laantonios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Θα προβώ σε αγορά νέου -οικονομικού- πολυμηχανήματος για την οικιακή μου χρήση. Έχω καταλήξει σε αυτό και σε αυτό , διότι θέλω ένα οικονομικό μηχάνημα αυτή τη συγκεκριμμένη στιγμή. Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts (αναζήτηση) αλλά αφορούσαν παλαιότερα χρονικά επίπεδα και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Άν λοιπόν σας είναι εύκολο αναμένω ψήφους μεταξύ των δύο...
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ανανεώνω λίγο το post μου.. ζητάω πολλά? Μιά γνώμη ακόμη..παρεπιπτόντως η προσφορά του HP ανέβηκε κατα 1,5 € απο χτές..όταν οι τιμές γενικά πέφτουν.
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ουφφφ ευχαριστώ πολύ..katana είχα αρχίσει να νιώθω αναποφάσιστος..
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 thnx again..αν και είδα ότι διακόπηκε η κυκλοφορία του κακό αυτό?
laantonios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 μήπως να προτιμήσω lexmark? Συγνώμη αν γίνομαι φορτικός..αλλά εδώ
felikas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 1η επιλογή, οτιδήποτε σε ΗΡ 2η Canon ή EPSON και τελευταία και καταιδρωμένη, Lexmark. Μακριά απ' αυτά τα "διαολο-μηχανηματα", αν και τα τελευταία χρόνια, παραδέχομαι, πως έχουν βελτιωθεί αισθητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τα 3 παραπάνω!
ni_kuho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Απλα θα πρεπει να λαβεις υπ'οψιν σου κ αλλα πραγματα, οπως κοστος μελανιων..Γιατι μπορει ενα πολυμηχανημα να σου ερθει φθηνοτερο απο ενα αλλο, αλλα αν εκτυπωνεις συχνα, μπορει να σου ερθει τελικα ακριβοτερο απο ενα αλλο που για να το αγορασεις εδωσες περισσοτερα χρηματα..
Trapper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Και εγώ σε HP δουλεύω και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά από ό,τι μου έχουν πει πρέπει να κάνεις το σταυρό σου να μην χρειαστεί ποτέ service το μηχανημά σου. Λένε (τονίζω το λένε, αν και μου το έχει πει και παιδί που δούλευε μέσα!) πως είναι επιεικώς απαράδεκτο και πολύ ακριβό. Αυτά, και αν δεν σε νοιάζει το service +1 στο HP και από εμένα.
tsakaloutis82 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 εγώ έχω εκτυπωτή Lexmark και είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί τυπώνω κείμενα και έχω βρει φόρμουλα για να "ξαναφορτώνω" τα μελάνια μου πολύ φθηνά. το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα που δίνεις στο link όμως από lexmark το έχει ένας φίλος και είναι πολύ πλαστικούρα. Να φανταστείς η μια υποδοχή για τα μελάνια έσπασε πολύ γρήγορα. Επίσης τα cartridges για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πολύ μικρά άρα αν το χρησιμοποιείς συχνά θες συνεχή ανανέωση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από Lexmark αλλά δεν θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο μηχάνημα που δίνεις. Μάλλον άλλη μια ψήφο σε HP και απο μένα αφού το κατέχει το άθλημα η συγκεκριμένη εταιρία
mr. FROST Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 EPSON me xilia..!!!!! Xronia xrhsimopoiw EPSON kai den ta allazw me tipota (ennoeitai oti exw dokimasei kai alla opws HP, Canon, Lexmark)
felikas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Γνωρίζω ότι θες φτηνό μηχάνημα, αλλά άμα μπορούσες να πάρεις ένα από αυτά (και ειδικότερα το τελευταίο, πιστεύω θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο...): http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.450107 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.407208 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.450106
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Παρε το ΗP και θα εισαι ησυχος.Για μελανια προτεινω τα ξαναγεμισμενα του Πλαισιου.Δοκιμασμενη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.