Προς το περιεχόμενο

15 μήνες η θητεία

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δήλωσε δόκιμος για να τους τρέχεις :P

Και να χάσεις λίγους μήνες απ τη ζωή σου παραπάνω...

Έλα μωρε οι καημένοι οι ΕΠΟΠ. Έχω ένα φιλαράκι μου και το καλοκαίρι τον είχα πεθάνει στο δούλεμα:

"Τώρα που γύρισες απο Χαλκιδική που θα πάς διακοπές; Λίβανο, Λίβανο;" :mrgreen:

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ξέρω τι λέτε , πριν τις εκλογές δεν αυξάνεται η θητεία που να γ@##$θεί ο Δίας με τον Ήφαιστο στο ηλιοβασίλεμα χωρίς προφυλακτικό.Μετά τις εκλογές βλέπουμε....

Δημοσ.
Θυμήθηκα το κουφό τώρα: Τον προπερασμένο Μάιο στο κέντρο στα Γρεβενά, ένας τέτοιος απόστρατος - πλασιέ για να μας πείσει να αγοράσουμε έναν "οδηγό επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες" έδινε δώρο και ένα βιβλίο με "τα μυστικά του μακιγιάζ"!!!

LOOOOOOOOL, φίλε, σίγουρα ήταν ο ίδιος που είχε έρθει και σε μας στη Θήβα! Μας είχε δώσει κι εμάς τα μυστικά του μακιγιάζ μαζί με τον οδηγό επιβίωσης! Ε ρε λαμόγια...

Αυτός που είχε τα βιβλία μέσα στο "Γκρίζο Βουνό"? :mrgreen:

Δημοσ.
Ναι τρελή εμπειρία είχανε στην επίπονη διασικασία του frappeδινγκ κ tuning των αμαξιών...

Άσε μας ωρε JohnnyEstia...

Kάτι Max Power και τα συναφή πάντα παίζανε στις σκοπιές και τα φυλάκια, ΚαραΙππότη :P

Δημοσ.

Δεν το χάλασε όμως το επόπι που τον έστειλα αναφορά επειδή άργησα να πάω 5' στην σκοπιά κ με έβρισε, έφαγε την φυλάκα του κ ηρέμησε ΕΕΕΤΣΙΙΙ...

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης δεν ήταν η μείωση της θητείας στους 6 μήνες. Είναι δυνατόν να μιλάει τώρα για αύξηση;; Έλεος πια...

Δημοσ.

Ναι γιατί πριν ήταν προεκλογική υπόσχεση για ψήφους και τώρα βλέπουν ότι ούτε άτομα για πατάτες το πρωί δεν έχουν, πόσο μάλλον για σκοπιές, εκπαίδευση κτλ...

Δημοσ.
Ναι γιατί πριν ήταν προεκλογική υπόσχεση για ψήφους και τώρα βλέπουν ότι ούτε άτομα για πατάτες το πρωί δεν έχουν, πόσο μάλλον για σκοπιές, εκπαίδευση κτλ...

Ποια εκπαίδευση?

Εδώ στο λόχο τεχνικού δεν είχανε άτομα να στείλουνε στα σχοινάκια. Αν πήγαινε έστω και ένας δεν θα βγαίνανε τα νουμερα για τις σκοπιές (και φαντάστείτε τους πήγαινε εμπλοκή ένα μήνα).

Τελικά στείλανε ΕΠΟΠ στο βουνό :rolleyes:

Δημοσ.
Θυμήθηκα το κουφό τώρα: Τον προπερασμένο Μάιο στο κέντρο στα Γρεβενά, ένας τέτοιος απόστρατος - πλασιέ για να μας πείσει να αγοράσουμε έναν "οδηγό επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες" έδινε δώρο και ένα βιβλίο με "τα μυστικά του μακιγιάζ"!!!

Α ναι το μυστικα του μακιγιαζ αναρπαστα γινανε στο στρατό.... χα χα χα

Και σε μας ειχε ερθει ο τυπάς αυτός στο ΚΕ Παλάσκας... ειχαμε ρίξει πολύ γέλιο....

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο με το topic?

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να πας αεροπορία χωρίς μέσον, ή τζάμπα παιδεύομαι?

Φιλαράκι δεν παίζει με τίποτα όμως. Ένας φίλος μου που ο πατέρας του είναι διοικητής είδε και έπαθε να μπεί. Του είχε έρθει στην αρχή χαρτί για πεζικό, και μετά του ήρθε στο καπάκι μετά από 2 μέρες για αεροπορία :mrgreen: Συγκρούονται τα μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...