bgeorgalas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους, νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα....ψάχνω για ένα καινούργιο παιχνιδάκι RPG το μόνο που θέλω είναι να είναι 'stand-alone' (σπίτι δεν έχω σύνδεση Internet) και να ακολουθεί το D&D όσο πιο πιστά γίνεται....Κοίταξα στο net και είδα το neverwinter nights που μου φαινέται αρκετά καλό....εσείς έχετε κάτι να μου αντιπροτείνετε ή να πάω γι αυτό? Ps. (κάτι άλλο που μάλλον είναι βασικό): θα πρέπει να τρέχει σε laptop Αmilo A1667G1, Amd 64 4000+, ATI X700 mobile 128mb (512 με hypermemory), HD: 100Gb Thanx σε όλους για τον χρόνο τους!
kapamarou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 xoris internet eipes opote exoume kai leme : Dungeon Siege 2 , Dungeon Lords , epidi akousa neverwinter nights kalo alla exo xa8ei ligo me ta polla expansion kai den ksero na sou po pio einaito pio kainourio ... meta uparxei D&D dragonshard afou eipes gia D&D
agnwstos x Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 to neverwinter nights paikse einai poli kalo kai pare ta me ti seira prwta to kirios paixnidi kai meta ta expansion einai poli kala ola kai tha se krathsoun gia poli kairo afou milame gia konta 100 wres paixnidiou
Luxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 παντως εμενα το neverwinter nights το πρωτο δεν μου αρεσε καθολου! μονο ενα μισαωρο εμεινε στον υπολογιστη μου..
Edgar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αν δεν σε χαλάει το οτι είναι λίγο παλιό, άρχισε το Baldur's Gate 2. Ή παίξε το πρώτο και μετά το δεύτερο. και σε 2-3 χρονια που τα τα τελειώσεις, τα λέμε
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αν και δεν το έχω παίξει πολύ, φαντάζομαι πως ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σου το «The Elder Scrolls IV: Oblivion».
DOMINUS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους' date=' νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα....ψάχνω για ένα καινούργιο παιχνιδάκι RPG το μόνο που θέλω είναι να είναι 'stand-alone' (σπίτι δεν έχω σύνδεση Internet) και να ακολουθεί το D&D όσο πιο πιστά γίνεται....Κοίταξα στο net και είδα το neverwinter nights που μου φαινέται αρκετά καλό....εσείς έχετε κάτι να μου αντιπροτείνετε ή να πάω γι αυτό? Ps. (κάτι άλλο που μάλλον είναι βασικό): θα πρέπει να τρέχει σε laptop Αmilo A1667G1, Amd 64 4000+, ATI X700 mobile 128mb (512 με hypermemory), HD: 100Gb Thanx σε όλους για τον χρόνο τους![/quote'] Aδερφε...Αμα εισαι βαρεμενος σου προτεινω ενα απλο Rpg : Hero of Might Εαν ομως θες ενα δυσκολο με πολυ υποθεση Rpg παρε ενα Dungeon Siege2.
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δοκίμασε το Diablo 2. Σε 5-6 χρόνια που θα 'χεις ξεκολλήσει ρώτα μας για να σου πούμε κάποιο άλλο Καλή διασκέδαση!
DarkKnight Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εαν ομως θες ενα δυσκολο με πολυ υποθεση Rpg παρε ενα Dungeon Siege2. Φαντάζομαι το είπες για αστείο κ μάλιστα για χοντρό αστείο μέκανες κ πέθανα από τα γέλια βραδυνιάτικα... bgeorgalas NwN (3rd edition) κ ΒG2 (2nd edition) κ μετά από αρκετό καιρό όπως προείπαν τα παιδιά πες μας τις εντυπώσεις σου. Πάντως χαίρομαι που υπάρχει ξανά ενδιαφέρον κ στα RPG, νόμιζα ότι ο κόσμος τα έχει ξεχάσει κ ασχολιόταν μόνο με FPS.
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Όπως είπε και ο Darknight, 2 είναι οι καλύτερες επιλογές, αν θες παιχνίδι που να ακολουθεί τα D&D όσο το δυνατόν περισσότερο. Baldur's Gate 2 ή NeverWinter Nights. Εγώ προτιμώ το δεύτερο λίγο περισσότερο.
bgeorgalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ όλους σας.....απο βδομάδα θα δω τι μπορώ να βρω (γιατί το baldur's gate νομίζω είναι λιγάκι παλιό) και πια από αυτά που προτείνεται είναι σε κυκλοφορία....αν όχι θα πάω για το neverwinter (μιας και είχα δει ότι κυκλοφορεί μια συλλεκτική έκδοση μαζί με τα expansion) και μετά θα τα ξαναπούμε! Για το oblivion έχω κάποιες αμφιβολίες (και μόνο ότι είμαστε στο IV κάτι μου κάνει....θα προτιμήσω να ξεκινήσω κάτι από την αρχή) αν και θα δω μήπως βρω πουθενά ένα demo για να το Testάρω και να δω πως είναι.... Το diablo II είναι της activision αν δεν κάνω λάθος? Αν θυμάμαμαι καλά είχε ένα trailer του σε ενα από τα cd του Zork nemesis.... Anyway, ευχαριστώ όλους σας! PS. περιμένει κανείς άλλος το Gothic 3 από σεπτέμβρη?
e-tic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το Diablo είναι της Blizzard. Άρα είναι εγγυημένο οτι θα σε κρατήσει πολλές ώρες στην οθόνη σου αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.