greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 paidia katebasa kati apo rapidshare alla einai rar me password. Dokimasa to password breaker 4.12 alla den ekane douleia afou ine panargo kai kolise sto 1/10 tou psaximatos. Kamia allh lysh?
dimpouz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 advanced rar password recovery ---elcomsoft the best!! να σου πω κάτι όμως...αν το Password αποτελείται από πολλούς χαρακτήρες μην ψάχνεις να το βρεις....θα σου πάρει μήνες....θα δεις και το χρόνο που θα σου βγάλει..έχω ένα dictionary με περίεργα Password ..αν θες στο στέλνω συμβουλή: καλύτερα να το ξανακατεβάσεις απο κάπου αλλού παρά να βρεις το κωδικο... καληνύχτα!
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ama hksera apo posous apoteleitai kala tha htan psaxno na to katebaso apo allou alla mallon tha pao torrent gia sigoura alloste exo kalo ratio tora ;-)
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 an mporeis stile pm to ti katevases mpas kai vrethei to pass
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 nba live 2006 tora to esbhsa...apla to katebasa an ine kalo na to agoraso original na paizo on-line.
adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 psakse mhpws to exei apo kei to vrhkes to link an den to exei mhn paideyesai adika na to vreis einai adynaton
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 distixos exo sbhsei ta rar epeidh ksenerosa pou den ebriska to pass krima de tha matho pote!
polidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Re magges ego pali exo tin exeis aporia. Edo i epistimi kai i texnologeia ton ypologiston eftase ston Ari(pou leei o logos) Kai akoma den mporoune na vroune lisi me to spasimo ton pass sta RAR kai sta ZIP arxeia??? Ti to toso poliploko telika einai?Ti texniki xrisimopioite gia na klidothi ena Rar h ena Zip arxeio? An kapios idikos mou apandisi tha eimai evgnomon
e-tic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ειδικός δεν είμαι, αλλά έχω δεί τι κάνουν τα password recovery tools. Αυτό που κάνουν είναι να δοκιμάζουν συνδυασμούς κωδικών μέχρι να βρούν σε ποιόν θα ανταποκριθεί θετικά το κλειδωμένο αρχείο. Οπότε αν ο κωδικός είναι μονοψήφιος και είναι γράμμα, τότε υπάρχουν 26 πιθανοί κωδικοί. Αν ο κωδικός είναι διψήφιος τότε οι συνδυασμοί είναι 26^2=676 κτλ. Αν ο κωδικός είναι 8ψήφιος τότε οι πιθανοί συνδυασμοί είναι 26^8=208.827.064.576 ... Αν δε χρησιμοποιούνται και νούμερα, τότε οι συνδυασμοί είναι 36^8. Αν χρησιμοποιούται και σημεία στίξης και ο κωδικός είναι και μεγαλύτερος των 8 ψηφίων τότε τρέχα γύρευε... Ασε που ποτέ δεν ξέρεις πόσα ψηφία έχει ο κωδικός οπότε είσαι αναγκασμένος να κάνεις έλεγχο για μονοψήφιο εώς και Χψήφιο κωδικό. Κοινός, αν δεν ξέρεις το κωδικό σε ένα κλειδωμένο αρχείο, καλύτερα είναι να ψάξεις να το ξαναβρείς παρά να δοκιμάσεις να το σπάσεις. (γνώμη μου)
polidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Nai ok alla me pia texniki klidonete to arxeio oste oi expert akoma na min mporesoune na kanoun kati oste na vroune lisi spasimatos.Ektos apo tous sindiasmous pou logika prepi na ginoune ali diladi texniki den yparxei? Paradigma na anaptixthi kapio prog pou na mporesi na isxorisei me diaforous tropous sto esoteriko enas RAR h ZIP kai na endopizei amesos ton kodiko. Afti i istoria me ta pass sta rar kai sta zip krataei pola xronia kai akoma den spastike. Eki einai h megali aporia mou
JiKL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Παντως, οταν εχω ενα rar με κωδικο που δεν ξερω κανω μια αναζητηση στο google με το ονομα του αρχειου και σχεδον παντα κατι βρισκω..
greeneye Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 kai go ta ekana file mou alla tipota...kai pistepse me psaxno kala... otan sto rar bei megalos kodikos ano ton 5 grammaton...TELOS
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ποιος ειπε οτι δεν σπανε τα προστατευμενα zip αρχεια ; Μπορεις με εναν unpacker εναν hexeditor και το ollydbg να βρεις το password...
takis456 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Νο, δεν δουλεύουν έτσι. Δεν αποθηκεύεται ο κωδικός στο αρχείο. Για τα rar πχ χρησιμοποιείται ο αλγόριθμος AES (Advanced Encryption Standard) με μήκος κλειδιού 128 bits. Ο κωδικός, ή το κλειδί όπως ονομάζεται, δεν αποθηκεύεται στο αρχείο. O AES είναι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για κρυπτογράφηση δεδομένων στο διαδίκτυο και δεν "σπάει" με τα σημερινά δεδομένα.
traianos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως που έχω σπάσει κωδικούς των windows χρησιμοποιώντας 2-3 διαφορετικά προγράμματα,όλα τα προγράμματα δοκίμαζαν από 3.000.000-10.000.000 κωδικούς το δευτερόλεπτο οπότε έχεις κάποιες πιθανότητες να βρεις κάποιους κωδικούς,αν για παράδειγμα αφήσεις το pc 1-2 μήνες ανοιχτό όλο το 24ωρο να ψάχνει.Όταν όμως έβαλα το advanced rar password recovery αυτό έψαχνε με ταχύτητα 10 κωδικούς το δευτερόλεπτο!Πόσο πιθανό είναι να βρείς ένα κωδικό έτσι;Όσο πιθανό είναι να βαρέσεις τις μπάλες του μπιλιάρδου για να τις σπάσεις μια φορά και αυτές να επιστρέψουν ακριβώς εκεί που ήτανε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.