννοείται) αλλά με έβγαλε ασπροπρόσωπο (γι αυτό και ξαναπήρα fsc) τώρα μιας και η δουλειά σου είναι το hardware αν έχεις καμμία συμβουλή….καλοδεχούμενη!!

ps. από την άλλη μήπως είναι καλύτερα να τον ζόρίσω όσο είναι εντός εγγύησης ώστε αν βγάλει ζημιά να την βγάλει επάνω στα 2 πρώτα χρόνια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...